Analisten tippen dat Ripple (XRP) $0,65 zal bereiken, KangaMoon (KANG) kopers stijgen met 50%, Hedera (HBAR) verbonden met digitale euro

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ripple (XRP) heeft sinds het begin van het jaar enorme vooruitgang laten zien, aangezien analisten een stijging naar $0,65 voorspellen. De ontwikkeling van het Moreso, Hedera (HBAR)-platform gaat door waarbij het netwerk wordt geïntegreerd met de digitale euro voor naadloze betalingsinnovatie. Ondertussen heeft KangaMoon (KANG) laten zien dat het een van de mememunten is waar je op moet letten tijdens de bull run. Nu het project zich momenteel in fase 2 van de voorverkoop bevindt, laten we eens kijken wat analisten erover zeggen.

Beleggers genieten van snelle 50% op KangaMoon (KANG) in fase één

Te midden van het opwindende vooruitzicht van Ripple en Hedera zal KangaMoon de komende jaren de markt voor meme-munten domineren. KangaMoon is een nieuwe meme-munt die P2E-gamingfuncties integreert voor een naadloze gemeenschapsontwikkeling. Door deze brede regeling kunnen gebruikers op KangaMoon de kernfuncties van een gemeenschapsgestuurd platform ervaren.

Spelers kunnen hun unieke avatars creëren, meedoen aan spannende competities en deelnemen aan wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse uitdagingen om meer winst te behalen. Hiermee kunnen spelers hun spelvaardigheden testen en tegelijkertijd hun passie omzetten in avonturen om geld te verdienen. Niet-spelers krijgen ook de mogelijkheid om te wedden op de uitkomst van games en aanzienlijke beloningen te verdienen door correct te voorspellen.

KangaMoon bevindt zich momenteel in fase 2 van de voorverkoop en het ERC20-token KANG van het platform wordt verkocht voor slechts $0,0075. Het project heeft vroege investeerders een ROI van 50% opgeleverd, met tot nu toe meer dan $320.000 opgehaald. Er wordt ook een bonus van 10% gegeven aan gebruikers die het token nu kopen. Houders van het $KANG-token hoeven niet te wachten op de lancering om hun winst te vergroten. Door deel te nemen aan de gemeenschapsactiviteiten, zoals reageren en tweets delen, kunnen ze meer munten verdienen.

Met KangaMoon kunnen liefhebbers van Meme-munten hun passie verkennen en tegelijkertijd geld verdienen met hun speeltijd. De P2E NFT-gaming is momenteel ongeveer $ 3292,73 miljoen waard en KangaMoon vertegenwoordigt de beste mogelijkheid voor vroege toegang. Met een potentieel om in 2024 met 35x te stijgen, is KangaMoon een van de mememunten waar je op moet letten tijdens de bull run.

Ali Martinez voorspelt een stijging van de Ripple (XRP) naar $0,65

De populaire crypto-analist Ali Martinez heeft weer een overheerlijke voorspelling gedaan, dit keer voor Ripple (XRP). Ondertussen begint het Ripple-token een bullish momentum te ervaren na een stijging met 5% in de afgelopen maand, volgens gegevens van CoinMarketCap.

Ali Martinez zag een TD sequentiële indicator op de Ripple weekly chart, wat wijst op een potentieel bullish momentum. Hij meende dat als de Ripple-prijs dicht bij de $0,57 kan blijven, dit de token de komende maanden naar $0,65 zou kunnen stuwen.

Hedera (HBAR) werkt samen met digitale euro voor naadloze betalingsintegratie

Het Hedera (HBAR)-platform heeft een gezamenlijke inspanning aangekondigd met Digital Euro om de creativiteit op het gebied van digitale betalingen te bevorderen. Deze nieuwe ontwikkeling van digitale euro zal gebruik maken van het sterke blockchain-netwerk van de Hedera Foundation voor massale adoptie.

Door samen te werken met de Digital Euro Association (DEA) zal het Hedera-netwerk zijn stablecoin-studio onder de aandacht brengen van de beste financiële instellingen. Met dit nieuwe partnerschap wordt verwacht dat Hedera meer mondiale acceptatie zal zien, wat zou kunnen leiden tot prijsstabiliteit. Ondertussen is Hedera bezig met een massale betoging. Het token is de afgelopen maand ruim 47% gestegen, waarbij ook het handelsvolume en de marktkapitalisatie getuige zijn geweest van een rally. Analisten geven het token een fooi om dit jaar boven de $0,20 te handelen.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Word lid van onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!