Waarom we NOG STEEDS VROEG zijn in de crypto bull markt! (kansen voor winst!)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin ETF’s hebben een aanzienlijke impact gehad nadat ze Wall Street betreden, waardoor de cryptomarkt opschudde. Deze gebeurtenis zou kunnen betekenen dat we ons nog in de beginfase van de crypto-bullmarkt bevinden. Het zou meer kansen op winst kunnen betekenen, wat het belang van het begrijpen van deze marktverschuivingen onderstreept. Ontdek de implicaties van dergelijke gebeurtenissen in ons volgende artikel.

BlastUP-voorverkoop: De rijzende ster die de explosierevolutie zal voortzetten

Blast, de enige Layer 2-blockchain met een native rendement voor ETH en stablecoins, heeft onlangs indruk gemaakt in de cryptowereld met zijn duizelingwekkende lancering en bereikte in slechts één maand een duizelingwekkende TVL van $1 miljard. Na het briljante debuut verschijnt er een nieuw groot project op basis van deze blockchain: BlastUP.

BlastUP is een baanbrekend lanceerplatform dat klaar is om het pad van de Blast naar daverend succes te volgen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt. Momenteel voert BlastUP zijn voorverkoop uit en biedt BlastUP-tokens aan tegen de laagste prijs. Als je deze tokens nu koopt voor $0,05, krijg je in de toekomst een flinke korting van 50%, aangezien de listingprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams en de Community Marketplace op te zetten.

>>Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

AIBC Eurasia 2024 award vergroot de belangstelling voor Sui

De recente prijs van Sui op de AIBC Eurasia 2024 heeft de intriges eromheen vergroot, wat de prijs mogelijk naar het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $1,89 zou kunnen duwen. In een ondersteunend marktklimaat zou deze bullish trend zich op de lange termijn zelfs kunnen uitstrekken tot het tweede weerstandsniveau van $2,26. De neutrale RSI- en stochastische indicatoren van Sui duiden momenteel echter op een evenwichtig scenario, en het 10-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelde bevestigt dit perspectief verder.

Aan de andere kant suggereert de MACD een verkoopactie op de korte termijn die de koers van de Sui naar het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,92 zou kunnen trekken. In een extreme neergang zou het tweede ondersteuningsniveau van $0,32 in het spel kunnen zijn. Hoewel dit een somber vooruitzicht lijkt, duidt het 100-daags voortschrijdend gemiddelde op een onderliggende koopactie op lange termijn. Als zodanig zou elke potentiële neergang een koopmogelijkheid kunnen zijn voor strategisch georiënteerde investeerders, gedreven door het toekomstige potentieel dat de blockchain-prijs met zich meebrengt.

Optimism nadert weerstandsniveau van $3,91: Strijd tussen bulls en bears op de markt

Het huidige prijspunt van Optimism op $3,80 ligt dicht bij het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $3,91, wat wijst op een potentieel opwaarts momentum. Het bereikte niveau van $4 vormt de basis voor een bullish perspectief, vooral omdat het eenvoudige 100-dagen voortschrijdend gemiddelde een koop aangeeft. Het tweede weerstandsniveau op $4,92 zou bij gunstige marktomstandigheden het volgende doelwit kunnen zijn.

De MACD-indicator beveelt echter een verkoop aan vanwege de mogelijkheid van een marktcorrectie. Op de korte termijn zou de prijs kunnen dalen naar het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $2,25 of zelfs naar het tweede ondersteuningsniveau van $1,60. Hoewel de kortetermijntrends om een voorzichtiger aanpak vragen, blijven de vooruitzichten op de lange termijn gunstig gezien de marktprestaties van OP in het verleden.

Gemengde marktsignalen voor SEI: Bullish opwaartse trend en mogelijk neerwaarts risico

SEI ervaart een mix van signalen die tot verschillende marktscenario’s kunnen leiden. Met een huidige prijs van $0,86 bevindt het zich in de buurt van het eerste weerstandsniveau van $0,96. Als het bullish gedrag aanhoudt, is het mogelijk om het tweede weerstandsniveau van $1,27 te bereiken. Het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde over 100 dagen bevestigt deze potentiële opwaartse trend, omdat het een aanbevolen koopactie aangeeft.

Het is echter van cruciaal belang om rekening te houden met andere indicatoren die op minder positieve vooruitzichten wijzen. De neutrale RSI en de stochastische RSI bevestigen het risico op mogelijke stagnatie. Ondertussen adviseren de MACD en het 10-daags voortschrijdend gemiddelde een verkoopadvies, wat een mogelijke neerwaartse trend benadrukt. Als het bearish sentiment de markt domineert, kan SEI het ondersteuningsniveau benaderen op $0,45 of zelfs $0,25.

Polygon-upgrade kan de MATIC-prijs stimuleren; De marktrisico’s blijven hoog

De geplande upgrade van Polygon zorgt zeker voor buzz. Als we dit pad volgen, zouden aanzienlijke verlagingen van de vergoedingen gunstig kunnen zijn voor de prijs van MATIC. Als alles soepel verloopt, is op korte termijn een rally naar het tweede weerstandsniveau van $1,18 mogelijk. Meerdere technische indicatoren, zoals MACD en SMA, bevelen ook een koopactie aan die dit standpunt versterkt.

We kunnen de inherente risico’s echter niet negeren. Crashes op de cryptomarkt zijn niet zeldzaam. Als de upgrade niet aan de verwachtingen voldoet, kan de prijs dalen en mogelijk het nabijgelegen ondersteuningsniveau bereiken van $0,64 of zelfs lager, namelijk $0,5. De Neutral RSI en Fast Stochastic RSI weerspiegelen deze voorzichtige houding.

Conclusie

Hoewel er verschillende veelbelovende munten zijn verschenen op de cryptomarkt, zet BlastUP’s unieke ecosysteem en innovatieve tools voor DApp-lanceringen het bedrijf een stap voor en biedt het een groot winstpotentieel. De voorverkoop van BlastUP-tokens, opererend in het Blast-ecosysteem en biedt een uitgebreide toolkit voor startende blockchains, is aantrekkelijk en potentieel lucratief voor vroege investeerders. Nu de crypto-bullmarkt blijft groeien, is het van cruciaal belang om trends scherp te observeren, vooral voor projecten zoals BlastUP die de potentie hebben om de volgende cryptocurrency-sensatie te worden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!