Shiba Inu (SHIB) stijgt – SHIB haalt Cardano in – Kan Shiba Inu 1 euro worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na de extreme stijging van de Pepe koers lijkt Shiba Inu de volgende te zijn die een extreme stijging gaat doormaken. Deze ontwikkeling loopt parallel aan de stijgende hype rondom meme coins. In dit artikel zullen we daarom kijken waarom SHIB token nu aan het stijgen is. Daarnaast bespreken we ook nog een aantal andere veelbelovende nieuwe cryptomunten die wellicht het voorbeeld van Shiba Inu kunnen volgen.

Huidige Shiba Inu koers – Shiba Inu coin stijgt voorbij Cardano

Gisteren steeg het handelsvolume van Shiba Inu boven de $1,1 miljard. Daarmee haalde de token Cardano in, die op dat moment een handelsvolume van $740 miljoen noteerde. De stijging van het handelsvolume was een voorbode voor een eveneens stijgende SHIB koers. 

De Shiba Inu koers is in de afgelopen 24 uur met 23,16% gestegen. Daarbij is het handelsvolume op dit moment zelfs gestegen tot boven de $2 miljard, wat bijna een 100% stijging is vergeleken met gisteren. Samen hebben het handelsvolume en de koersstijging ervoor gezorgd dat Shiba Inu nu een marktkapitalisatie heeft van $8 miljard. Hierdoor neemt SHIB nu de zestiende plek in van grootste cryptomunten ter wereld op basis van marktkapitalisatie.

Door de rally van deze week is de koers van Shiba Inu deze week met 40% gestegen, de afgelopen maand met 47% toegenomen. Het is daarbij nog maar de vraag waar de stijging gaat stoppen, want veel meme coins maken zeer grote stijgingen mee momenteel. Zo is Pepe deze week met meer dan 50% gestegen en kan Dogecoin ook een stijging van 50,4% procent noteren.

Een groot voordeel bij Shiba Inu is het Shibburn programma, waarbij een hoog handelsvolume kan zorgen voor een toename in de burn rate. Zo steeg de burn rate van Shiba Inu met ruim 1900% na de rally van vandaag en gisteren. Hierdoor werden 100 miljoen tokens uit de circulatie gehaald, wat voor een extra boost heeft gezorgd.

Shiba Inu koers verwachting – Kan Shiba Inu 1 euro worden?

De Shiba Inu koers lijkt dus helemaal hot te zijn, maar blijft dat ook zo? Veel investeerders vragen zich momenteel zelfs af: kan Shiba Inu 1 euro worden? Of de koers blijft stijgen kunnen we een uitgebreide analyse geven, maar over de 1 euro kunnen we kort zijn. Het is namelijk heel lastig dat Shiba Inu 1 euro gaat worden.

Als Shiba Inu 1 euro wil worden, dan moet SHIB 100.000x meer waard worden. Dit betekent dat de marketcap van $80 biljoen moet bedragen. Ter vergelijking: Bitcoin heeft op dit moment een marktkapitalisatie van $1,19 biljoen, terwijl de gehele crypto markt een waarde heeft van iets meer dan $2 biljoen. We stellen niet dat het onmogelijk is, maar de kans is wel heel erg klein.

Op de korte termijn zijn er echter wel kansen op een stijgende koers met nog steeds mooie rendementen. Alle technische indicatoren staan nog op zeer bullish signalen. De Relative Strength Index (RSI) staat wel zeer hoog op 88, wat een enigszins oververhitte markt indiceert. Toch staat de MACD Level op een sterk koopsignaal en geven de andere moving averages ook eenzelfde signaal af. Dit suggereert dat de koers nog even blijft pumpen op de korte termijn. 

Veelbelovende nieuwe cryptomunten nu Shiba Inu coin stijgt

Nu de Shiba Inu coin stijgt en de hele meme coin sector profiteert van een bullish sentiment, hebben we hieronder een aantal interessante nieuwe opties geselecteerd. Deze tokens zijn allemaal recentelijk verschenen en beschikken over de potentie om de grote meme coins achterna te gaan.

Investeren in deze nieuwe cryptomunten kan zeer lucratief zijn doordat ze nog een lage marktkapitalisatie hebben. Vaak ligt deze nog rondom de $1 miljoen. Als de tokens net zoveel waard worden als bijvoorbeeld Shiba Inu, dan gaan de tokens x2000. Een investering van $100 kun je zo veranderen in $200.000. Laten we dus snel de verschillende opties bekijken.

Frog Wif Hat (FWIF) – Nieuwe veelbelovende meme coin

Frog Wif Hat (FWIF) is de nieuwe crypto meme sensatie op de markt. Het gloednieuwe project is recentelijk gelanceerd op het Ethereum netwerk, maar zal in de tweede fase van de roadmap ook op Solana opereren. Zo kan het project een zo groot mogelijke groep investeerders aanspreken en vooral ook profiteren van de lage transactiekosten op Solana.

De FWIF token is een ideale nieuwe crypto die kan meeliften op de honden, kikker en ‘wif hat’ hype binnen de meme coin sector. Frog Wif Hat is namelijk een combinatie van DogWifHat en Pepe en heeft een Franse kikker (met een baquette) als thema. 

Direct na de lancering steeg de koers met een flinke pump. Hierdoor nam de waarde per FWIF token met 100% toe. Momenteel kan de token daarbij maximaal profiteren van de meme coin hype en nog veel verder groeien.

Geïnteresseerde investeerders kunnen de token kopen via de gedecentraliseerde exchange Uniswap. Daar kun je de token swappen voor elke ERC-20 token tegen een laag tarief. Momenteel heeft de token nog slechts een marktkapitalisatie van $1,2 miljoen, waardoor er nog heel veel ruimte is voor groei. Pak nu dus nog snel je kans.

Nu naar Frog Wif Hat

Smog (SMOG) – Potentieel grootste Solana crypto meme

Ook Smog is een nieuwe meme coin, maar wel al iets langer op de markt dan Frog Wif Hat. De Smog token werd namelijk begin februari gelanceerd op het Solana netwerk. Sindsdien heeft het project veel aandacht weten te trekken van investeerders. Dit komt voornamelijk doordat Smog de grootste crypto airdrop ooit wil organiseren op Solana.

Op dit moment is Smog token nog een kleine crypto met potentie, maar de ambities zijn om de grootste token te worden op het Solana netwerk. Via de crypto airdrop lijkt deze ambitie werkelijkheid te kunnen worden, in ieder geval als het gaat om de gewenste hype. Zo heeft een bekende crypto analist op YouTube ook al aandacht gegeven aan het project:

Investeerders kunnen al meedoen aan de presale door Smog tokens te kopen en vervolgens te staken. Hierbij kun je punten ontvangen die gelieerd zijn aan het aantal gestakede tokens. Hoe meer tokens je staked, des te hoger de beloningen tijdens de airdorp zullen zijn. Daarnaast kun je ook nog extra punten verdienen door speciale ‘quests’ uit te voeren, zoals bepaalde berichten delen op social media.

De token is te koop via de gedecentraliseerde exchange Jupiter of via de website van Smog. Wees er snel bij en doe meer aan de grootste airdrop ooit. 

Nu naar Smog

Green Bitcoin (GBTC) – Voorspel de Bitcoin Koers en verdien geld met crypto

Green Bitcoin is een uniek project dat niet direct meelift op de hype van de huidige meme coin rally. Daarentegen kun je wel profiteren van een stijgende Bitcoin koers. Hiervoor heeft Green Bitcoin een innovatief Gamified Staking mechanisme ontwikkeld, waarbij je beloningen kunt verdienen door de Bitcoin koers te voorspellen. De beloningen worden uitgekeerd met de native token GBTC.

De beloningen kun je vervolgens tegen een zeer lucratieve APY staken op het platform. Momenteel bedraagt de APY zelf 249%. Dit percentage zal echter afnemen naarmate er meer stakers bij komen.

GBTC token opereert op het Ethereum netwerk en kan daardoor goed gebruikmaken van het duurzame Proof-of-Stake mechanisme. Dit is een stuk zuiniger dan het Proof-of-Work van Bitcoin, en dus een stuk groener.

Door het unieke concept heeft Green Bitcoin al veel aandacht gekregen van investeerders. Hierdoor is de presale van GBTC token een nu al een groot succes en staat zelfs bekend als een van de beste presales van dit moment. Er is namelijk in korte tijd al meer dan $1,2 miljoen opgehaald en het tempo neemt snel toe. Neem dus snel een kijkje bij de presale, voordat de tokens uitverkocht zijn.

Nu naar Green Bitcoin 

Scotty the AI (SCOTTY) – Innovatieve crypto AI voor het optimaliseren van trades

Scotty the AI is een zeer goed alternatief voor de stijgende waarde van Shiba Inu coin. Dit nieuwe project heeft namelijk ook een hond als thema: een Schotse Terriër genaamd Scotty. Deze mascotte moet de beschermer worden van het crypto universum en traders beschermen tegen scams.

Binnen het ecosysteem zullen verschillende AI tools geïmplementeerd worden die kunnen waarschuwen voor scams en fraude kunnen detecteren. Op dit moment zijn er al twee tools gratis beschikbaar: ScottySwap en ScottyChat. Via ScottySwap kun je veilig en efficiënt tokens swappen en via ScottyChat kun je praten met een chatbot. Via de chatbot kun je alles vragen over de cryptomarkt, trading signalen ontvangen en het laatste nieuws opvragen.

Binnen het ecosysteem zal de SCOTTY token een centrale rol innemen. Deze token is momenteel verkrijgbaar in een succesvolle presale die onlangs $1 miljoen heeft opgehaald. Het uiteindelijke doel van het project is een market cap van $100 miljoen. Door nu te investeren kun je je investering dus mogelijk x100 zien gaan.

De tokens kosten momenteel $0,0063 per stuk. Na je aankoop heb je de mogelijkheid om de tokens direct te staken voor een passief inkomen. Neem snel een kijkje bij de presale en profiteer van een zo’n laag mogelijke prijs.

Nu naar Scotty the AI

Sponge V2 (SPONGE) – Profiteer van meme coin hype met nieuwe token

Sponge V2 is een nieuwe meme coin met een eerder succesvol ‘broertje’. De Sponge V1 token werd namelijk al in het voorjaar van 2023 gelanceerd. En dat was niet zonder succes, want vroege investeerders konden rekenen op x100 rendementen. Hierdoor is Sponge een bekend fenomeen binnen de meme coin sector. 

Na de hype kwam de V1 token in een flinke dip terecht. Er was namelijk geen utility of bepaalde mechanismen om de koers stabiel hoog te houden. Dat is nu allemaal opgelost met de Sponge V2 token. Hierdoor hebben veel investeerders vertrouwen dat het project het eerdere succes gaat overtreffen.

Op het platform van Sponge kan de SPONGEV2 token nu namelijk worden gestaked tegen een hoge APY, die de eerste vier jaar niet onder de 40% zal komen. Daarnaast zal SPONGEV2 een centrale rol spelen in een nieuwe Play-to-Earn racegame.

Kijk snel op de website voor Sponge hoe jij ook kunt profiteren van dit project voordat de echte hype zal aanslaan. Wacht echter niet te lang, want de meme coin koersen schieten momenteel om de beurt de lucht in.

Nu naar Sponge

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!