Optimism (OP) en Axie Infinity (AXS) worden geconfronteerd met prijsretracement – Meme Moguls (MGLS) Gears worden in het eerste kwartaal gelanceerd als een van de beste nieuwe meme-munten om naar te kijken

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Zowel Optimism (OP) als Axie Infinity (AXS) ervaren momenteel prijscorrecties op de cryptomarkt. Opvallend is dat zowel Optimism als Axie Infinity wekelijkse verliezen van respectievelijk ongeveer 4% en 7% hebben geregistreerd, wat duidt op een prijscorrectie te midden van hun maandlange prijsstijging.

Terwijl investeerders andere alternatieven zoeken om hun investering af te dekken in afwachting van een positieve ommekeer voor OP- en AXS-tokens, komt Meme Moguls (MGLS) naar voren als een veelbelovende optie. Deze nieuwe marktdeelnemer blijft de aandacht trekken in de crypto-ruimte, waarbij de voortdurende voorverkoop met succes meer dan $2,5 miljoen opbrengt. Laten we ons verdiepen in het potentieel van Meme Moguls om in 2024 tot de beste nieuwe mememunten te behoren.

Meme Moguls (MGLS) maakt een baanbrekend record terwijl het de laatste fase van de voorverkoop nadert

De buzz rond de nieuwe meme-munt, Meme Moguls (MGLS), en de voorverkoop ervan valt niet te ontkennen, met veel investeerders die massaal meedoen aan de actie. Dit project heeft al maar liefst 2,5 miljoen dollar aan voorverkoopinvesteringen verzameld, klaar om de bloeiende meme-muntenwereld te ontwrichten. Met zijn oprechte bruikbaarheid en ervaren team aan het roer is hij klaar voor succes.

De innovatieve aanpak van Meme Moguls omvat het naadloos samenbrengen van de dynamiek van meme-munten met praktische functionaliteit. In tegenstelling tot zijn andere gewone meme-tokens zoals Pepe of Bonk, fungeert MGLS zowel als governance-token als als primaire valuta binnen het komende Meme Moguls play-to-earn (P2E)-spel, waarin verschillende casinospellen worden aangeboden.

In de huidige fase 5-voorverkoop krijgen nieuwkomers die in deze veelbelovende crypto willen investeren een stortingsbonus van 30%, terwijl ze aan het einde van de voorverkoop de kans krijgen om maar liefst $10.000 te winnen door slechts een paar eenvoudige stappen te volgen. Al deze posities positioneren Meme Moguls als een van de beste nieuwe meme-munten die er zijn.

Binnen het P2E-rijk van Meme Mogul zullen spelers zich onderdompelen in virtuele aandelenhandelsimulaties, waardoor ze waardevolle inzichten verwerven in vermogensaccumulatie en investeringsstrategieën. Ze krijgen zelfs de kans om de markt uit te dagen in de ‘Beat the Market’-modus, waarbij ze hun vaardigheden vergelijken met benchmarks zoals de S&P 500.

Omdat het tijdens fase 5 van de voorverkoop voor $0,0036 wordt verkocht, genieten early backers al van een opmerkelijk rendement van 90% op hun MGLS-investering. Omdat het van plan is om dit jaar op Uniswap te noteren, voorspellen experts uit de sector een monumentale stijging van 100x. Hoe dan ook, de prijs van het MGLS-token zal in de laatste fase van de voorverkoop nog steeds $0,042 waard zijn.

Ondanks de wekelijkse neergang is Optimism (OP) klaar voor een verdere prijsstijging

De Optimism (OP)-prijsgrafiek vertoont nog steeds een opmerkelijke stijging van 22,50% in de afgelopen maand, wat de grote prijsbeweging sinds het begin van het jaar onderstreept. Echter, verrast door een recente marktretracement, handelt het OP-token nu onder de maandelijkse steun van $3,80.

De OP-prijs ligt momenteel op de prijsdrempel van $3,65 en weerspiegelt een wekelijkse daling van ongeveer 7%, terwijl wordt gehandeld binnen een wekelijks prijsgemiddelde van $3,90 en $3,60. Ondanks dat hij de afgelopen zeven dagen een substantieel deel van zijn maandelijkse winst heeft verloren, heeft de OP-token nog steeds een positief vooruitzicht, aangezien zijn maandelijkse vooruitzichten meer bullish momentum dan bearish suggereren.

Axie Infinity-prijsgrafiek suggereert turbulente bearish vooruitzichten

In navolging van het OP-token ervaart Axie Infinity (AXS) ook een kleine retracement, waarbij hij iets meer dan 3% van zijn winst in de afgelopen zeven dagen verliest. Hoewel het momenteel wordt verhandeld binnen een wekelijks prijsgemiddelde van $8,04 en $7,80, suggereert de prijs van AXS nogal turbulente vooruitzichten als gevolg van merkbare prijsschommelingen.

Hoewel de prijsdaling als een kleine tegenslag kan worden gezien, blijft de maandelijkse prijsontwikkeling van Axie Infinity een positief momentum vertonen. Met name behoudt het AXS-token een maandelijkse winst van bijna 6%, wat erop wijst dat het token zich nog steeds in de winstzone bevindt. Gezien de algemene maandelijkse prestaties verwachten analisten in de nabije toekomst een potentiële stijging van de AXS-prijs.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!