Gala (GALA) is getuige van onverwachte prijsstijging, Sui (SUI) wordt geconfronteerd met daling na maandelijkse piek – Meme Moguls (MGLS) staat klaar om top meme coins te ontwrichten bij lancering

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl de langverwachte bull run op de cryptocurrency-markt aan de horizon opdoemt, winnen bepaalde munten al aan kracht en gaan ze vooruit. Met name het Gala (GALA)-token heeft de afgelopen 30 dagen een aanzienlijke prijsstijging doorgemaakt. Omgekeerd is het Sui (SUI)-token onlangs getuige geweest van een daling na een stijging in de voorgaande maand.

In een andere ontwikkeling maakt Meme Moguls (MGLS) zich op voor een spoedige lancering. Ondertussen is het play-to-earn-gamingtoken de 6e en laatste fase van de voorverkoop ingegaan en is momenteel beschikbaar voor $0,0042. Beleggers houden Meme Moguls nauwlettend in de gaten en erkennen het potentieel ervan om naast GALA- en SUI-tokens een van de beste meme-munten te worden om op dit moment in te investeren.

Gala (GALA) wint de laatste tijd omdat het een maand lang bullish stijgt

Na een bearish winter in januari 2024 stabiliseerde het Gala-token zich op $0,021, wat het laagste punt van het jaar voor het token markeerde. Toen de markt echter weer opleefde, keerde het Gala-prijstraject snel om en steeg naar hogere niveaus tot nu toe.

Na een indrukwekkende stijging van ruim 43% in de afgelopen maand, is Gala toke getuige geweest van een substantiële stijging van de vraag, waardoor de marktprijs boven de drempel van $0,030 kwam.

Momenteel handelt Gala binnen een wekelijkse prijsrange van $0,0264 tot $0,034, met het potentieel om te consolideren boven de drempel van $0,034. Als kopers de $0,036 overschrijden, kan de altcoin mogelijk de psychologische grens van $0,050 bereiken. Analisten voorspellen dat het Gala-token uiteindelijk vóór 2025 $1 kan bereiken.

Sui (SUI)-prijs verliest momentum na het naderen van een nieuw weerstandsniveau

Het Sui (SUI)-token is momenteel met meer dan 23% gestegen in de afgelopen 30 dagen, maar het token had hoger kunnen stijgen als het zijn momentum had kunnen behouden. Vooral het Sui-token handelde onder het wekelijkse ondersteuningsniveau van $1,74.

De prijs van Sui wordt momenteel verhandeld binnen een wekelijkse prijsvork van $1,74 en $1,66 en is de afgelopen zeven dagen met meer dan 5% gedaald. Deze neerwaartse beweging volgt een initiële bullish trend die de prijs dicht bij het weerstandsniveau van $1,78 bracht, maar het token was niet in staat dit opwaartse traject vast te houden.

Deskundigen verwachten echter dat de Sui-prijs zich zal stabiliseren rond het ondersteuningsniveau van $1,70 en de komende weken een overschrijding van $2 zal voorspellen. Met het anticiperen op het halveringseffect van Bitcoin is de Sui-token goed gepositioneerd om tot de top cryptocurrencies te behoren met het potentieel voor aanzienlijke winsten.

Meme Moguls (MGLS) wil de ruimte voor meme coins ontwrichten met innovatieve functies wanneer deze binnenkort wordt gelanceerd

Meme Moguls (MGLS) zal zijn langverwachte play-to-ear (P2E) cryptoproject in minder dan 40 dagen lanceren, wat voor opwinding zal zorgen in de hele meme-muntenmarkt. In tegenstelling tot alles wat op de cryptomarkt is opgemerkt, hanteert Meme Moguls een onconventionele aanpak om het gebruik van zijn eigen MGLS-token te stimuleren.

Door entertainment te combineren met P2E creëren Meme Moguls deelnemers de mogelijkheid om op reis te gaan om hun eigen mogul te worden. Gebruikers kunnen deelnemen aan diverse activiteiten in het Meme Moguls-ecosysteem, variërend van gesimuleerd beleggen tot het verkennen van een inheemse metaverse genaamd Moguls-wereld, en het inzetten in de liquiditeitspool van het platform.

Het platform beschikt over een aanzienlijk potentieel voor spelers om rijkdom te vergaren, hun vaardigheden op het gebied van meme-handel te verbeteren en uiteindelijk plezier te hebben terwijl ze bezig zijn. Ondertussen, nu experts voorspellen dat de P2E-gamingsector een snelgroeiend veld zal zijn in de cryptomarkt, bieden vroege investeringen in Meme Moguls eindeloze mogelijkheden binnen deze lucratieve sector.

Tijdens de 6e en laatste fase van de voorverkoop biedt Meme Moguls (MGLS) potentiële investeerders de mogelijkheid om MGLS-tokens te verwerven voor $0,0042.

In de beginfase van de voorverkoop waren MGLS-tokens geprijsd op $ 0,0019, waardoor vroege investeerders een opmerkelijk rendement op hun investering (ROI) van maximaal 120% konden behalen. Deze indrukwekkende prestatie versterkt Meme Moguls en zijn oorspronkelijke token verder als een veelbelovend cryptoproject om in te investeren binnen de meme-muntensector.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!