4 munten die dit weekend zullen exploderen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is momenteel getuige van een aanzienlijke verschuiving, die mogelijk het begin markeert van een altcoin-seizoen, zoals benadrukt door analisten van Bitfinex. Deze verandering wordt voornamelijk gedreven door de opmerkelijke prestaties van Ether (ETH), die de interesse van beleggers in de bredere altcoin-markt opnieuw hebben aangewakkerd, waardoor de focus is verlegd van Bitcoin (BTC) naar andere digitale activa. De afgelopen week heeft ETH aanzienlijke winsten geboekt, waarbij het de hoogste waarde in 22 maanden bereikte en de hoogste wekelijkse afsluiting in 97 weken bereikte, waarbij het niveau van $3.000 consequent werd overtroffen, ondanks korte terugval. Deze rally wordt toegeschreven aan verschillende belangrijke ontwikkelingen binnen het Ethereum-ecosysteem, waaronder de mogelijke goedkeuring van een spot Ethereum exchange-traded fund (ETF) in de Verenigde Staten, de aanstaande Dencun-upgrade, de verwachte lancering van verschillende schaaloplossingen en de introductie van stakingplatforms zoals EigenLayer.

Deze ontwikkelingen worden gezien als belangrijke katalysatoren voor de heropleving van Ether, vooral na een periode van groeiachterstand bij BTC. Bovendien zijn de cryptobeurzen getuige geweest van grote Ether-opnames, waarbij sinds het begin van het jaar 800.000 ETH ter waarde van ongeveer 2,4 miljard dollar de platforms verliet, wat wijst op een sterke aanbodcrisis die opwaartse druk zou kunnen uitoefenen op de prijs van ETH en mogelijk een altcoin-seizoen zou kunnen veroorzaken.

Deze week gaat erg druk worden en daarom houden we ons aan eenvoudige, goed onderbouwde lijsten voor de vier munten waarvan we denken dat ze een indrukwekkend rendement kunnen opleveren in de komende bull run. Als u wilt diversifiëren of gewoon een groot potentieel rendement wilt benutten, is dit een goed beginpunt.

Doe mee met Buzz: ScapesMania’s vermelding aan de horizon!

Terwijl ScapesMania zijn voorverkoop afsloot met een indrukwekkende $6,125 miljoen die razendsnel werd ingezameld, bruist de gemeenschap van verwachting voor de komende vermelding. Het staat gepland op PancakeSwap en de datum werd al aangekondigd tijdens de laatste AMA van de CEO.

Plannen voor extra vermeldingen op CEX-platforms zijn al in de maak.

Visionaire routekaart

Nadat de voorverkoop was afgelopen en alle tokens uitverkocht waren, maakt het team zich nu op voor volledige ontwikkeling. De intrede van het project in de veelbelovende casual gaming-markt, die volgens Statista in 2027 de $19 miljard zal overschrijden, was goed gepland.

Er is een solide tokenbeheerplan voor stabiliteit en een groter groeipotentieel op de lange termijn, inclusief een gestructureerd verwervingsschema om tokendumping te voorkomen. Deze gestructureerde aanpak zorgt voor een stabiel evenwicht tussen vraag en aanbod, waardoor een gezond ecosysteem voor het $MANIA-token wordt bevorderd. Daarnaast is er een post-listing marketingstrategie bedacht om een grotere vraag en betrokkenheid te garanderen.

Om talent aan te trekken werkt ScapesMania samen met ervaren game-ontwikkelingsstudio’s en bouwt het een intern productteam op. Om nog meer houders aan te trekken, nodigt ScapesMania hen uit om de groei van de casual gaming-sector te benutten, aangezien deze volgens Statista naar verwachting jaarlijks met bijna 9% zal stijgen.

Tijdens een recente AMA-sessie besprak de CEO van ScapesMania de ontwikkelingsstrategie, die inhoudt dat er hypothesen worden gecreëerd, deze in echte marktsituaties worden getest en dat alleen haalbare ideeën worden behouden voor verdere implementatie.

Het vermelden is dus nog maar het begin; sluit je aan bij de gemeenschap en wees getuige van de dynamische opkomst van ScapesMania terwijl het blijft innoveren en groeien.

Gemeenschapsbuzz

Met een community van meer dan 60.000 volgers die zich steeds verder uitbreidt, wint ScapesMania aan momentum. Het heeft de aandacht getrokken van crypto-whales, met stortingen van meer dan $20.000, die het zien als hun volgende grote kans op winst.

Ze weten heel goed dat, omdat het aantal tokens in omloop beperkt is, de waarde gestaag kan stijgen als gevolg van vraag en aanbod. Bovendien wordt het vertrouwen in de veiligheid van het project versterkt door een succesvolle audit uitgevoerd door BlockSafu.

Crypto-beïnvloeders die ScapesMania ondersteunen, onderstrepen ook de geloofwaardigheid ervan. Uit de positieve recensies van bloggers over de hele wereld blijkt dat de gemeenschap echt enthousiast is over de mogelijkheden van het project.

Waarom een $MANIA-postvermelding kopen?

Vraagt u zich af waarom u zich na uw aanmelding bij ScapesMania zou moeten aansluiten? Bekijk deze overtuigende redenen:

  • Koop tokens tegen een aantrekkelijke prijs en zonder voorverkoopbeperkingen.
  • De TGE van het project wordt uitgevoerd onder de best mogelijke marktomstandigheden om het potentiële rendement te maximaliseren.
  • Er is een kans om betrokken te raken bij nieuwe projecten, zodat uw portefeuille gediversifieerd is.
  • Profiteer van het terugkopen, branden en staken van tokens, waardoor houders gemotiveerd en betrokken blijven.
  • Geniet van uitzonderlijk nut voor tokens, waardoor het zich onderscheidt van meme-munten die voornamelijk afhankelijk zijn van trends en hypes.

Ontvang meldingen over vermeldingen – Meld u aan voor waarschuwingen

Mis de kans niet om voorop te blijven lopen nu de aanbiedingsdatum dichterbij komt. Meld u aan voor updates en profiteer als eerste van alle mogelijkheden voor post-listing. Ze kunnen erg lucratief zijn.

Optimism (OP): Een baken van herstel en groei

Optimisme (OP) is onlangs getuige geweest van een opmerkelijk herstel, waarbij het Optimisme (OP)-token een opleving doormaakt. Deze heropleving wordt gedeeltelijk toegeschreven aan het toenemende gebruik van het platform, vooral na het hosten van het Worldcoin (WLD) privacytoken. Het transactievolume van het platform heeft zelfs dat van zijn rivaal, Arbitrum, overtroffen, wat de groeiende aantrekkingskracht ervan aantoont.

De voorspellingen voor de Optimism (OP)-prijs zijn optimistisch, met voorspellingen die suggereren dat deze dit jaar $7,49 en mogelijk $10,62 volgend jaar zou kunnen bereiken. Deze projecties worden ondersteund door een mix van technische analyses en marktsentiment, wat wijst op bullish vooruitzichten voor het token.

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor Optimism (OP), waarbij de acceptatie en het nut ervan zullen groeien, vooral in de DeFi- en NFT-sectoren. Er blijven echter uitdagingen bestaan, waaronder de noodzaak van een bredere ontwikkeling van ecosystemen en mogelijke hindernissen op regelgevingsgebied. De focus van het platform op bestuursverbeteringen en ontwikkelaarstools zal cruciaal zijn voor het succes op de lange termijn.

Arbitrum (ARB): Navigeren door volatiliteit richting expansie

Arbitrum (ARB) heeft sinds de lancering aanzienlijke vooruitgang geboekt, met als doel de efficiëntie van Ethereum te verbeteren. Ondanks dat het platform in september een dieptepunt beleefde, heeft het veerkracht getoond, waarbij zijn native token Arbitrum (ARB) zich in januari 2024 herstelde tot ongeveer $1,80.

De prijsvoorspellingen van Arbitrum (ARB) zijn voorzichtig optimistisch, met schattingen die erop wijzen dat deze zou kunnen stijgen naar $1,67 dit jaar en $2,85 in 2025. Deze projecties weerspiegelen een evenwichtig beeld, rekening houdend met zowel het groeipotentieel van het platform als de inherente volatiliteit van de cryptomarkt.

De toekomst van Arbitrum (ARB) wordt als rooskleurig gezien, waarbij de rol ervan in het Ethereum-ecosysteem naar verwachting zal toenemen. Het vermogen van het platform om nieuwe dApps aan te trekken en netwerkupgrades te verbeteren, zou de Arbitrum (ARB)-prijs aanzienlijk kunnen beïnvloeden. De concurrentie van andere Layer 2-oplossingen en het onvoorspelbare karakter van cryptomarkten kunnen echter van invloed zijn op het traject ervan.

Starknet (STRK): Stijgende TVL en de zoektocht naar stabiliteit

Starknet (STRK) heeft een dramatische stijging gezien in zijn Total Value Locked (TVL), wat wijst op een herwonnen vertrouwen in de markt. Deze stijging onderstreept het potentieel van het platform en de interesse die het heeft gewekt onder zowel gebruikers als ontwikkelaars.

Ondanks recente controverses en een prijsdaling onder de $2, suggereren de stijging van TVL en de potentiële marktdynamiek dat de prijs van Starknet (STRK) zou kunnen stabiliseren of zelfs stijgen als de bredere Ethereum-markt goed presteert.

De toekomst van Starknet (STRK) hangt af van verschillende factoren, waaronder de ontwikkelingsactiviteit van het platform en het aanbod van stablecoin in handen van walvissen. Hoewel de recente TVL-groei een positief teken is, moet het platform blijven innoveren en zijn aanbod uitbreiden om het momentum te behouden. Het marktsentiment en de prestaties van Ethereum zullen ook een cruciale rol spelen in de prijsevolutie van Starknet (STRK).

Conclusie

Er zijn veel munten die een groot potentieel hebben en zelfs tijdens een recessie kunnen groeien, maar de huidige markt is anders, dus je moet verder kijken dan het standaardtarief. Tot de meest onderschatte en meest bereid om te stijgen behoren ScapesMania en enkele andere projecten, maar het is de nieuwkomer in casual gaming die voorlopig de enige relevante keuze lijkt te zijn.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!