3 minder bekende altcoins die een investering van $100 kunnen omzetten in $100.000 deze bull run

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptokoning Bitcoin, die zich herstelt van een dieptepunt sinds november 2021, heeft het plafond van $60.000 overschreden, wat wijst op een hernieuwde bullish markt. Nu het tij op het gebied van cryptocurrency stijgt, bieden de opgravingen van veelbelovende, minder bekende altcoins beleggers de kans om de snelgroeiende arena voor digitale activa aan te boren. Bovendien zouden deze altcoins mogelijk een bescheiden investering kunnen versterken in aanzienlijke rendementen tijdens de nieuw leven ingeblazen bull run.

BlastUP-voorverkoop: De rijzende ster die de explosierevolutie zal voortzetten

Blast, de enige Layer 2-blockchain met een native rendement voor ETH en stablecoins, heeft onlangs indruk gemaakt in de cryptowereld met zijn duizelingwekkende lancering en bereikte in slechts één maand een duizelingwekkende TVL van $1 miljard. Na het briljante debuut verschijnt er een nieuw groot project op basis van deze blockchain: BlastUP.

BlastUP is een baanbrekend lanceerplatform dat klaar is om het pad van de Blast naar daverend succes te volgen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt. Momenteel voert BlastUP zijn voorverkoop uit en biedt BlastUP-tokens aan tegen de laagste prijs. Als je deze tokens nu koopt voor $0,05, krijg je in de toekomst een flinke korting van 50%, aangezien de listingprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams en de Community Marketplace op te zetten.

>> Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

De stijging van de NFT-verkoop door Arbitrum zou de marktpositie kunnen vergroten, te midden van potentiële groei-indicatoren

De recente stijging van de NFT-verkoop door Arbitrum getuigt van een hernieuwde belangstelling die mogelijk zijn marktpositie zou kunnen verbeteren. Meeliftend op deze vloed zou dit de prijsactie van Arbitrum positief kunnen beïnvloeden, waardoor het op de korte termijn richting het weerstandsniveau van $2,28 zou kunnen gaan, en mogelijk zelfs zou kunnen oplopen tot $2,8, wat beleggers aanzienlijke voordelen zou opleveren. De huidige neutrale RSI- en stochastische indicatoren sluiten aan bij deze hoopvolle vooruitzichten en voorspellen onzekerheid als een potentiële groeikans.

Het verkoopadvies van de MACD suggereert echter dat er mogelijk een consolidatiefase in het verschiet ligt. Ondanks de huidige hype rond NFT-verkopen zou de markt kunnen reageren en zich mogelijk terugtrekken richting het ondersteuningsniveau van $1,37. Als dit gebeurt, kan dit op de langere termijn de lagere steun van $0,98 aan een stresstest onderwerpen. Hoewel de mix van aanbevolen verkoop- en koopacties op de Simple Moving Averages wijst op voorzichtigheid te midden van de potentiële euforie, zou dit voor Arbitrum een evenwichtig, realistisch investeringsscenario kunnen creëren.

Analyse van de potentiële prijsimpact van Pyth Network na de lancering van Hedera

Gezien de recente lancering van Pyth Network op Hedera is het aannemelijk om een impact op de huidige prijs van $0,66 te verwachten. Als we verder kijken dan het enthousiasme op de korte termijn, kunnen veel variabelen opwaartse prijsdruk bevorderen, vooral als grote spelers deze technologie adopteren. De huidige bullish neutraliteit die door de RSI wordt gesuggereerd, gecombineerd met het ‘koop’-signaal van de MACD lijkt dit uitgangspunt te ondersteunen. De prijs van het netwerk heeft onlangs het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $0,59 overtroffen, wat een positief momentum onderschrijft.

Aan de andere kant kunnen de marktacceptatie en bredere integratie van deze technologie op hindernissen stuiten, waardoor het potentieel van Pyth Network om substantieel waarde te winnen mogelijk wordt beperkt. Elke tegenslag of concurrentie zou het potentiële opwaartse prijstraject van het netwerk kunnen verstoren. Ondanks de recente ‘koop’-signalen van de MACD en het 10-daags voortschrijdend gemiddelde, worden deze gecompenseerd door de neutrale RSI, die onzekere prijsparameters voor de lange termijn aangeeft.

Aankomende tokenontgrendeling van $88 miljoen kan het Optimism (OP) stimuleren

De komende token-ontgrendeling ter waarde van meer dan $88 miljoen kan de markt van Optimism van overvloedige liquiditeit voorzien, waardoor de prijs mogelijk richting het weerstandsniveau van $3,91 kan worden gedreven, en mogelijk zelfs naar het volgende niveau van $4,92 aan de hogere kant van het spectrum. Toegenomen marktactiviteit en interesse van beleggers zouden een positief momentum kunnen teweegbrengen, maar nu MACD een ‘verkoop’-actie suggereert, kan het verstandig zijn om voorzichtig te werk te gaan. De huidige prijs ligt iets onder het 10-daagse Simple Moving Average, dat ook een ‘verkoop’ bepleit, wat wijst op onzekerheden op de korte termijn.

Niettemin blijft de huidige prijs comfortabel boven de Simple Moving Average 100-dagenlijn, wat een bullish lange termijn indicator is. Als de verhoogde liquiditeit na de ontgrendeling een aanhoudende koopdruk kan handhaven, zou dit een impuls naar motoren met een hogere weerstand kunnen bestendigen. Desalniettemin mogen de ondersteuningsniveaus van $2,25 en $1,60 niet over het hoofd worden gezien, aangezien zij potentiële terugvalpunten vertegenwoordigen, gezien het neutrale advies van RSI en Stochastic RSI, wat wijst op een potentieel volatiele markt in het verschiet.

Conclusie

Terwijl Arbitrum, Pyth Network en Optimism veelbelovende indicatoren vertonen voor substantiële groei, staat BlastUP, een opwindend nieuw project gebaseerd op de toonaangevende Blast-blockchain, in de schijnwerpers in deze nieuwe bull run-golf. De unieke benadering van BlastUP van het DApp-lanceringsecosysteem, de exclusieve voordelen voor tokenhouders en een goed gestructureerde routekaart positioneren het voor potentieel aanzienlijk rendement, waarmee het veel concurrenten overtreft. Het is niet zomaar een radertje in de cryptomachine, maar een potentiële gamechanger die de moeite waard is om in te investeren.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!