Race om de top 10, 5 crypto’s die grote dingen gaan betekenen in 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het cryptocurrency-landschap zit boordevol potentieel en vijf crypto’s staan klaar om een grote impact te hebben in 2024. Pullix trekt momenteel de meeste aandacht omdat het zich in de laatste fase van een voorverkoopevenement bevindt, met gereduceerde prijzen voor vroege investeerders. Laten we elk van deze veelbelovende projecten eens bekijken en waarom 2024 hun jaar zou kunnen zijn om te schitteren.

Pullix (PLX)’s pad naar 100x groei

De Pullix-beurs integreert de sterke punten van zowel gedecentraliseerde (DeFi) als gecentraliseerde beurzen (CeFi) om een hybride model te creëren dat enkele van de meest urgente problemen in de cryptohandelswereld aanpakt.

Een van de opvallende kenmerken van Pullix is het innovatieve model voor het delen van inkomsten, dat tokenhouders beloont met een deel van de winst van het platform. In tegenstelling tot traditionele platforms waar de eigenaren winst maken, streeft Pullix ernaar haar succes te verdelen onder degenen die bijdragen aan de groei.

Een andere belangrijke USP van Pullix is het brede aanbod aan activa. Naast cryptocurrencies kunnen handelaren vastlopen in grondstoffen, ETF’s, aandelen en forexmarkten. Bovendien zijn er geen KYC-vereisten om toegang te krijgen tot deze markten.

Pullix gaat nog verder door geavanceerde handelsinstrumenten te integreren die worden aangedreven door AI. Deze tools bieden gebruikers bruikbare inzichten, een betere orderuitvoering en de mogelijkheid om deel te nemen aan strategieën zoals margehandel en eeuwigdurende futures.

De combinatie van een hybride uitwisselingsmodel, het delen van inkomsten, verbeterde beveiliging, geavanceerde handelsfuncties en gemeenschapsgestuurd bestuur onderscheidt Pullix niet als zomaar een cryptoplatform, maar als een visionair project dat het handelslandschap van biljoenen dollars zou kunnen hervormen.

Het PLX-token kan voor slechts $0,14 worden gekocht in de voorverkoopronde vóór de volledige platformlancering volgende maand. Deze prijs is de laatste kans voor beleggers om op de begane grond in te stappen vóór de voorspelde prijsstijging van 100x wanneer het platform volledig wordt gelanceerd.

Sei (SEI): De snelheidsduivel van Layer 1-blockchains

Sei wil bekend staan als de snelste Layer-1 blockchain en heeft de technologie om dit te ondersteunen. Sei is ontwikkeld voor de DeFi-industrie, met een sterke focus op het leveren van de infrastructuur voor toekomstige handelsplatforms die snelle transactieverwerking vereisen.

Hoewel dit misschien een verheven doel lijkt, toont het feit dat Sei erin slaagde 120 miljoen dollar aan financiering binnen te halen voordat het van start ging, aan dat er echte fundamentele waarde achter het project schuilt. De recente upgrade van Sei’s Public Devnet introduceert bijvoorbeeld de eerste krachtige parallelle EVM-keten op de markt.

Wat betreft prijzen is Sei 10x gestegen van $0,10 in oktober 2023 naar ruim $1,00 in februari 2024. Deze plotselinge prijsstijging maakt Sei momenteel een van de best presterende activa op de markt, en met nieuwe ontwikkelingen altijd in het verschiet, zal Sei waarschijnlijk doorgaan groeien.

Kaspa (KAS): De DAG-dynamo

Net als Sei is Kaspa een andere high-speed Layer-1-blockchain die de laatste tijd bullish is. Kaspa hanteert echter een unieke aanpak met behulp van een Directed Acyclic Graph (DAG)-structuur en een GHOSTDAG-consensusmechanisme.

GHOSTDAG heeft de capaciteit om blokken in minder dan één seconde te verwerken, met het potentieel om te groeien tot duizenden transacties per seconde. Dit snelheidsniveau is noodzakelijk voor Kaspa’s ambitieuze doel om de go-to blockchain voor grootschalige toepassingen te worden.

Het brein achter Kaspa, Yonatan Sompolinsky, is verantwoordelijk voor het creëren van het Ghost-protocol dat tegenwoordig door Ethereum wordt gebruikt. Dit indrukwekkende cv en de technologische voorsprong van Kaspa hebben enorme aandacht getrokken van de cryptogemeenschap. Met een prijs van slechts $0,015 in juni 2023 handelt Kaspa nu meer dan 10x hoger tegen $0,17 vanaf februari 2024.

Marktanalisten merken op dat de prijs van Kapsa in 2024 kan stijgen tot $ 1,00 naarmate meer mensen kennis maken met de unieke technologie ervan. Deze prijs zou overeenkomen met een marktkapitalisatie van $21,80 miljard, waardoor Kaspa qua marktkapitalisatie tot de top 10 van cryptocurrencies behoort.

Injective (INJ): Impact op de groei van ecosystemen

Injective is een Layer 1-blockchain die is gebouwd voor de gedecentraliseerde financiële markt (DeFi). Met Injective kan iedereen handelsplatforms en lanceerplatforms bouwen, digitale activa tokeniseren, NFT’s in DeFi integreren en nog veel meer.

Een opvallend kenmerk van Injective is de inzet van geautomatiseerde slimme contracten, die het orderboekbeheer stroomlijnen, zorgen voor een efficiënte matching van orders, de afwikkeling van transacties versnellen en de transactiekosten laag houden.

De prijs van Injective is gestegen van $1,30 in januari 2023 naar de huidige prijs van $35,61. Dit vertegenwoordigt een winst van 2.639% binnen een tijdsbestek van slechts één jaar. Marktanalisten mikken op de grens van $500 voor Injective in 2024, wat het een marktkapitalisatie van meer dan $50 miljard zou opleveren.

Een andere factor die bijdraagt aan het bereiken van dit prijsdoel is de strategische uitgifte van airdrops door Injective aan gebruikers die INJ-tokens inzetten. De trend om aanzienlijke hoeveelheden INJ vast te houden, neemt de verkoopdruk weg en draagt bij aan de stabiliteit van het token.

Celestia (TIA): Een nieuwe dageraad voor de beschikbaarheid van gegevens

Celestia, gelanceerd in oktober 2023, herdefinieert het databeschikbaarheidsnetwerklandschap (DA) door transparante en veilige toegang tot blockchain-opgeslagen gegevens mogelijk te maken. Als dit technisch klinkt, beschouw Celestia dan als een belangrijk radertje in de modulaire machine van Ethereum.

Celestia is nog maar een paar maanden live, maar is op het moment van schrijven al gestegen naar een marktkapitalisatie van $ 2,90 miljard. Opvallend is dat de marktkapitalisatie met alle TIA-tokens in omloop ongeveer $18 miljard bedraagt, wat laat zien hoe goed dit project het doet.

Een sleutelfactor die het bullish momentum van Celestia versterkt, is de golf van luchtdruppels binnen zijn ecosysteem. Er is een sterke prikkel om Celetia-tokens te kopen en vast te houden in plaats van ze te verhandelen voor snelle winst, en dit draagt gestaag bij aan de prijsgroei.

Vanuit technisch oogpunt is de prijs van Celestia momenteel geconsolideerd onder de $20. Mocht Celestia het weerstandsniveau van $20 overwinnen, dan is het klaar voor een potentiële rally richting het psychologische niveau van $100 tegen eind 2024.

Aptos (APT): De nieuwe smart contract kandidaat

Aptos ontstond in de bearmarkt van 2022 met een revolutionair slim contractplatform dat wil concurreren met bijvoorbeeld Ethereum en Solana. Dit was echter het slechtste moment om te lanceren, en de prijs van Aptos daalde naar een dieptepunt van $3,00 toen het op de beurzen terechtkwam.

Aptos is nu geprijsd op $9,39 en vertoont tekenen van een potentiële doorbraak boven de weerstandszone van $10 – $11. Mocht dit gebeuren, dan zullen traders waarschijnlijk in actie komen en Aptos naar zijn vorige recordhoogte boven de $20 duwen.

Maar heeft Aptos sterke fundamenten? In tegenstelling tot de Virtual Machine (EVM) van Ethereum die op een sequentieel verwerkingsmodel werkt, introduceert Aptos de MoveVM die gelijktijdige uitvoeringspaden mogelijk maakt om de doorvoer van het netwerk te vergroten.

Het Aptos-team maakt ook op wereldschaal enorme stappen. Ze hebben zojuist een samenwerking met Jumbo aangekondigd om een betaalbare Web3-smartphone te creëren met een native Aptos-portemonnee om nieuwe gebruikers op te leiden en aan boord te krijgen.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Voeg je bij de gemeenschap van Pullix

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!