BTC koers bereikt hoogste punt in 2 jaar, crypto influx nadert $600 Mln – Gaat Bitcoin stijgen naar nieuwe ATH?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Bitcoin koers bereikt de afgelopen tijd mijlpaal na mijlpaal. Niet lang geleden brak de koers door de belangrijke grens van $50.000. Inmiddels staat de teller al boven de $57.000. Waar komt dit precies door, en gaat bitcoin stijgen naar een nieuw ATH?

Actuele Bitcoin koers – Kapitaalinstroom zorgt voor stijging

In de nacht van 26 op 27 februari steeg de Bitcoin koers met een stevige pump van ongeveer $50.000 naar $57.000. Door deze stijging is de Bitcoin koers vergeleken met gisteren met 10,7% gestegen. Dit markeerde de stevigste pump sinds de start van de Bitcoin bull run medio oktober. Met deze waarde heeft Bitcoin zijn hoogste koers gehaald sinds november 2021. 

Door de flinke stijging van de Bitcoin koers is de koers al 9,6% gestegen vergeleken met een week geleden, 34,7% met een maand geleden en zelfs 107,84% vergeleken met 6 maanden geleden. 

Eerder op maandag zette de Bitcoin koers al kort een stijging tijdens een piek boven de $53.000. Door deze stijging wakkerde de activiteit van grote spot Bitcoin ETF’s aan. Zo steeg het handelsvolume van de GBTC van Grayscale naar $2,4 miljard. Over het algemeen neemt de handelsactiviteit onder spot Bitcoin ETF’s enorm toe door een toegenomen vertrouwen onder beleggers. Hierdoor werd er een sneeuwbaleffect ontwikkeld die mede verantwoordelijk was voor de recente pump.

Daarnaast was de stijging voorafgegaan door een grote kapitaalinstroom van institutionele beleggers. Zo werd er volgens een rapport van CoinShares tussen 19 en 23 februari zo’n $598 miljoen geïnvesteerd in Bitcoin investeringsproducten, zoals de spot Bitcoin ETF’s. Samen met de kapitaalinstroom vond er een relatief lage uitstroom plaats. Hierdoor bereidde de Bitcoin koers zich destijds voor op de stijging die we vannacht hebben waargenomen.

Bitcoin koers verwachting – Gaat Bitcoin stijgen naar een nieuwe ATH?

Binnen de crypto sector wordt een stevige pump vaak gevolgd door een correctie. Deze heeft op dit moment echter nog niet plaatsgevonden voor de Bitcoin koers. Veel investeerders zitten nu met de vraag: gaat Bitcoin stijgen naar een nieuw ATH, of ligt er een crash op de loer?

Vooralsnog staan de technische indicatoren van de bekende cryptomunt er zeer bullish voor. De Relative Strength Index (RSI) staat momenteel zeer hoog op 81, maar geeft nog wel een neutrale score aan. Hierdoor lijkt de token zich niet in overbought en niet in oversold gebied te bevinden. 

Als we echter kijken naar de andere indicatoren, dan zien we vooral koopsignalen. Zo staat het MACD level op een koopsignaal met een score van 2451. Ook de andere moving averages geven een sterk koopsignaal af, wat suggereert dat Bitcoin op de korte termijn nog verder zal stijgen.

Toch klinken er ook andere geluiden van crypto analisten. Zo stelt de bekende crypto expert op X (voorheen Twitter), Michaël van de Poppe, dat investeerders op dit moment moeten uitkijken met investeren in Bitcoin. Volgens hem investeren veel mensen pas in Bitcoin als de koers flink is gestegen, zoals gisternacht. Zij krijgen dan last van de welbekende fomo. Zo investeerden de meeste mensen tijdens de vorige bull run ook pas in hun eerste Bitcoin toen de koers boven de $50.000 uitkwam. Hierdoor verloren ze veel geld toen Bitcoin uiteindelijk crashte.

Hij waarschuwt dus dat je niet direct in de polonaise mee moet lopen als de een koers net flink is gestegen. De huidige koers zou nog wel eens naar de $60.000 kunnen stijgen, gezien de kracht van de pump. Toch verwacht van de Poppe dat de pre-halving rally daarna een correctie zal ondervinden, een punt dat hij de afgelopen dagen vaker heeft geventileerd.

Veelbelovende cryptomunten tijdens stijgende Bitcoin koers

Tijdens een stijgende Bitcoin koers duurt het vaak niet lang totdat de koersen van de altcoins meebewegen. Vaak stijgen de koersen van altcoins zelfs nog met grotere percentages dan Bitcoin. Ze hebben dan ook een kleinere marktkapitalisatie en kunnen dus relatief meer in waarde stijgen.

Nieuwe cryptomunten zijn de ideale investering om dit effect te maximaliseren. Ze staan namelijk nog aan het begin van hun ontwikkeling en vroege investeerders kunnen dus maximaal profiteren van de toekomstige groei. Wij hebben hieronder de vijf meest veelbelovende opties voor je geselecteerd.

Green Bitcoin (GBTC) – Verdien beloningen voor je Bitcoin voorspellingen

Green Bitcoin is de beste manier om te profiteren van een stijgende waarde van Bitcoin. Het platform is namelijk direct gelinkt aan het voorspellen van de Bitcoin koers, waarvoor je mooie beloningen kunt verdienen. Dit was nog nooit zo makkelijk, want door de kapitaalinstroom van spot Bitcoin ETF’s en de Bitcoin halving lijkt de BTC koers alleen maar te gaan stijgen.

De beloningen worden uitgekeerd met de native token GBTC. Deze token opereert op het zuinige Ethereum netwerk, dat werkt met een Proof-of-Stake mechanisme. Dit mechanisme werkt een stuk efficiënter dan het Proof-of-Work mechanisme van Bitcoin. Hierdoor is Green Bitcoin ook een duurzame crypto en weet het dus het beste van Bitcoin en Ethereum te combineren.

Doordat Green Bitcoin opereert op het Ethereum netwerk kan het project gebruikmaken van smart contracts. Hierdoor heeft Green Bitcoin een lucratief staking programma opgezet, waardoor je via GBTC tokens een genereus passief inkomen kunt genereren.

De tokens kosten op dit moment $0,492 per token in de presale. Deze prijs zal echter vandaag nog worden verhoogd. Inmiddels is er al meer dan $1,1 miljoen opgehaald, wat duidt op een groot vertrouwen onder investeerders en een veelbelovende toekomst voor Green Bitcoin. Voeg je snel bij de vroege investeerders door nu een kijkje te nemen op de website van Green Bitcoin.

Nu naar Green Bitcoin

Frog Wif Hat (FWIF) – Meest veelbelovende meme coin bij stijgende Bitcoin koers

Een veelbelovende token voor extreme winsten is de nieuwe Solana meme coin van Frog Wif Hat: FWIF token. Deze token is een vervolg op succesvolle meme coins op het Solana netwerk met kikkers, honden en ‘wif hat’ thema’s. De Franse kikker met baret van Frog Wif Hat is in staat om iedereen te slaan met zijn baguette en de meme coin sector even wakker te schudden.

Deze token is onlangs gelanceerd via een ‘fair launch’ op decentralized exchanges (DEX). De FWIF token opereert momenteel alleen nog op het Ethereum netwerk, maar daar komt in de toekomst het Solana netwerk nog bij. Hierdoor kan FWIF token zich meeliften op de hype van Solana meme coins en de lage transactiekosten op het Solana netwerk.

Het team achter het project wil het succes van DogWifHat overtreffen en een nieuwe standaard zetten voor Solana meme coins. Er zijn daardoor ook speculaties dat Frog Wif Hat opgezet is door het team van DogWifHat. Zij hebben eerder al laten zien dat ze veel hype kunnen creëren, en daar kun jij nu maximaal van profiteren.

Mocht de token het succes van DogWifHat evenaren, dan zal de token nog 370x stijgen in waarde. Een investering van $100 kun je hierdoor veranderen in $3700. De token is momenteel te koop via de website van het project of bij verschillende DEX’s. Zorg ervoor dat je beschikt over een wallet die het Ethereum netwerk ondersteund voordat je overgaat tot koop. 

Nu naar Frog Wif Hat

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Verdien extra Bitcoins via staking platform

Bitcoin Minetrix is een zeer geschikte token in het geval van een stijgende Bitcoin koers. Via het platform van Bitcoin Minetrix kunnen particuliere investeerders namelijk Bitcoin minen door de native token (BTCMTX) te staken. Hierdoor brengt het project Bitcoin mining weer terug naar de individuele beleggers, nadat de markt de afgelopen jaren een stuk sterk gecentraliseerd.

Via het platform kunnen investeerders de BTCMTX token staken. In ruil daarvoor ontvang je naast extra BTCMTX tokens ook nog speciale cloud mining credits. Deze tokens kun je inzetten voor een deel van de opbrengsten uit de Bitcoin cloud mining pool claimen. Zo kun je dus een passief inkomen genereren en daar extra bitcoins aan toevoegen.

Dit unieke concept heeft al zeer veel investeerders aangesproken. Via de presale van de BTCMTX token is namelijk al bijna $11,5 miljoen opgehaald. Daarmee komt het einde al bijna in zicht, want de presale is uitverkocht bij het behalen van $12,3 miljoen.

Op dit moment kosten de tokens $0,0137 per stuk, maar deze prijs zal binnen twee dagen verhoogd worden. Wees er dus snel bij om te profiteren van een zo laag mogelijke prijs en begin alvast met staken voor extra BTCMTX tokens.

Nu naar Bitcoin Minetrix

eTukTuk (TUK) – Veelbelovende nieuwe crypto verbetert de wereld

In 2024 brengt eTukTuk groene innovatie naar de cryptomarkt met blockchain en AI. Dit project wil de vervuilende tuktuks die rijden op fossiele brandstoffen met tweetaktmotoren, omzetten naar elektrische voertuigen. Dit is een veelbelovende ontwikkeling voor het milieu in landen als India en Sri Lanka, waar de tuktuk een populair vervoermiddel is. Het project heeft inmiddels meer dan $1,4 miljoen verzameld voor dit doel.

Door blockchain en AI te combineren maakt eTukTuk niet alleen transport schoner, maar verbetert ook het management van verkeer en onderhoud. Dit initiatief toont een grote stap naar minder vervuiling.

Voor investeerders biedt eTukTuk een aantrekkelijke kans met een staking rendement van 180% APY. Hierdoor is het niet alleen een grote speler op het gebied van groene technologie, maar ook een potentieel lucratieve investering. Dit toont de veelzijdigheid van het project aan dat zowel gericht is op milieuduurzaamheid, als op het bieden van waarde voor de crypto community.

eTukTuk is een voorbeeld voor hoe blockchain- en AI crypto projecten kunnen leiden tot verbeteringen in het dagelijks leven. Het project toont de potentie van crypto initiatieven om niet alleen financieel voordeel te bieden, maar ook om bij te dragen aan een duurzamere en schonere wereld. Daarbij ligt de focus op ontwikkelingslanden in Azië en Afrika, waar de vraag hiernaar groot is.

Koop investeren in eTukTuk

Scotty the AI (SCOTTY) – Investeer in een crypto AI project met veel potentie

Scotty the AI ($SCOTTY) springt eruit als een fris presale crypto project dat flink wat aandacht trekt. Dit project onderscheidt zich door een uniek swap-platform te ontwikkelen, aangedreven door AI. Dit platform belooft gebruikers snellere en goedkopere transacties, waarbij de $SCOTTY token essentieel is voor betalingen binnen het systeem.

De community speelt ook een cruciale rol in het succes van Scotty the AI. Met de introductie van ‘Scotty Chat’ hopen de ontwikkelaars op een levendige uitwisseling tussen holders over onderwerpen als crypto, web3 en AI. Dit platform streeft ernaar om een hub te worden vol waardevolle inzichten en kennis.

Op dit moment bevindt SCOTTY zich in de presale fase, beschikbaar via hun officiële website. Er is ook een staking pool geïntroduceerd die een aantrekkelijke jaarlijkse opbrengst (APY) van 135% biedt, waardoor de SCOTTY token een interessante optie is voor staking. 

Voor investeerders die er vroeg bij zijn, biedt dit een kans om maximaal te profiteren van hun investering. De huidige prijs van de token is $0,00605, maar deze zal stijgen in latere fases van de presale. Dit maakt het een uitgelezen moment om in te stappen tegen een lage prijs. Neem dus snel een kijkje op de website van Scotty the AI.

Bezoek nu Scotty The AI

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!