Bitcoin (BTC) breekt $50.000, Ethereum (ETH) stijgt met meer dan 10%, Pullix (PLX) gaat 100x doen terwijl het pronkt met een nieuw handelsplatform

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Deze week heeft Bitcoin (BTC) de verwachtingen overtroffen door de grens van $50.000 te overschrijden, Ethereum (ETH) heeft een stijging met dubbele cijfers geboekt en Pullix is tijdens de voorverkoop met 250% gestegen. Vroege voorspellingen suggereren dat Pullix (PLX) het 100x zal doen als het de markt betreedt met zijn hybride handelsplatform. Laten we elk van deze opwindende ontwikkelingen eens nader bekijken.

De prijsstijging van Bitcoin (BTC) en wat ons te wachten staat

Het opmerkelijke herstel van Bitcoin van het dieptepunt van minder dan $15.000 in 2023 naar een huidige prijs van $50.900 heeft de cryptomarkt weer nieuw leven ingeblazen. De toonaangevende cryptocurrency heeft de afgelopen maand een waardestijging van 32% gezien, waarbij experts voorspellen dat dit nog maar het begin is van de opwaartse trend.

Deze stijging van de prijs van Bitcoin kan voornamelijk worden toegeschreven aan de goedkeuring van Bitcoin ETF’s in de VS. Hoewel de mogelijkheid van deze ETF ervoor zorgde dat de prijs naar meer dan $40.000 steeg, heeft het succes van de ETF tot nu toe Bitcoin boven het niveau van 50.000 geduwd.

Dit ETF-succes komt tot uiting in de recordinstroom van $2,4 miljard in ETF’s gedurende de afgelopen zeven dagen. Blackrock loopt voorop met $1,6 miljard in hun IBIT ETF, maar Fidelity’s FBTC ETF heeft ook indrukwekkende cijfers laten zien.

Naast ETF’s is de komende halvering van Bitcoin een andere bullish gebeurtenis die historisch gezien een nieuwe bullmarkt op gang heeft gebracht. Dit komt door de vermindering van het nieuwe Bitcoin-aanbod dat op de markt wordt geïntroduceerd, wat leidt tot een grotere vraag en hogere prijzen.

Gezien deze institutionele investering en de komende halvering voorspellen experts dat Bitcoin tegen eind 2024 de waarde van $300.000 zou kunnen bereiken. Hoewel een marktkapitalisatie van $6 biljoen hoog klinkt, heeft goud een marktkapitalisatie van $13,50 biljoen, en de CEO van Blackrock beschouwt Bitcoin als digitaal goud.

Ethereum (ETH opschalen): De weg naar een waardering van $10.000

Ethereum is de afgelopen twee jaar achtergebleven bij Bitcoin, maar Ethereum is nu bezig met een grote stap in 2024. Het toonaangevende slimme contractplatform is de afgelopen week met 10% gestegen en wordt momenteel verhandeld tegen $2.906, terwijl het probeert het $3.000-niveau te doorbreken.

Er zijn verschillende redenen waarom Ethereum aan momentum wint en in de nabije toekomst mogelijk een waardering van $10.000 zou kunnen bereiken. Een belangrijke factor is de voortdurende Ethereum-upgrade, die proto-danksharding zal introduceren voor lagere kosten en netwerkcongestie. Deze upgrade zou eindelijk een einde kunnen maken aan het debat over Ethereum versus Solana, aangezien de eerste bruikbaar wordt voor dagelijkse transacties.

Een andere factor is de mogelijkheid van een spot Ethereum ETF op de Amerikaanse markt. Met het recente succes van Bitcoin ETF’s is het slechts een kwestie van tijd voordat Ethereum ETF’s worden goedgekeurd en aanzienlijke institutionele investeringen opleveren.

Technische analyse van de ETH/USD-grafiek laat onduidelijke weerstandsniveaus zien op weg naar het bereiken van een waardering van $10.000. De wekelijkse ETH/BTC-grafiek laat echter zien dat Ethereum zich binnen een symmetrische driehoek beweegt, en een uitbraak boven deze driehoek zou een opwaartse trend op lange termijn kunnen signaleren.

Pullix (PLX): Overbrugging van DeFi- en CeFi-uitwisselingen

Met een unieke mix van gedecentraliseerde financiële (DeFi) en gecentraliseerde financiële (CeFi) functies is Pullix niet zomaar een beurs: het is een potentiële game-changer in een markt van biljoenen dollars. Deskundigen voorspellen dat Pullix in 2024 een ver100x stijging kan realiseren als het de status quo lanceert en uitdaagt.

Pullix belooft het beste van twee werelden te bieden door de veiligheid en transparantie van gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) te bieden en tegelijkertijd de snelheid, liquiditeit en geavanceerde kenmerken van gecentraliseerde beurzen (CEX’s) te bieden.

Het model voor het delen van inkomsten is misschien wel het meest disruptieve kenmerk van Pullix. In tegenstelling tot traditionele beurzen die een groot deel van de winst voor zichzelf nemen, zal Pullix zijn inkomsten delen met PLX-tokenhouders. Deze functie verhoogt de platformliquiditeit en stimuleert gebruikers om langetermijnhouders te worden.

De beloningen voor Pullix-gebruikers houden daar niet op. Degenen die het PLX-token bezitten, krijgen ook lagere handelskosten, toegang tot exclusieve functies en diensten en stemrecht voor toekomstige platformontwikkelingen. Bovendien heeft het Pullix-team beloofd tokens regelmatig te verbranden om het aanbod te verminderen en de waarde voor de houders te vergroten.

Het PLX-token kan voor $0,14 worden gekocht in de achtste en laatste fase van de voorverkoop. Het Pullix-platform wordt vervolgens voor het publiek gelanceerd, waarbij het PLX-token in de prijsontdekkingsmodus komt wanneer de handel op meerdere platforms begint.

Met zijn innovatieve hybride model, het mechanisme voor het delen van inkomsten en zijn toewijding aan veiligheid en gemeenschapsbestuur, staat Pullix klaar om opnieuw te definiëren wat handelaren van een beurs verwachten. Terwijl de cryptogemeenschap vol verwachting toekijkt, zou de lancering van het handelsplatform van Pullix heel goed het begin kunnen markeren van een opmerkelijke reis naar 100x groei.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Voeg je bij de gemeenschap van Pullix

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!