$10 prijs voor de zomer? Polygon MATIC, XRP en BlastUP zien er bullish uit

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de cryptocurrency-markt tekenen van bullish gedrag vertoont, zijn de prognoses voor goed presterende digitale activa zoals Polygon MATIC, XRP en BlastUP veelbelovend. Vooral de recente voorspelling van Pantera Capital van een robuuste crypto-bullmarkt in de komende 18 tot 24 maanden versterkt het optimisme. Er kan worden gezien dat de rimpeleffecten van deze sterke marktvoorspellingen een impact hebben op het beleggerssentiment rond cryptocurrencies, waardoor hun potentieel wordt bevestigd en de verwachtingen voor prijsoriëntatiepunten van $10 vóór de zomer worden bijgesteld.

BlastUP-voorverkoop: Een baken van voorspelbaarheid in de vluchtige crypto-ruimte

Het kopen van voorverkooptokens kan een goed idee zijn, omdat ze immuun zijn voor de wilde schommelingen op de markt en hun prijs op een bepaald niveau is vastgelegd. Voorspelbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van voorverkoopprojecten zoals BlastUP. Het is het eerste lanceerplatform op Blast, de enige Layer 2-oplossing met native rendement voor ETH en stablecoins en de eerste die in slechts één maand een duizelingwekkende TVL van $1 miljard bereikt.

BlastUP zet zich in voor het bevorderen van een robuuste gemeenschap met het Blast-ecosysteem waar iedereen profiteert van wederzijdse groei. Met ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te combineren, wil BlastUP een echt lonende en veilige omgeving creëren voor soepele DApps-lanceringen. De Project Screening-functie zorgt ervoor dat alleen projecten van hoog kaliber de gemeenschap binnenkomen.

De voorverkoop van het BlastUP-token is aan de gang en biedt een behoorlijke kans om tegen een lage prijs in een veelbelovend actief te investeren. Momenteel is de prijs van het token lager dan de toekomstige noteringsprijs, dus dit is het meest geschikte moment om deel te nemen aan de voorverkoop.

>> Mis het niet! Koop BlastUP Token met 60% korting voordat het te laat is <<

Degenen die in dit stadium BlastUP-tokens kopen, krijgen exclusieve toegang tot een Airdrop waarin een deel van de gratis tokens wordt verdeeld. Bovendien kunnen ze extra beloningen krijgen door te staken en deel te nemen aan gelaagde IDO-lanceringen.

BlastUP is in opkomst en stimuleert crypto-startups met een gemeenschapsgerichte sfeer en innovatie als kern. Het wordt snel de centrale plek in het Blast-ecosysteem, met grote plannen tot 2026 om AI-tools, de Community Marketplace, het incubatieprogramma en meer initiatieven te ontketenen om wederzijdse groei te bevorderen. BlastUP staat op het punt de cryptoscene op te schudden, dus stap aan boord voordat dit raketschip zonder jou vertrekt!

>> Handel snel! Het aanbod van BlastUP-tokens is beperkt – Verzeker uw plek bij BlastUP! <<

Polygon (MATIC) Dicht bij $1: Marktsignalen duiden op een potentiële stijging

Gezien de huidige handelspositie van Polygon (MATIC) in de buurt van $0,9, is het slechts een haartje verwijderd van het eerste weerstandsniveau op $0,98. De recente bullish aanbeveling van de MACD, in combinatie met de Simple Moving Average (SMA) 100-dagen gegevens die een koophouding laten zien, suggereert dat de crypto zich mogelijk opmaakt richting dit weerstandsniveau. Als het dit niveau met succes overwint, bestaat er een potentieel om het momentum opwaarts te benutten richting de volgende weerstand van $1,18.

De neutraliteit die wordt aangegeven door zowel de RSI als de Stochastics, samen met de tiendaagse SMA die een ‘verkoop’ aanbeveelt, zorgt echter voor een gevoel van voorzichtigheid. De naast elkaar geplaatste signalen zouden kunnen duiden op een mogelijke terugtrekking naar het ondersteuningsniveau van $0,64 voordat wordt geprobeerd het eerste weerstandsniveau te overschrijden. Als de prijs zich niet herstelt van deze steun, zou er een langdurige daling kunnen optreden die de prijs naar het diepere steunniveau van $0,50 zou kunnen trekken.

Ripple (XRP) handelt onder het gemiddelde en neigt bearish te midden van juridische gevechten en kritiek

Ripple (XRP) handelt onder de 10-daagse en 100-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden en neigt naar een bearish momentum. Het is belangrijk om naar de weerstandsniveaus van $0,60 en $0,70 te kijken; elk politiek onderzoek en juridische strijd zou als katalysator kunnen werken en de prijs boven deze niveaus kunnen duwen. Het is essentieel om voorbereid te blijven op dergelijke prijsstijgingen en de strategie dienovereenkomstig aan te passen.

Aan de andere kant dient de steun van $0,45 en $0,39 als vangnet tegen mogelijke negatieve gevolgen van toezichthoudend toezicht. Zelfs bij de huidige prijs van $0,54 is er potentieel voor de markt om beide kanten op te gaan. Op de korte termijn moet de aandacht worden gericht op de neutrale RSI- en stochastische indicatoren, die wijzen op een evenwichtig marktmomentum met gelijke koop- en verkoopdruk.

Conclusie

Concluderend: hoewel Polygon (MATIC) en XRP enig potentieel hebben getoond, biedt BlastUP een meer voorspelbare en veelbelovende investeringsmogelijkheid. Als het eerste lanceerplatform in het Blast-ecosysteem wordt BlastUP niet alleen ondersteund door een intrigerend concept, maar ligt het rijke potentieel ervan in de gemeenschapsgerichte houding en ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te implementeren. Daarom stimuleert BlastUP, temidden van de sterke marktvoorspellingen, aantoonbaar optimisme met het hoogste potentieel, waardoor een nieuwe lat wordt gelegd voor prijsoriëntatiepunten vóór de zomer. Overweeg om te investeren terwijl de voorverkoop bezig is.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!