L2 crypto’s voor 40X winsten tijdens deze bull run

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In een baanbrekende resolutie heeft Binance, een van ’s werelds grootste cryptocurrency-beurzen, goedkeuring van de rechtbank verkregen in een schikking ter waarde van meerdere miljarden dollars. Deze gebeurtenis leidde tot hernieuwde belangstelling voor het bredere ecosysteem van digitale activa. Ondertussen heeft een aparte groep crypto’s, bekend om hun potentieel om hoge rendementen op te leveren tijdens een bull run, veel aandacht getrokken onder marktdeelnemers, wat de volatiliteit en de enorme kansen binnen de dynamische wereld van digitale valuta onderstreept.

BlastUP-voorverkoop: De rijzende ster die de explosierevolutie zal voortzetten

Blast, de enige Layer 2-blockchain met een native rendement voor ETH en stablecoins, heeft onlangs indruk gemaakt in de cryptowereld met zijn duizelingwekkende lancering en bereikte in slechts één maand een duizelingwekkende TVL van $1 miljard. Na het briljante debuut verschijnt er een nieuw groot project op basis van deze blockchain: BlastUP.

BlastUP is een baanbrekend lanceerplatform dat klaar is om het pad van de Blast naar daverend succes te volgen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt.

Momenteel voert BlastUP zijn voorverkoop uit en biedt BlastUP-tokens aan tegen de laagste prijs. Als je deze tokens nu koopt voor $0,04, krijg je in de toekomst een flinke korting van 60%, aangezien de listingprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams en de Community Marketplace op te zetten.

>> Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

Optimisme (OP) kan een impuls krijgen door de EIP-4844-upgrade, ondanks de marktneutrale status
Nu de EIP-4844-upgrade gereed is, kan men zich redelijkerwijs een waardestijging voor Optimisme voorstellen. De MACD die een verkoop aanbeveelt is waarschijnlijk een reactie op de korte termijn, terwijl het aanzienlijk positieve 100-dagen Simple Moving Average van $2,92 suggereert dat het opwaartse momentum kan worden hersteld, waardoor de prijs mogelijk richting het eerste weerstandsniveau van $3,91 of zelfs verder naar $4,92 in de toekomst wordt geduwd. lange termijn.

Niettemin is het handhaven van een evenwichtige visie van cruciaal belang. Volgens RSI- en stochastische indicatoren lijkt de markt zich in een neutrale toestand te bevinden, wat aangeeft dat dit een potentieel accumulatieperiode is. Maar je mag de keerzijde niet over het hoofd zien. Als er tijdens de upgrade problemen optreden, zou de prijs zich kunnen terugtrekken naar het ondersteuningsniveau van $2,25, of mogelijk zelfs verder dalen naar $1,60, waardoor de huidige winsten teniet worden gedaan.

Filmproductie-onderneming van Arbitrum kan markttrends beïnvloeden

De recente adoptie van Arbitrum door belangrijke spelers in de filmproductie zou een aanzienlijke publiciteitsboost voor het platform kunnen betekenen. Deze nieuwe onderneming zou een positief sentiment kunnen genereren onder marktinvesteerders, waardoor de prijzen mogelijk voorbij de huidige weerstand van $2,28 zouden kunnen stijgen om het niveau van $2,80 te testen. Ondertussen suggereert een consistent Simple Moving Average (SMA) van $1,57 de mogelijkheid van een gestage opwaartse trend.

De kortetermijnvisie vertoont echter tekenen van voorzichtigheid. Momenteel vertoont het handelsvolume een zijwaartse trend met een verkoopadvies van de Moving Average Convergence Divergence (MACD) en de 10-daagse SMA. Deze indicatoren duiden op een bearish kijk op het kortetermijnperspectief, wat de prijs mogelijk zou kunnen terugdringen naar ondersteuningsniveaus van $1,37 of zelfs $0,98 als het marktsentiment negatief wordt.

Het partnerschap van Polygon met Chainers kan de marktvooruitzichten van MATIC een impuls geven

De samenwerking van Polygon met Chainers vanwege zijn gaming-push zou het marktsentiment kunnen katapulteren. Volgens de huidige stand schommelt de prijs van MATIC rond de $1,00, met weerstand op $0,98 en $1,18, comfortabel ondersteund op $0,64 en $0,50. Gezien het potentiële bullish klimaat dat door deze alliantie wordt versterkt, zou men op korte termijn een grotere neiging kunnen verwachten om de weerstandsniveaus te doorbreken, ondersteund door positieve MACD- en voortschrijdend gemiddelde indicatoren.

Het blijft echter cruciaal om te erkennen dat, hoewel de uitbreiding van de game-industrie ongetwijfeld veelbelovend is voor tokens als MATIC, deze onderhevig is aan volatiliteit en immense concurrentie. Op de lange termijn kunnen trends fluctueren en succes zou afhankelijk zijn van de acceptatiegraad van games en aanhoudende interesse. De huidige RSI wijst op een neutrale houding. Het is dus verstandig om het op hol geslagen optimisme te temperen en potentiële correcties of hindernissen op de weerstandsniveaus te overwegen, ook al voorspellen de SMA-signalen een koopactie.

Mantle (MNT) markttrendanalyse: Potentiële stijgings- en dalingsfactoren

Gezien de huidige marktgegevens van Mantle (MNT) bestaat de kans dat de opwaartse trend zich blijft versterken vanaf de huidige prijs van $0,79. De sterke koopsignalen van de MACD en de 10-daagse en 100-daagse Simple Moving Averages versterken het potentieel om door het weerstandsniveau van $0,85 te breken, waardoor MNT mogelijk naar het tweede weerstandsniveau van $0,94 wordt geduwd.

Hoewel het optimisme wordt gevoed door koopsignalen, is het handhaven van een evenwichtige houding van cruciaal belang. Neutrale indicaties van de RSI en de Stochastic RSI Fast kunnen een weerspiegeling zijn van marktbesluiteloosheid op de korte termijn. Dit duidt op een mogelijke dip naar de ondersteuningsniveaus van $0,49 of zelfs $0,40 onder bepaalde marktomstandigheden. Vergeet niet dat in cryptocurrency de strijd tussen stier en beer voortdurend verandert en dat paraatheid helpt de veerkracht te behouden.

Conclusie

Hoewel het marktregime voor crypto’s zoals Optimism, Arbitrum, Polygon’s MATIC en Mantle potentiële rendementen kan aangeven, wordt verwacht dat het BlastUP-project een groter potentieel heeft. Dit komt niet alleen door de innovatieve web3-tools en het beloningssysteem, maar ook door zijn plaats in het Blast-ecosysteem. Hoewel andere munten potentieel hebben, benadrukt het unieke concept van BlastUP, gecombineerd met de voordelen die het investeerders biedt, de dominantie ervan in deze arena voor digitale activa.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!