3 onderbelichte crypto’s die met 300% kunnen stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt, aangevoerd door Bitcoin (BTC), steeg in februari boven de $50.000, wat een bullish trend voor 2024 aangeeft, aangedreven door factoren zoals ETF-goedkeuringen en het anticiperen op de halvering van april 2024. De toegenomen verwerving van munten, vooral via spot Bitcoin ETF’s, duidt op een groeiende institutionele belangstelling, waarbij historische trends een optimistische kijk ondersteunen.

Vooruitkijkend naar 2024 is de sector veelbelovend, met een marktkapitalisatie die voor het eerst sinds november 2021 de $1 biljoen overschrijdt. De aanstaande halvering zal naar verwachting het aanbod van Bitcoin (BTC) verminderen, terwijl de institutionele vraag, aangewakkerd door meer Bitcoin ETF-goedkeuringen, zal naar verwachting toenemen, waardoor er positieve vooruitzichten ontstaan. Ondanks de volatiliteit van de markt is voorzichtigheid geboden.

Tegen deze achtergrond worden verschillende opkomende crypto’s gezien als potentiële donkere paarden, waarvan wordt gespeculeerd dat ze tot 300% winst kunnen opleveren. Deze minder bekende digitale valuta bieden een aantrekkelijke mogelijkheid voor cryptoliefhebbers die hun portefeuilles willen diversifiëren buiten de reguliere crypto-activa.

🚀 ScapesMania in opkomst! 🚀

Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest voor ScapesMania. Het cryptoproject heeft al de nodige fondsen verzameld om zichzelf op de markt te begeven, klaar voor uitbreiding. Hoewel meer dan $6.000.000 verzameld in totaal of meerdere $20.000+ stortingen van crypto-walvissen er op papier indrukwekkend uitzien, zijn dit slechts cijfers. De echte hartslag van het succes van het project is de levendige en gepassioneerde gemeenschap van meer dan 60.000 mensen.

Het gaat niet alleen om het kolossale potentiële rendement; het gaat om de gedeelde visie, actieve participatie en DAO-bestuur. Het zijn altijd de handen van de houder geweest en zullen altijd de macht hebben.

Ontwikkelen in de bloeiende casual gaming-ruimte

De toekomst ziet er uitzonderlijk rooskleurig uit, vooral gezien de veelbelovende casual gaming-niche van ScapesMania. Volgens Statista zal de grens naar verwachting in 2027 de verbazingwekkende grens van $19,12 miljard overschrijden, en raad eens? ScapesMania zal voorop lopen in de zich snel ontwikkelende niche.

Via DAO en verschillende andere functies nodigt ScapesMania Web3-enthousiastelingen uit om de groeimogelijkheden binnen de sector te benutten, aangezien deze naar verwachting vóór het einde van het jaar met bijna 9% zal groeien. Er komt een TGE aan die u niet wilt missen, dus zet deze in uw agenda: 26 februari 2024 – 9 maart 2024.

Ook schetste de CEO van het project in een recente AMA de strategie voor het bouwen van een geavanceerd gaming-ecosysteem. Geen enkel detail zal over het hoofd worden gezien in het proces – van het initiële concept tot het eindproduct, inclusief het testen met doelgroepen, het analyseren van resultaten en het aanbrengen van stapsgewijze wijzigingen. Dit, in combinatie met terugkoop-, burn- en staking-mechanismen, kan het token naar de maan duwen.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Naast de bovengenoemde voordelen kunt u uw rendement mogelijk ook verhogen dankzij de volgende voordelen:

  • Geweldige marketingstrategie voor post-listing om voortdurende betrokkenheid van de gemeenschap en een grotere vraag te garanderen.
  • Solide tokenbeheerplan om hopelijk stabiliteit en groeipotentieel op lange termijn voor elke tokenhouder te garanderen.
  • TGE over de beste marktomstandigheden voor een maximaal potentieel rendement binnen het kortste tijdsbestek.
  • Beperkt aantal tokens, wat betekent dat schaarste de tokenwaarde in de loop van de tijd ernstig zou kunnen verhogen.
  • Het uitbreiden van de portefeuille van de houder met nieuwe projecten. Diversificatie kan zeer nuttig zijn.
  • Goed uitgebalanceerde tokenomics met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema voorkomt token-dumping en zorgt voor een stabiel evenwicht tussen vraag en aanbod.
  • Binnenkort vermeld op DEX, met CEX-vermeldingen in de maak. Toegang tot beurzen biedt liquiditeit en toegankelijkheid, wat betekent dat u direct van elke gelegenheid kunt profiteren.
  • Succesvolle audit door BlockSafu. Het vertrouwen in de veiligheid van het project is groot door gedegen toetsing door derden.
  • Topposities op cryptotrackers. Deze grotere zichtbaarheid trekt meer houders aan, waardoor de waarde mogelijk stijgt.

Beste deel over ScapesMania

Maar dit is het beste: als u de voorverkoop of openbare verkoop heeft gemist, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit is nog maar het begin van de succesvolle reis van dit project. Maak uw crypto-portemonnee klaar om verbinding te maken, want zodra ScapesMania op de lijst staat, krijgt u de kans om deel te nemen aan het project en te genieten van het potentiële rendement.

In feite kan deelname op dit moment zelfs voordeliger zijn dan tijdens de eerdere verkopen. Waarom? Omdat je op een punt komt waarop de visie duidelijker is, het momentum sterker en het potentieel groter dan ooit tevoren.
Stap in of mis het

Waarom nog langer aarzelen? Mis uw kans deze keer niet: klik op de onderstaande link om u aan te melden voor aankondigingen en deel te nemen aan een mogelijk eenmalig project.

>> Ontvang vermeldingswaarschuwingen – Mis uw kans niet <<<

Arbitrum (ARB): Een layer 2-oplossing met een mooie toekomst

Arbitrum (ARB) is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de laag 2-schaaloplossingsruimte, met als doel de efficiëntie van Ethereum-transacties te verbeteren. Sinds de lancering heeft Arbitrum (ARB) schommelingen in zijn marktwaarde ervaren en in september 2023 een dieptepunt ooit bereikt. De integratie met The Graph en het algehele bullish sentiment op de cryptomarkt hebben echter voor een broodnodige boost gezorgd.

De prijsvoorspellingen voor Arbitrum (ARB) variëren, met schattingen voor 2024 variërend van $2,43 tot $4,46, wat wijst op positieve vooruitzichten van analisten. Projecties suggereren dat Arbitrum (ARB) tegen 2025 waarden tussen $3,47 en $6,25 zou kunnen bereiken. Deze voorspellingen onderstrepen het vertrouwen van de markt in Arbitrum (ARB)-technologie en de rol ervan in het Ethereum-ecosysteem.

De toekomst van Arbitrum (ARB) lijkt veelbelovend, met potentieel voor aanzienlijke groei, aangedreven door de technologische vooruitgang en de aanstaande halvering van Ethereum. Analisten voorspellen op de lange termijn een prijsbereik van $5 tot $11+, wat het potentieel ervan als toonaangevende schaalbaarheidsoplossing onderstreept. De concurrentie van andere laag 2-oplossingen en onzekerheden op het gebied van de regelgeving zorgen echter voor uitdagingen. Het succes van Arbitrum (ARB) zal grotendeels afhangen van de acceptatie ervan door ontwikkelaars en de bredere DeFi- en NFT-markten.

Ondo (ONDO): Liquiditeitsoplossingen van institutionele kwaliteit

Het Ondo (ONDO)-token werd gelanceerd op 18 januari 2024 en maakte snel furore in de DeFi-ruimte, met een piek van $0,30 voordat het een terugval ervoer. De focus van het protocol op tokenized real-world assets en de uitbreiding ervan in de APAC-regio hebben bijgedragen aan het vroege succes ervan. Met een mondiaal marktaandeel van 40% in tokenized Real World Assets (RWA’s) hebben de innovatieve producten van Ondo (ONDO) aanzienlijke aandacht getrokken.

Voor 2024 zijn de prijsvoorspellingen voor Ondo (ONDO) optimistisch, met voorspellingen variërend van $0,313 tot $0,53. De verwachtingen voor 2025 zijn nog optimistischer, waarbij voorspellingen wijzen op een stijging tot tussen de $0,49 en $0,61. Deze projecties weerspiegelen het vertrouwen in het vermogen van Ondo (ONDO) om waarde te bieden in het DeFi-ecosysteem.

Kijkend naar de toekomst is Ondo (ONDO) klaar voor groei, waarbij langetermijnvoorspellingen voor 2030 een prijsbereik van $1,80 tot $3,84 suggereren. De focus van het protocol op liquiditeitsoplossingen van institutionele kwaliteit voor tokenized activa positioneert het goed binnen de DeFi-sector. Het volatiele karakter van de cryptomarkt en de ontwikkelingen op regelgevingsgebied kunnen echter van invloed zijn op het traject ervan. De acceptatie van Ondo (ONDO) door institutionele beleggers en het succes van het productaanbod zullen cruciaal zijn voor het succes op de lange termijn.

Conclusie

De cryptomarkt is klaar voor een transformerende bull run, geleid door de Bitcoin (BTC) stijging boven de $50.000 en de verwachting van de halvering in 2024. Op dit gebied bieden opkomende cryptocurrencies zoals Arbitrum (ARB), Ondo (ONDO) en ScapesMania unieke waardeproposities, van layer 2-schaling tot casual gaming-innovaties.

Met zijn innovatieve kernconcept, goed ontworpen tokenomics en een krachtig tokenbeheerplan heeft ScapesMania de aandacht van de gemeenschap getrokken. Naarmate de aanbiedingsdatum nadert, is het verstandig om op de hoogte te blijven door u te abonneren op aanbiedingsmeldingen.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!