Hoe je de volgende grote crypto ontdekt voordat het omhoog schiet

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl de Bitcoin-markt zich klaarmaakt voor de aanstaande vierde halving, zijn speculatieve investeerders mogelijk op zoek naar de volgende grote kans in het crypto-vers. Dit evenement brengt het belang aan het licht van het begrijpen van marktfenomenen en hun impact op potentiële volgende grote crypto’s voordat ze omhoogschieten.

BlastUP-voorverkoop: Een baken van voorspelbaarheid in de vluchtige crypto-ruimte

Het kopen van voorverkooptokens kan een goed idee zijn, omdat ze immuun zijn voor de wilde schommelingen op de markt en hun prijs op een bepaald niveau is vastgelegd. Voorspelbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van voorverkoopprojecten zoals BlastUP. Het is het eerste lanceerplatform op Blast, de enige Layer 2-oplossing met native rendement voor ETH en stablecoins en de eerste die in slechts één maand een duizelingwekkende TVL van $1 miljard bereikt.

BlastUP zet zich in voor het bevorderen van een robuuste gemeenschap met het Blast-ecosysteem waar iedereen profiteert van wederzijdse groei. Met ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te combineren, wil BlastUP een echt lonende en veilige omgeving creëren voor soepele DApps-lanceringen. De Project Screening-functie zorgt ervoor dat alleen projecten van hoog kaliber de gemeenschap binnenkomen.

De voorverkoop van het BlastUP-token is aan de gang en biedt een behoorlijke kans om tegen een lage prijs in een veelbelovend actief te investeren. Momenteel is de prijs van het token lager dan de toekomstige noteringsprijs, dus dit is het meest geschikte moment om deel te nemen aan de voorverkoop.

>> Mis het niet! Koop BlastUP Token met 60% korting voordat het te laat is <<

Degenen die in dit stadium BlastUP-tokens kopen, krijgen exclusieve toegang tot een Airdrop waarin een deel van de gratis tokens wordt verdeeld. Bovendien kunnen ze extra beloningen krijgen door te staken en deel te nemen aan gelaagde IDO-lanceringen.

BlastUP is in opkomst en stimuleert crypto-startups met een gemeenschapsgerichte sfeer en innovatie als kern. Het wordt snel de centrale plek in het Blast-ecosysteem, met grote plannen tot 2026 om AI-tools, de Community Marketplace, het incubatieprogramma en meer initiatieven te ontketenen om wederzijdse groei te bevorderen. BlastUP staat op het punt de cryptoscene op te schudden, dus stap aan boord voordat dit raketschip zonder jou vertrekt!

>> Handel snel! Het aanbod van BlastUP-tokens is beperkt – Verzeker uw plek bij BlastUP! <<

De potentiële groeivoorspellingen van Jupiter Asset te midden van marktonzekerheid

De huidige situatie van Jupiter presenteert twee overtuigende scenario’s. Voortbouwend op de positieve golf van recent nieuws kunnen sommigen voorspellen dat de waarde een stijging zou kunnen doormaken, waardoor het weerstandsniveau van $1,01 op de proef zou worden gesteld, en in een optimistisch geval misschien zelfs wel $1,36 zou kunnen bereiken. Deze voorspelling wordt ondersteund door de neutrale RSI-actie en het feit dat de huidige prijs net onder het tiendaagse SMA-gemiddelde zweeft, wat wijst op groeipotentieel.

Voorzichtigheid is echter geboden. Nu de tiendaagse aanbeveling van SMA is om te verkopen, zijn er mogelijkheden dat de koers van de activa in de richting van de steunniveaus zou kunnen dalen, en zelfs zou kunnen dalen tot een laagste punt van $0,17 in een minder gunstige marktomstandigheden. Het ontbreken van specifieke acties voor Stochastics en MACD draagt ook bij aan de onzekerheid, waardoor de noodzaak van een voorzichtige aanpak als reactie op de marktveranderingen wordt versterkt.

Ondo’s integratie in het Aptos-ecosysteem: potentiële positieve en negatieve kanten in de DeFi-markt

De recente stap van Ondo om tokenized treasuries te integreren in het levendige ecosysteem van Aptos zou een opwindende waardepropositie kunnen bieden op de DeFi-markt. We kunnen zien dat het token zijn weerstandsniveau van $0,48 doorbreekt als de nieuwe uitrol substantieel door gebruikers wordt geaccepteerd, ondersteund door een bemoedigend MACD-koopsignaal en de huidige prijsstijging boven het 10-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelde.

Omgekeerd is de nieuwste integratie van Ondo niet zonder risico’s. Het volstaat te zeggen dat de DeFi-ruimte vol zit met constante stroom en hevige concurrentie. Er is een potentieel nadeel als de gebruikersacceptatie niet voldoet aan de marktverwachtingen, wat leidt tot een dip richting het ondersteuningsniveau van $0,18. De neutrale RSI duidt niet op een overweldigende marktvooringenomenheid, wat erop wijst dat beleggers voorzichtig moeten zijn.

De Ethereum NFT-standaardisatie-inspanningen van Sei kunnen de groei op de lange termijn stimuleren

Sei heeft in samenwerking met Omni Foundation tot doel om op Ethereum gebaseerde NFT’s te standaardiseren en de prijs van Sei op de lange termijn te kunnen verhogen. Dit initiatief kan dienen om de inherente waarde van het actief te vergroten als onderdeel van het bredere Ethereum-ecosysteem. Met een ondersteuningsniveau van $0,45 en een sterke weerstand van $1,27 is er ruimte voor gestage groei, vooral gezien de 100-dagen Simple Moving Average-aanbeveling om te kopen. Bovendien bevestigt de neutrale houding van zowel RSI als Stochastic RSI Fast het potentieel voor evenwichtige prestaties.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!