Copy traders storten zich op hete nieuwe crypto Meme Moguls die de volgende Solana wordt genoemd

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Solana is na de groei in 2023 een van de meest gewilde altcoins geworden. Het project kende een rendement van meer dan 300%, en nu geloven experts dat Solana tijdens de volgende crypto-bullrun een recordhoogte zou kunnen bereiken. Sommige beleggers kiezen er echter voor om te diversifiëren met Meme Moguls. Dit populaire nieuwe project is tijdens de voorverkoop met 90% gestegen en zal naar verwachting na de lancering op 28 februari een aanzienlijk rendement opleveren.

Solana heeft moeite om de weerstand van $120 te doorstaan

Na een dramatische stijging eind januari is Solana een consolidatiefase ingegaan. De afgelopen week daalde de prijs van Solana met 3,51%, en Solana blijft onder het weerstandsniveau van $120 steken.

De recente daling wordt toegeschreven aan de uitputting van kopers, waarbij het dagelijkse handelsvolume schommelt tussen $1 miljard en $1,5 miljard. Volgens marktanalisten zijn veel beleggers van mening dat het te laat zou kunnen zijn om te profiteren van de huidige Solana-trends. Als gevolg hiervan voorspellen sommigen dat de handelsactiviteit van Solana de komende week zou kunnen afnemen.

Als gevolg van de buitensporige opwaartse druk handelt Solana nu dicht bij een belangrijke steun. Op het moment van schrijven handelde Solana op $109,67, en de waarde ervan was de afgelopen 24 uur met 2,35% gedaald. Omdat de groei traag blijft, kiezen sommige beleggers er nu voor om te diversifiëren.

Eén project dat nu Solana-investeerders aantrekt, is Meme Moguls. Deze opwindende meme-munt, ook wel de volgende Solana genoemd, biedt een uniek ecosysteem, en experts denken dat deze 30x kan stijgen zodra de voorverkoop later deze maand eindigt.

Wat is de toekomst voor Meme Moguls?

Sinds begin 2024 heeft Meme Moguls voortdurend het nieuws gehaald. Dit unieke project is tijdens de voorverkoop met maar liefst 90% gestegen en zou nog een prijsstijging kunnen meemaken voordat de voorverkoop is afgelopen. Experts zijn nu van mening dat het utility-token, $MGLS, de komende maanden meer dan 30x kan stijgen. Dit is waarom.

Voordat het op 28 februari op de markt komt, zullen de ontwikkelaars van Meme Moguls de functies van het project demonstreren tijdens een officiële gamepreview. Deze preview geeft investeerders inzicht in de virtuele aandelenmarkt van de game, het scorebord van de game en de verschillende spelmodi waar spelers van kunnen genieten.

Dit evenement zal worden gevolgd door de officiële notering van het project op 28 februari, wanneer Meme Moguls op Uniswap zal worden vermeld. Momenteel zijn ontwikkelaars ook in gesprek met verschillende andere beurzen die zouden kunnen worden aangekondigd voordat het project officieel op de beurs wordt vermeld.

Op 11 maart begint Meme Moguls met de eerste fase van de release van de game. Er wordt verwacht dat dit langverwachte evenement met enthousiasme zal worden ontvangen binnen de Meme Moguls-gemeenschap, die maandenlang geduldig heeft gewacht op de release van het project.

Om mee te doen aan een van de populairste voorverkoop op de markt, kunnen investeerders $MGLS kopen via de officiële website van het spel voor $0,0036 per token. Degenen die nu kopen, kunnen nog steeds kans maken op de voorverkoopprijzen van Meme Moguls en kunnen de komende weken profiteren van de verwachte groei.

Voor meer informatie over de Meme Moguls (MGLS) voorverkoop:

Bezoek Meme Moguls | Sluit u aan bij de gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!