TOP crypto altcoins om 25x te gaan door Bitcoin halvering

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de vierde halvering van Bitcoin steeds dichterbij komt, richten slimme investeerders hun aandacht op potentiële kansen binnen de altcoin-markt. De eerdere halvings van Bitcoin hebben historisch gezien tot opmerkelijke verschuivingen in het landschap van digitale activa geleid, waarbij bepaalde altcoins een aanzienlijke groei doormaakten. Met dit aanstaande evenement wordt een versterkte focus gelegd op de crypto-altcoins die serieuze stappen in hun waardering zullen maken, wat een verleidelijke laatste kans is om in te kopen voordat de halvering plaatsvindt.

BlastUP komt naar voren als een gamechanger in het DApp-lanceringslandschap

BlastUP is een uniek lanceerplatform gebaseerd op Blast, een legendarische Layer 2-blockchain die de krantenkoppen domineerde met zijn duizelingwekkende start en in slechts één maand tijd meer dan $1 miljard TVL veiligstelde. De impact van BlastUP kan enorm zijn, omdat de innovatieve oplossingen voor het lanceren van DApps met een compleet pakket Web3- en AI-tools een hit zullen worden voor startups.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang, en als je er nu in investeert, zou dit hetzelfde kunnen zijn als het kopen van Ethereum voor een paar dollar in 2017. Met elke nieuwe voorverkoopfase zullen BlastUP-tokens in waarde stijgen. De prijs in de huidige fase is vastgesteld op $0,04, terwijl de prijs bij de notering $0,1 zal zijn. Dit is het perfecte moment om BlastUP-tokens te kopen tegen de beste prijs met 60% korting.

>> Beleef een echte gamechanger: koop NU BlastUP-tokens met 60% korting <<

Houders van BlastUP-tokens krijgen toegang tot vele voordelen, van prioritaire tokenverkoop tot exclusieve loyaliteitsbeloningen in IDO’s. Houders kunnen ook rente verdienen door BlastUP-tokens in te zetten en te profiteren van de Seed Staking-functie, die gratis tokens van ondersteunde projecten biedt.

BlastUP is niet zomaar een cryptoproject, het heeft een sterke basis om de loyaliteit van een breed publiek te winnen. Door een uitgebreide reeks tools aan te bieden, wil dit lanceerplatform de toetredingsdrempels voor blockchain-startups verlagen, zodat ze vanaf het begin alles hebben om te slagen.

De gedetailleerde routekaart van BlastUP loopt tot 2026 met plannen om een AI IDO-screener, AI Startup Team Tools en de Community Marketplace te introduceren. BlastUP maakt zich op om het volgende grote ding in de crypto-ruimte te worden, dus je kunt maar beter opschieten en op de kar springen voordat het te laat is.

>> Klaar om weg te schieten? Koop nu BlastUP-tokens en katapulteer uw investeringen <<

De potentiële groei van Arbitrum blijkt ondanks marktvolatiliteit op de korte termijn

De rally van Arbitrum voorbij Ethereum op bepaalde gebieden kan zich op de langere termijn vertalen in potentiële groei voor het actief. Gezien de huidige prijs van $1,87 en hogere weerstandsniveaus van $2,28 en $2,80, zou de verdere ontwikkeling en adoptie van Arbitrum de prijs voorbij deze markeringen kunnen duwen. Ondanks dat de MACD een verkoop aangeeft, duidt de 100-daagse SMA van $1,56 op een algemene opwaartse trend.

Op de kortere termijn is echter voorzichtigheid geboden. Hoewel Arbitrum veelbelovende vooruitgang boekt, blijft de cryptocurrency-markt zeer volatiel. Nu de 10-daagse verkoop- en ondersteuningsniveaus van de SMA zijn vastgesteld op $1,37 en $0,98, zou er wel eens een plotselinge, misschien tijdelijke, terugval in het verschiet kunnen liggen. Toch kan een dergelijke neergang, gezien het potentieel van Arbitrum, aantrekkelijke koopmogelijkheden bieden voor beleggers.

Starknet’s airdrop-beleidsverschuiving voorziet risico’s op de korte termijn, maar optimisme op de lange termijn voor STKR

Na de aanpassing in het airdrop-beleid van Starknet, waarbij het aantal actieve gebruikers aanzienlijk daalde, kunnen potentiële kortetermijnrisico’s voor de valuta STKR worden verwacht. De huidige marktprijs van STKR bedraagt $1,89 en zou enige turbulentie kunnen ondervinden als gevolg van deze nieuwe ontwikkeling, waardoor mogelijk lagere ondersteuningsniveaus op de proef worden gesteld.

Niettemin blijven de langetermijnvooruitzichten voor Starknet optimistisch. Ongeacht de beleidswijzigingen behoudt Starknet zijn inherente waarde en potentieel. De huidige hapering kan voor beleggers een kans zijn om tegen lagere prijzen te kopen. Naarmate het platform blijft innoveren en nieuwe gebruikers blijft aantrekken, kan de STKR-waarde op de lange termijn stijgen naar nieuwe weerstandsniveaus.

Conclusie

De markt voor altcoins bruist van potentieel, vooral met de naderende halvering van Bitcoin. Te midden hiervan hebben Arbitrum en Starknet intrigerende mogelijkheden getoond. Niettemin komt BlastUP naar voren als een koploper met een hoog groeipotentieel, voornamelijk dankzij het aantrekkelijke concept en de aansluiting bij het invloedrijke Blast-ecosysteem. Daarom zou dit het ideale moment kunnen zijn om in BlastUP te investeren, vooruitlopend op de verwachte veranderingen in het landschap van digitale activa na de halvering.

Site: https://blastup.io/ 
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io 

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!