DeeStream (DST) radicale crypto-streamer is klaar om Celestia (TIA) en ORDI (ORDI) voor te blijven

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In het snel evoluerende blockchain-landschap vallen drie projecten op door hun unieke bijdragen en potentiële impact: Celestia (TIA), ORDI (ORDI) en DeeStream (DST). Elk platform belooft met zijn onderscheidende aanpak de digitale wereld op verschillende manieren te hervormen. Laten we eens kijken naar wat elk project te bieden heeft en waarom DeeStream de concurrentie zou kunnen verslaan.

Celestia (TIA): Een modulaire benadering van de schaalbaarheid van blockchain

Celestia (TIA) is een pionier op het gebied van modulaire blockchain-ruimte, waarbij de nadruk ligt op schaalbaarheid en flexibiliteit. Het innovatieve ontwerp scheidt de beschikbaarheid van gegevens van consensus en uitvoering, waardoor ontwikkelaars efficiëntere gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen. Sinds de lancering van het mainnet in oktober 2023 heeft Celestia (TIA) zijn symbolische waarde met 500% zien stijgen, wat de sterke marktontvangst onderstreept.

De aanpak van Celestia (TIA) is weliswaar veelbelovend, maar wordt ook geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van de wijdverbreide adoptie- en integratiecomplexiteit. Ontwikkelaars kunnen de overgang naar een modulaire architectuur intimiderend vinden, waardoor de onmiddellijke impact van Celestia (TIA) mogelijk wordt beperkt.

ORDI (ORDI): Een revolutie in digitale kunst op Bitcoin

ORDI (ORDI) heeft de cryptowereld stormenderhand veroverd door tekst- en beeld-NFT’s rechtstreeks in de Bitcoin-blockchain in te bedden. Deze nieuwe aanpak biedt verbeterde beveiliging en authenticiteit voor digitale activa, waardoor het een game-changer wordt voor kunstenaars en verzamelaars. Sinds de lancering is ORDI (ORDI) snel uitgegroeid tot een toonaangevend token in de BRC-20-categorie.

De afhankelijkheid van ORDI (ORDI) van het Bitcoin-netwerk brengt echter beperkingen met zich mee, zoals problemen met de schaalbaarheid en hogere transactiekosten, vooral tijdens periodes van netwerkcongestie. Bovendien kan de nieuwheid van het BRC-20-formaat zorgen voor onzekerheden op het gebied van de regelgeving en uitdagingen voor de bredere marktacceptatie, waardoor de wijdverbreide adoptie van ORDI (ORDI) onder reguliere gebruikers en investeerders mogelijk wordt belemmerd.

DeeStream (DST): Een nieuwe definitie van contentstreaming

DeeStream (DST) zal een revolutie teweegbrengen in de streamingindustrie door een gedecentraliseerd platform te introduceren dat makers van inhoud en kijkers meer mogelijkheden biedt. In tegenstelling tot traditionele streamingdiensten biedt DeeStream directe uitbetalingen, lagere kosten en een bestuursmodel dat de gemeenschap de controle geeft. Deze innovatieve aanpak pakt de beperkingen van gecentraliseerde platforms aan en biedt een rechtvaardigere en boeiendere gebruikerservaring.

Om zijn reis een vliegende start te geven, heeft DeeStream (DST) een voorverkoop van zijn DST-tokens gelanceerd, waardoor vroege investeerders de kans krijgen om deel uit te maken van dit baanbrekende project. De voorverkoop is gestructureerd in meerdere fasen, waarbij stijgende prijzen worden geboden om early backers te belonen. Deze strategische zet verzekert niet alleen de financiering voor verdere ontwikkeling en uitbreiding, maar bouwt ook een toegewijde gemeenschap van supporters en gebruikers op die vanaf het begin betrokken zijn bij het succes van het platform.

Conclusie

DeeStream (DST) onderscheidt zich in de streamingindustrie door blockchain te gebruiken om de ervaringen van gebruikers en makers te verbeteren en een nieuwe benadering te bieden voor het creëren en consumeren van inhoud. In tegenstelling tot Celestia (TIA) en ORDI (ORDI), die innoveren binnen blockchain en digitale kunst, hervormt DeeStream streaming via een gebruikersgericht model en progressief bestuur. Dit positioneert DeeStream (DST) als een veelbelovende investering in gedecentraliseerd digitaal entertainment, die mogelijk de volgende golf van online streaming kan leiden naarmate het blockchain-landschap evolueert.

Lees meer over de DeeStream (DST) voorverkoop op hun officiële website.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!