Volgens analisten zal Solana van de troon worden gestoten door deze crypto’s

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In een recordweek voor cryptocurrency-fondsen stijgt de belangstelling voor Bitcoin ETF’s scherp, wat duidt op een aanstaande verschuiving in het crypto-leiderschapslandschap. Deze stijging komt overeen met de groeiende strijd onder analisten die voorspellen dat potentiële kandidaten Solana uit zijn dominante positie zullen verdringen. Dergelijke ontwikkelingen brengen de cruciale rol van cryptofondsen en hun invloed op de hiërarchie binnen de cryptomarkt onder de aandacht. De drijvende kracht achter deze veranderingen schetst een treffend portret van het beleggingsgedrag dat deze ontwrichtende bewegingen vormgeeft.

BlastUP-voorverkoop: De rijzende ster die de explosierevolutie zal voortzetten

Blast, de enige Layer 2-blockchain met een native rendement voor ETH en stablecoins, heeft onlangs indruk gemaakt in de cryptowereld met zijn duizelingwekkende lancering en bereikte in slechts één maand een duizelingwekkende TVL van $1 miljard. Na het briljante debuut verschijnt er een nieuw groot project op basis van deze blockchain: BlastUP.

BlastUP is een baanbrekend lanceerplatform dat klaar is om het pad van de Blast naar daverend succes te volgen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt.

Momenteel voert BlastUP zijn voorverkoop uit en biedt BlastUP-tokens aan tegen de laagste prijs. Als u deze tokens nu voor $0,04 koopt, krijgt u een flinke korting van 60%, aangezien de aanbiedingsprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams en de Community Marketplace op te zetten.

>> Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

Arbitrum overtreft Ethereum en toont groeipotentieel ondanks onzekerheden op korte termijn
Arbitrum’s recente overtreffen van Ethereum in een wekelijks transactievolume biedt een unieke kans op groei. Als de koers zo sterk blijft presteren, zouden we de weerstand kunnen uitdagen op $2,28, of zelfs $2,80 in een optimaal scenario. De huidige MACD- en 10-daagse SMA-signalen adviseren echter om voorzichtig te zijn, omdat ze onzekerheden op de korte termijn weerspiegelen.

Aan de andere kant moet een gematigd perspectief rekening houden met de potentiële neerwaartse risico’s. De bestaande steunniveaus van $1,37 en $0,98 vormen een ontnuchterende herinnering aan waar we terecht kunnen komen als de omstandigheden verslechteren. Met name de neutrale RSI- en Stochastic-niveaus en het SMA 100-dagen koopsignaal duiden op een geruststellend beeld op de middellange tot lange termijn. Als we deze overwegingen in evenwicht brengen, vertoont Arbitrum een aanzienlijk potentieel, zij het met inherente onzekerheden.

Sei’s gedecentraliseerde AI-onderneming biedt potentieel voor prijsstijging te midden van marktrisico’s

Sei’s onderneming in gedecentraliseerde AI biedt een aanzienlijke kans op een prijsstijging. De huidige prijs is $0,85 en zweeft onder de weerstandsniveaus van $0,96 en $1,27. Gezien het koopadvies van de MACD en het opwindende expansienieuws zou Sei getuige kunnen zijn van een stijging, waarbij mogelijk het eerste weerstandsniveau op korte termijn zou worden bereikt. Langetermijnprijsvoorspellingen duiden op positievere trends volgens het 100-dagen Simple Moving Average van $0,51.

Tegelijkertijd zijn de RSI- en Stochastic RSI Fast-acties van Sei neutraal en weerspiegelen ze een evenwichtig marktsentiment. Hoewel een overstap naar gedecentraliseerde AI-technologie veelbelovend lijkt, kan dit ook leiden tot marktvolatiliteit, wat kortetermijnrisico’s met zich meebrengt. Momenteel handelend tegen een koers die iets onder het 10-daagse Simple Moving Average van $0,88 ligt, onder de verkoopaanbeveling, zouden eventuele plotselinge marktkriebels de prijs van Sei naar beneden kunnen duwen richting de steunniveaus van $0,45 en mogelijk zelfs $0,25, wat de noodzaak van voorzichtigheid op de lange termijn benadrukt. loop.

Conclusie

Bij het voorspellen van een nieuwe crypto-hiërarchie komen verschillende munten met potentieel naar voren. Ondertussen valt BlastUP op door zijn indrukwekkende concept en sterke associatie met het Blast-ecosysteem. De belofte van Arbitrum en Sei’s AI-onderneming blijft, ondanks hun respectievelijke onzekerheden, het vermelden waard. Voor beleggers die geïnteresseerd zijn in potentieel en stabiliteit biedt BlastUP echter een resolute gok, die het hoogste potentieel in de zich ontwikkelende cryptomarkt weerspiegelt.

Site: https://blastup.io/ 
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!