Top crypto om te kopen voordat Bitcoin halveert

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de halvering van Bitcoin nadert, een belangrijke gebeurtenis die naar verwachting in april 2024 zal plaatsvinden, staat de cryptomarkt in de schijnwerpers, waarbij beleggers scherp potentiële verschuivingen observeren die historisch gezien het begin van nieuwe bullmarkten hebben gemarkeerd. Analyse van het gedrag van Bitcoin in de periodes voorafgaand aan eerdere halveringen onthult een consistent patroon: een opmerkelijke prijscorrectie gaat vooraf aan de halvering, die vervolgens wordt gevolgd door een substantiële marktrally. Begin 2024 heeft Bitcoin een groei van 21,17% laten zien, wat de speculatie over een komende bullish fase aanwakkert. Historische trends wijzen echter op een mogelijke correctie voordat de markt na de halvering weer gaat stijgen.

De halvering van Bitcoin zal zeker schokgolven door de cryptomarkt sturen. Als u echter slim genoeg bent, kunt u mogelijk profiteren van de aanstaande verschuiving. We hebben een lijst opgesteld met altcoins die na de halving een aanzienlijke groeispurt kunnen doormaken. De redenen voor hun potentiële opwaartse prijsbeweging zijn talrijk, lees verder om erachter te komen.

🚀 ScapesMania in opkomst! 🚀

Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest voor ScapesMania. Het cryptoproject heeft al de nodige fondsen verzameld om zichzelf op de markt te begeven, klaar voor uitbreiding. Hoewel meer dan $6.000.000 verzameld in totaal of meerdere $20.000+ stortingen van crypto-walvissen er op papier indrukwekkend uitzien, zijn dit slechts cijfers. De echte hartslag van het succes van het project is de levendige en gepassioneerde gemeenschap van meer dan 60.000 mensen.

Het gaat niet alleen om het kolossale potentiële rendement; het gaat om de gedeelde visie, actieve participatie en DAO-bestuur. Het zijn altijd de handen van de houder geweest en zullen altijd de macht hebben.

Ontwikkelen in de bloeiende casual gaming-ruimte

De toekomst ziet er uitzonderlijk rooskleurig uit, vooral gezien de veelbelovende casual gaming-niche van ScapesMania. Volgens Statista zal de grens naar verwachting in 2027 de verbazingwekkende grens van $19,12 miljard overschrijden, en raad eens? ScapesMania zal voorop lopen in de zich snel ontwikkelende niche.

Via DAO en verschillende andere functies nodigt ScapesMania Web3-enthousiastelingen uit om de groeimogelijkheden binnen de sector te benutten, aangezien deze naar verwachting vóór het einde van het jaar met bijna 9% zal groeien. Er komt een TGE aan die u niet wilt missen, dus zet deze in uw agenda: 26 februari 2024 – 9 maart 2024.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Naast de bovengenoemde voordelen kunt u uw rendement mogelijk ook verhogen dankzij de volgende voordelen:

  • Geweldige marketingstrategie voor post-listing om voortdurende betrokkenheid van de gemeenschap en een grotere vraag te garanderen.
  • Solide tokenbeheerplan om hopelijk stabiliteit en groeipotentieel op de lange termijn voor elke tokenhouder te garanderen.
  • TGE over de beste marktomstandigheden voor een maximaal potentieel rendement binnen de kortste tijd.
  • Beperkt aantal tokens, wat betekent dat schaarste de tokenwaarde in de loop van de tijd ernstig zou kunnen verhogen.
  • Goed uitgebalanceerde tokenomics met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema voorkomt token-dumping en zorgt voor een stabiel evenwicht tussen vraag en aanbod.
  • Binnenkort vermeld op DEX, met CEX-vermeldingen in de maak. Toegang tot beurzen biedt liquiditeit en toegankelijkheid, wat betekent dat u direct van elke gelegenheid kunt profiteren.

Beste deel over ScapesMania

Maar dit is het beste: als u de voorverkoop of openbare verkoop heeft gemist, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit is nog maar het begin van de succesvolle reis van dit project. Maak uw crypto-portemonnee klaar om verbinding te maken, want zodra ScapesMania op de lijst staat, krijgt u de kans om deel te nemen aan het project en te genieten van het potentiële rendement.

In feite kan deelname op dit moment zelfs voordeliger zijn dan tijdens de eerdere verkopen. Waarom? Omdat je op een punt komt waarop de visie duidelijker is, het momentum sterker en het potentieel groter dan ooit tevoren.

Stap in of mis het

Waarom nog langer aarzelen? Mis uw kans deze keer niet: klik op de onderstaande link om u aan te melden voor aankondigingen en deel te nemen aan een mogelijk eenmalig project.

>> Ontvang vermeldingswaarschuwingen – Mis uw kans niet <<<

Ethereum (ETH): Navigeren door de toekomst van financiën

Ethereum (ETH), de op één na grootste cryptocurrency, wordt geconfronteerd met innovatie en toezichthoudend toezicht. De marktkapitalisatie bedraagt meer dan 3 miljard dollar, waarmee het bedrijf met succes door de regelgevingshindernissen heen komt. Voorspellingen voorzien een stijging van meer dan $15.000 in 2025, ondersteund door zijn rol in DeFi en NFT’s. Upgrades zoals Deneb en Cancun zijn gericht op het verbeteren van de schaalbaarheid en interoperabiliteit, ondanks uitdagingen op regelgevings- en technisch gebied.

Ondo (ONDO): Een nieuw tijdperk in DeFi

Ondo (ONDO) ging sterk naar DeFi en sloeg $ 0,30, maar trok zich later terug. Door zich te concentreren op liquiditeit van institutionele kwaliteit voor reële activa, is het een belangrijke DeFi-speler. Analisten verwachten dat Ondo (ONDO) volgend jaar $0,61 zal bereiken, ondersteund door APAC-expansie en een wereldwijd RWA-marktaandeel van 40%. Toekomstige groei is afhankelijk van innovatie, expansie, marktvolatiliteit, schaalvergroting en regulering.

Solana (SOL): Herstel en uitbreiding

Solana (SOL) herstelde zich indrukwekkend na een netwerkstoring en bevestigde daarmee zijn status als toonaangevende blockchain. Analisten voorspellen dit jaar een stijging naar $114,52. Speculatie rondom de Solana (SOL)-prijs weerspiegelt het optimisme dat wordt aangewakkerd door adoptie en markttrends. Toekomstig succes hangt af van netwerkstabiliteit, schaalbaarheid, regulerende factoren en concurrentie van andere blockchains.

Conclusie

Het vinden van een project dat niet alleen bestand is tegen de aanzienlijke turbulentie na de halvering van Bitcoin, maar zich potentieel ook razendsnel zal ontwikkelen en volgens hoge normen zal presteren, is geen eenvoudige opgave. Desalniettemin lijkt ScapesMania de perfecte keuze voor cryptohandelaren, aangezien het op dit moment een van de meest veelbelovende kandidaten lijkt.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcements: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!