Heeft SpaceX Dogecoin (DOGE) als betaling geaccepteerd? Cardano (ADA) kondigt nieuwe update aan nu KangaMoon (KANG) goed gedijt in de voorverkoop

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Te midden van de bullish golven die over de cryptomarkt razen, heeft Dogecoin (DOGE) een positieve mijlpaal bereikt, volgens een X-gebruiker accepteert SpaceX DOGE als betaling. Op dezelfde manier heeft de CEO van Cardano (ADA) zojuist een nieuwe update aangekondigd die in het netwerk zal worden geïntroduceerd. Ondertussen is KangaMoon (KANG) op weg om een topmememunt te worden, nadat er in de voorverkoop enorme buy-outs zijn geregistreerd. Lees hieronder meer.

KangaMoon (KANG) halverwege de eerste fase van de voorverkoop terwijl investeerders in de rij staan voor het project

KangaMoon heeft in de doorlopende voorverkoop meer dan $250.000 opgehaald, waarbij dagelijks meer investeerders zich bij het project aansluiten. Op het huidige traject is KangaMoon op weg om topmememunten zoals Dogecoin en Shiba Inu omver te werpen. Dit betekent dat dit misschien wel het beste moment is om het KANG-token te kopen, dat voor slechts $ 0,0075 wordt verkocht. Investeerders die nu het KANG-token kopen, zullen zichzelf positioneren voor de enorme winst die het project in de toekomst met zich mee zal brengen.

Ondertussen is het KangaMoon-platform een uniek play-to-earn-platform dat tot doel heeft de memecultuur te promoten door middel van interactieve meme-spellen en leuke interacties. Als zodanig creëert het KangaMoon-platform een sterke gemeenschap van meme-enthousiastelingen via het SocialFi-model. Als een play-to-earn-project zullen communityleden van het KangaMoon-ecosysteem een passief inkomen verdienen door spelbeloningen en verzamelobjecten te verdienen, die ze op het platform voor contant geld kunnen inruilen.

Als onderdeel van de spelbeloningen kunnen leden ook het hoogwaardige KANG-token verdienen wanneer ze inkomsten genereren met hun speeltijd en concurreren met spelers over de hele wereld. Het platform geeft een bonus van 15% aan gebruikers die nu het KangaMoon-token kopen. Ondertussen hebben analisten een enorme prijsgroei van 22x voorspeld vóór het einde van de voorverkoop en 35x wanneer het token op grote beurzen terechtkomt.

Omdat het KANG-token een sterke bruikbaarheid heeft getoond, zal het waarschijnlijk de volgende grote meme-munt worden. Daarom is dit het beste moment om de beste meme-munt van februari te kopen, waarvan experts voorspellen dat deze vóór eind 2024 35x zal terugkeren.

Dogecoin (DOGE) rally’s, accepteerde SpaceX het als betaling?

In een belangrijke ontwikkeling voor Dogecoin heeft SpaceX ervoor gekozen om Dogecoin als betaling van Geometrische Energie te accepteren, nadat de DOGE-1-missie naar de maan opnieuw is gepland. Dit werd bekend gemaakt in een tweet waarin DOGE-1 de herboeking van de missie naar de maan citeerde.

Het nieuws zou in verband kunnen worden gebracht met de recente prijsstijging van Dogecoin. De afgelopen week won Dogecoin 5% en krijgt steeds meer bullish momentum in de markt. Als zodanig zou de markt vanaf het token een nieuwe rallyronde kunnen meemaken.

Oprichter van Cardano (ADA) kondigt aanstaande upgrade van het netwerk aan

De oprichter van Cardano (ADA), Charles Hoskinson, heeft de Plutus V3-upgrade op het Cardano-netwerk aangekondigd. Volgens de aankondiging in een tweet zal de upgrade deuren openen voor geavanceerde cryptografische mogelijkheden op het netwerk, evenals een algehele verbeterde prestatie op het ADA-netwerk.

Hoskinson bestempelde de Plutus V3 als een enorme upgrade naar Cardano DApps en algemene interoperabiliteit. Ondertussen is het Cardano-token bullish, met een winst van meer dan 14% in de afgelopen maand, waardoor het een van de beste cryptomunten is om op dit moment in te investeren.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Word lid van onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!