Ethereum breekt boven $3k, maar deze crypto kan het mogelijk overtreffen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu Ethereum eindelijk boven de $3.000 uitkomt, is het intrigerend om op te merken dat er andere crypto’s zijn die klaar zijn om beter te presteren. Deze verschuiving in de marktdynamiek valt samen met een historische toename van de wekelijkse instroom van cryptofondsen, wat een groeiende belangstelling voor spot-Bitcoin ETF’s aan het licht brengt. Dit ontvouwt een diepere laag van begrip in het competitieve cryptolandschap.

BlastUP-voorverkoop: Een baken van voorspelbaarheid in de vluchtige crypto-ruimte

Het kopen van voorverkooptokens kan een goed idee zijn, omdat ze immuun zijn voor de wilde schommelingen op de markt en hun prijs op een bepaald niveau is vastgelegd. Voorspelbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van voorverkoopprojecten zoals BlastUP. Het is het eerste lanceerplatform op Blast, de enige Layer 2-oplossing met native rendement voor ETH en stablecoins en de eerste die in slechts één maand een duizelingwekkende TVL van $ 1 miljard bereikt.

BlastUP zet zich in voor het bevorderen van een robuuste gemeenschap met het Blast-ecosysteem waar iedereen profiteert van wederzijdse groei. Met ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te combineren, wil BlastUP een echt lonende en veilige omgeving creëren voor soepele DApps-lanceringen. De Project Screening-functie zorgt ervoor dat alleen projecten van hoog kaliber de gemeenschap binnenkomen.

De voorverkoop van het BlastUP-token is aan de gang en biedt een behoorlijke kans om tegen een lage prijs in een veelbelovend actief te investeren. Momenteel is de prijs van het token 60% lager dan de toekomstige noteringsprijs, dus dit is het meest geschikte moment om deel te nemen aan de voorverkoop.

>> Mis het niet! Koop BlastUP token met 60% korting voordat het te laat is <<

Degenen die in dit stadium BlastUP-tokens kopen, krijgen exclusieve toegang tot een Airdrop waarin een deel van de gratis tokens wordt verdeeld. Bovendien kunnen ze extra beloningen krijgen door te staken en deel te nemen aan gelaagde IDO-lanceringen.

BlastUP is in opkomst en stimuleert crypto-startups met een gemeenschapsgerichte sfeer en innovatie als kern. Het wordt snel het centrale knooppunt in het Blast-ecosysteem, met grote plannen tot 2026 om AI-tools, de Community Marketplace, het incubatieprogramma en meer initiatieven te ontketenen om wederzijdse groei te bevorderen. BlastUP staat op het punt de cryptoscene op te schudden, dus stap aan boord voordat dit raketschip zonder jou vertrekt!

>> Handel snel! Het aanbod van BlastUP-tokens is beperkt – Verzeker uw plek bij BlastUP! <<

Ethereum breekt $3000 te midden van bullish sentiment

Ethereum heeft onlangs de belangrijkste drempel van $3000 overschreden en komt daarmee dichter bij het onmiddellijke weerstandsniveau van $3027. Gesterkt door de opwinding rond ETH ETF’s zou een stap verder dan deze weerstand de weg kunnen effenen naar nieuwe hoogtepunten. Bovendien versterken een koopsignaal van de MACD, het 10-daagse Simple Moving Average van $2907 en een 100-dagen gemiddelde van $2891 het opwaartse momentum van Ethereum.

Ondanks de bullish sentimenten hebben de huidige prijsomstandigheden van Ethereum potentiële nadelen. De stochastische berichten verkopen signalen, wat erop wijst dat de markten op korte termijn te maken kunnen krijgen met een terugval. Als dit gebeurt en Ethereum er niet in slaagt zijn huidige positie vast te houden, kunnen we zien dat het de ondersteuningsniveaus opnieuw test op $2748 of zelfs $2602.

Conclusie

Ondanks de bullish vooruitzichten van Ethereum bieden andere crypto’s kansen voor hogere rendementen. Concreet demonstreert BlastUP een enorm potentieel met zijn unieke concept en nauwe band met het Blast-ecosysteem. De pre-sale fase van BlastUP biedt een veelbelovende investeringsmogelijkheid. De missie om de groei van de gemeenschap te bevorderen en de toewijding aan het lanceren van eersteklas DApps onderscheiden het bedrijf in de competitieve crypto-sfeer. Terwijl dit opkomende project zich blijft ontwikkelen, is het duidelijk: BlastUP lijkt de crypto te zijn om in de gaten te houden.

Site: https://blastup.io/ 
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!