Crypto expert voorspelt: ETH koers zal deze week $3,500 bereiken – Wat gaat Ethereum doen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De markt bevindt zich momenteel in een zeer bullish fase en ook Ethereum profiteert daar goed van. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere indicatoren die een bullish Ethereum koers voorspellen. Laten we snel kijken wat we kunnen verwachten van ETH op de korte termijn: wat gaat Ethereum doen?

Huidige Ethereum koers

De actuele Ethereum koers wordt gedomineerd door groene cijfers. Onlangs werd namelijk de belangrijke grens van $2900 doorbroken die voor het laatst werd behaald in het voorjaar van 2022. Deze mijlpaal werd veroorzaakt door een sterke rally over de afgelopen dertig dagen en vooral de afgelopen week. Zo steeg de koers de afgelopen zeven dagen met zo’n 10,41%, waardoor de maandelijkse stijging van de Ethereum koers nu op 19,03% staat. 

Door deze pump is er vandaag echter een kleine consolidatie bezig met een minimale daling van 0,16%. Dit is een ontwikkeling die we vaker zien bij het doorbreken van belangrijke weerstandsniveaus. 

De bullish Ethereum koers werd, net als bij de andere beste crypto, ingezet tijdens de najaarsrally. Vervolgens heeft de hype rondom de spot Bitcoin ETF’s gezorgd voor een stevige rally, waardoor ETH over de afgelopen 6 maanden een stijging van 75,07% kan noteren. Deze rally lijkt te worden voortgezet tijdens de huidige pre-halving rally, waarin ook de Bitcoin koers flink is gestegen. Kan Ethereum deze groei echter voortzetten de komende periode, of is de rek er inmiddels uit?

Ethereum koers verwachting – Wat gaat Ethereum doen?

Volgens crypto expert Michaël van de Poppe kunnen investeerders beter hun kapitaal richting Ethereum verplaatsen. Hij verwacht namelijk dat het momentum voor Ethereum nog niet voorbij is, in tegenstelling tot de Bitcoin koers. Van de Poppe stelde namelijk op 19 februari dat Bitcoin een kleine correctie gaat doormaken, terwijl dat bij Ethereum nog niet in zicht is. Hij denkt zelfs dat ETH kan stijgen tot een waarde van $3800 tot $4500.

Er zijn dan ook verschillende indicatoren en scenario’s die wijzen op een flinke stijging. Zo heeft een whale in de afgelopen 24 uur zo’n 54.721 ETH aangekocht met een waarde van $155,7 miljoen. Het vertrouwen van deze whale duidt op mogelijke flinke stijgingen de komende tijd.

Daarnaast zijn er nog geruchten over de Ethereum ETF die ergens in het voorjaar mogelijk goedgekeurd gaan worden. Door een grote kapitaalinjectie naar Ethereum door institutionele beleggers kan een pump van Ethereum koers veroorzaken, net als Bitcoin de afgelopen periode heeft doorgemaakt.

Verder is een andere crypto expert op Tradingview, Cryptomojo_ta, opgevallen dat de Ethereum koers het komende half jaar naar een nieuw ATH kan stijgen. Volgens Cryptomojo wijzen historische data uit dat Bitcoin ongeveer zevenhonderd dagen na het bereiken van een lokale low naar een ATH stijgt. De laatste lokale high werd bereikt in 2022 en daardoor zou Ethereum nu weer zijn begonnen aan een rally. Crypto expert Cryptomojo voorspelt daardoor dat we tegen juli 2024 een nieuw ETH ATH kunnen noteren.

Top 5 nieuwe cryptomunten bij stijgende Ethereum koers volgens crypto expert

Tijdens een crypto bull run met stijgende koersen van Bitcoin en Ethereum profiteren de beste altcoins vaak nog het meest. Zij hebben namelijk een kleinere market cap en kunnen dus makkelijker een enorme pump doormaken. Hieronder hebben we een aantal nieuwe altcoins geselecteerd met de meeste potentie tijdens een stijgende Ethereum koers.

1. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Mine Bitcoin via stake-to-earn platform

Bitcoin Minetrix is een uniek project dat heel veel aandacht heeft getrokken met de presale van hun BTCMTX token. Deze token kan namelijk gebruikt worden om Bitcoin te minen via een cloud mining pool. We begrijpen dat je niet helemaal weet hoe dit in zijn werk gaat. Daarom zullen we het proces hieronder bondig voor je uitleggen.

In de eerste plaats is het belangrijk om te weten dat Bitcoin Minetrix een cloud mining systeem heeft ontwikkeld, waarbij het computerkracht bundelt om efficiënt Bitcoin te minen via de cloud. Dit unieke project werkt vervolgens met een Stake-to-Mine concept. Door BTCMTX tokens te kopen en vervolgens te staken, ontvang je speciale cloud mining credits. Met deze credits kun je een deel van de hashing power claimen en daarmee dus een deel van de Bitcoin mining opbrengsten claimen.

Het Stake-to-Mine zal van start gaan na het aflopen van de presale. Daarvoor kun je de tokens echter al wel staken om extra BTCMTX tokens te verdienen, die je later weer kunt inzetten om Bitcoin te minen.

Door te investeren in Bitcoin Minetrix kun je dus meerdere inkomstenstromen creëren. In de eerste plaats kun je profiteren van de toenemende waarde van de BTCMTX tokens zelf. Ten tweede kun je een passief inkomen door de tokens te staken, en tot slot kun je Bitcoins verdienen door te staken. Met de stijgende Bitcoin koers kan dit een zeer lucratieve investering blijken.

Wees er echter wel snel bij, want de presale heeft inmiddels al $11,4 miljoen opgehaald van de beoogde $14,04. Het zal dus niet meer lang duren voordat de token gelanceerd zal worden op grote exchanges. Na de lancering is de verwachting dat dit veelbelovende project snel zal stijgen in waarde. 

Koop Hier $BTCMTX 

2. Smog (SMOG) – Nieuwe Solana meme coin met grootste crypto airdrop ooit

Smog is de nieuwste Solana meme coin hype die volgens een crypto expert flink kan stijgen in de komende periode. Dit project wil de aandacht op zich vestigen door de grootste crypto airdrop ooit te organiseren. Zo wil het een van de populairste cryptomunten op de Solana blockchain worden en veel hype veroorzaken.

Als Smog houder doe je gelijk mee aan de crypto airdrop en door meer tokens vast te houden, maak je meer kans op grotere beloningen. Daarnaast zijn er nog speciale ‘quests’ die je kunt voltooien om extra punten te verdienen. Met deze punten kun je een goede plek veroveren op de ranglijst, en een hogere plek op de ranglijst betekent hogere beloningen.

Ook crypto expert Elroy Ryon denkt dat Smog token flink gaat stijgen:

Deze token is niet beschikbaar via een exclusieve crypto presale, want het project heeft gekozen voor een fair launch. Via een fair launch wordt de token zonder presale gelanceerd via een DEX, zodat alle traders tegelijk toegang hebben tot de token. Dit gebeurde voor Smog token via de Jupiter DEX. Het is echter niet alleen mogelijk om Smog token te kopen via Jupiter, maar ook gewoon via de officiële website van het project.

Inmiddels hebben al zeer veel investeerders het project en de grote airdrop ontdekt. Daardoor is de koers al flink gestegen, maar veel analisten verwachten dat dit nog maar het begin is. Bekijk snel de website en ondervind waarom Smog de volgende Shiba Inu kan zijn.

Koop Hier $SMOG

3. Sponge V2 (SPONGEV2) – Meme coin bouwt voort op eerder succes

Sponge V2 is eveneens een meme coin die viraal kan gaan in de komende crypto bull run. Deze token is een tweede versie van de eerder succesvolle SPONGE token, die in 2023 vroege investeerders x100 rendementen opleverde. Toch was het na de initiële hype lastig om de koers vast te houden, omdat de token niet over utility beschikt. Dat is met de tweede versie opgelost.

De Sponge V2 token beschikt over een aantal upgrades ten opzichte van de eerste versie. De token is namelijk te gebruiken in een veelbelovende Play-to-Earn race game in het Sponge ecosysteem. Daarnaast kan de token gestaked worden in een verbeterde staking pool met een zeer hoge APY.

Op 6 februari werd de Sponge V1 token officieel van de exchanges gehaald en is Sponge V2 gelanceerd op het Polygon netwerk. Nu kunnen investeerders dus alleen nog investeren in Sponge V2 tokens. Dit kunnen ze doen via een Stake-to-Bridge mechanisme via de Sponge website. Daar kun je Sponge V1 tokens staken en V2 tokens als beloningen voor ontvangen.

Neem snel een kijkje op de website van Sponge en ontdek alle mogelijkheden van deze meme coin. Wees de hype voor en investeer in Sponge voordat het te laat is.

Koop hier $SPONGEV2

4. Meme Kombat (MK) – Wed op crypto memes en verdien mooie beloningen

Meme Kombat is een innovatief meme coin platform dat je op verschillende manieren kunt gebruiken om geld te verdienen. Hierin zal de native token MK een centrale rol gaan spelen. Deze token is op dit moment te koop in de presale, die inmiddels al door duizenden investeerders is gevonden en die bijna is uitverkocht.

In de eerste plaats heeft Meme Kombat een speciale Battle Arena ontwikkeld waar bekende meme coin personages met elkaar vechten. Jij kunt van tevoren inzetten op de uitkomst van deze gevechten met MK tokens. Bij een juiste uitkomst kun je vervolgens flink beloningen ontvangen. De gevechten worden daarbij gegenereerd door AI, waardoor elke uitkomst uniek en eerlijk is.

Daarnaast kun je de MK tokens gebruiken om te staken tegen een zeer lucratieve APY. Deze staat momenteel nog op 150%, maar zal iets dalen naarmate er meer stakers bijkomen. Door nu deel te nemen aan de presale kun je dus profiteren van de hoogste APY. Deze winst kun je weer gebruiken om zo veel mogelijk te spelen op het platform of een passief inkomen te genereren.

Vanmorgen heeft de presale de grens van $9,6 miljoen overschreden. Hierdoor komt het einde van de presale snel in zicht en heb je dus niet lang meer om te investeren tegen deze prijs. Neem dus snel een kijkje bij dit platform en verzeker je van zo veel mogelijk MK tokens.

Koop Hier $MK

5. Scotty the AI (SCOTTY) – Gebruik AI voor betere investeringen

Scotty the AI is een nieuw AI project met een eigen veelbelovende crypto: SCOTTY token. Dit project gaat een AI ecosysteem opzetten dat moet zorgen voor een betrokken community. Samen kunnen de gebruikers zoeken naar de beste trades.

Zo heeft Scotty the AI het doel om met hun mascotte, een zwarte Schotse Terriër, de beschermer te worden van het crypto universum. Zo kunnen gebruikers van Scotty het ecosysteem gebruiken om utility te creëren en zorgt de software van Scotty voor het opsporen en detecteren van scams en fraudeurs.

Verder kun je op het platform gebruikmaken van twee handige features: Scotty Swap en ScottyChat. Deze zijn nu al gelanceerd en zijn gratis te gebruiken. Hier kun je bijvoorbeeld tradingsignalen ontvangen en advies vragen aan de chatbot.

Door de unieke aspecten van het project heeft Scotty the AI al snel veel kapitaal opgehaald. De SCOTTY token is namelijk momenteel te koop in de presale, waarin al meer dan $500.000 is opgehaald. Op dit moment kosten de tokens $0,0053 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort worden verhoogd. Wil je ook eigenaar worden van SCOTTY tokens? Zorg ervoor dat je een geschikte wallet hebt en beschikt over ETH, USDT, MATIC of een creditcard. Vervolgens verbind je je wallet met de website en koop je het gewenste aantal SCOTTY tokens.

Koop Hier $SCOTTY

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!