Beste crypto om te kopen bij marktdaling volgens analisten

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt navigeert momenteel door een complex landschap terwijl beleggers en marktdeelnemers anticiperen op de komende Bitcoin halving-gebeurtenis, die naar verwachting in de vroege uren van 22 april 2024 zal plaatsvinden. Deze gebeurtenis, die ongeveer elke vier jaar plaatsvindt om de schaarste van Bitcoin in stand te houden, is historisch gezien een katalysator geweest voor aanzienlijke prijsstijgingen. Het marktsentiment is echter verdeeld. Aan de ene kant heeft Bitcoin de afgelopen twee weken een opmerkelijke stijging doorgemaakt, met een stijging van ruim 21% en een jaarhoog prijspunt van $50.000, wat een bullish sentiment onder beleggers heeft aangewakkerd. Dit optimisme wordt verder versterkt door de potentiële voordelen van de halvering, waarbij velen erop wedden dat Bitcoin zijn opwaartse traject zal voortzetten en mogelijk de hoogste prijs aller tijden van $69.000 zal overtreffen.

Zelfs als de markt daalt, zijn er nog steeds een paar altcoins die klaar zijn om nog grotere winsten te boeken. In het artikel van vandaag gaan we enkele van de sterkste kandidaten bespreken. Voordat u verdergaat, is het belangrijk om een stap terug te doen en op te merken dat de lijst niet definitief is, aangezien er geen garanties zijn in de wereld van cryptohandel.

Doe mee met Buzz: ScapesMania’s vermelding aan de horizon!

Terwijl ScapesMania zijn voorverkoop afsloot met een indrukwekkende $6,125 miljoen die razendsnel werd ingezameld, bruist de gemeenschap van verwachting voor de komende vermelding. Het Token Generation Event (TGE) staat gepland op PancakeSwap van 26 februari tot 9 maart, met plannen voor extra vermeldingen op CEX-platforms die al in de maak zijn.

Visionaire routekaart

Nadat de voorverkoop was afgelopen en alle tokens uitverkocht waren, maakt het team zich nu op voor volledige ontwikkeling. De intrede van het project in de veelbelovende casual gaming-markt, die volgens Statista in 2027 de $19 miljard zal overschrijden, was goed gepland. Er is een solide tokenbeheerplan voor stabiliteit en een groter groeipotentieel op de lange termijn, inclusief een gestructureerd verwervingsschema om tokendumping te voorkomen. Deze gestructureerde aanpak zorgt voor een stabiel evenwicht tussen vraag en aanbod, waardoor een gezond ecosysteem voor het $MANIA-token wordt bevorderd. Daarnaast is er een post-listing marketingstrategie bedacht om een grotere vraag en betrokkenheid te garanderen.

Om talent aan te trekken werkt ScapesMania samen met ervaren game-ontwikkelingsstudio’s en bouwt het een intern productteam op. Om nog meer houders aan te trekken, nodigt ScapesMania hen uit om de groei van de casual gaming-sector te benutten, aangezien deze volgens Statista naar verwachting jaarlijks met bijna 9% zal stijgen.

Tijdens een recente AMA-sessie besprak de CEO van ScapesMania de ontwikkelingsstrategie, die inhoudt dat er hypothesen worden gecreëerd, deze in echte marktsituaties worden getest en dat alleen haalbare ideeën worden behouden voor verdere implementatie.

Het vermelden is dus nog maar het begin; sluit je aan bij de gemeenschap en wees getuige van de dynamische opkomst van ScapesMania terwijl het blijft innoveren en groeien.

Gemeenschapsbuzz

Met een community van meer dan 60.000 volgers die zich steeds verder uitbreidt, wint ScapesMania aan momentum. Het heeft de aandacht getrokken van crypto-whales, met stortingen van meer dan $20.000, die het zien als hun volgende grote kans op winst.

Ze weten heel goed dat, omdat het aantal tokens in omloop beperkt is, de waarde gestaag kan stijgen als gevolg van vraag en aanbod. Bovendien wordt het vertrouwen in de veiligheid van het project versterkt door een succesvolle audit uitgevoerd door BlockSafu.

Crypto-beïnvloeders die ScapesMania ondersteunen, onderstrepen ook de geloofwaardigheid ervan. Uit de positieve recensies van bloggers over de hele wereld blijkt dat de gemeenschap echt enthousiast is over de mogelijkheden van het project.

Waarom een $MANIA-postvermelding aanschaffen?

Vraagt u zich af waarom u zich na uw aanmelding bij ScapesMania zou moeten aansluiten? Bekijk deze overtuigende redenen:

  • Koop tokens tegen een aantrekkelijke prijs en zonder voorverkoopbeperkingen.
  • De TGE van het project wordt uitgevoerd onder de best mogelijke marktomstandigheden om het potentiële rendement te maximaliseren.
  • Er is een kans om betrokken te raken bij nieuwe projecten, zodat uw portefeuille gediversifieerd is.
  • Profiteer van het terugkopen, branden en staken van tokens, waardoor houders gemotiveerd en betrokken blijven.
  • Geniet van uitzonderlijk nut voor tokens, waardoor het zich onderscheidt van meme-munten die voornamelijk afhankelijk zijn van trends en hypes.

Ontvang meldingen over vermeldingen – Meld u aan voor waarschuwingen

Mis de kans niet om voorop te blijven lopen nu de aanbiedingsdatum dichterbij komt. Meld u aan voor updates en profiteer als eerste van alle mogelijkheden voor post-listing. Ze kunnen erg lucratief zijn.

Ethereum (ETH): Een glimp van de marktdynamiek en het toekomstige traject

Ethereum (ETH), qua marktkapitalisatie de op een na grootste cryptocurrency, staat onlangs in de schijnwerpers vanwege belangrijke ontwikkelingen en marktbewegingen. Met een marktkapitalisatie van meer dan $3 miljard heeft Ethereum (ETH) classificatie als niet-geregistreerd effect door de SEC vermeden, een cruciaal moment dat de naleving en stabiliteit ervan binnen de volatiele cryptomarkt onderstreept. De verwachting rond Ethereum ETF’s, die mogelijk later dit jaar worden goedgekeurd, draagt bij aan het positieve marktsentiment.

Begin februari 2024 schommelde de prijs van Ethereum rond de $2.330, wat een veerkrachtig herstel en een positief marktsentiment weerspiegelt. Prijsvoorspellingen voor Ethereum (ETH) lopen sterk uiteen, waarbij sommige voorspellingen wijzen op een potentiële stijging naar tussen de $3.224 en $17.944 in 2025. Dit brede bereik duidt zowel op de optimistische vooruitzichten van sommige beleggers als op de inherente onvoorspelbaarheid van de cryptocurrency-markten.

De routekaart van Ethereum (ETH) omvat belangrijke netwerkupgrades zoals Deneb en Cancun, gericht op het verbeteren van de schaalbaarheid en interoperabiliteit. Deze ontwikkelingen kunnen de aantrekkelijkheid van Ethereum (ETH) voor ontwikkelaars en gebruikers mogelijk vergroten, wat bijdraagt aan de prijsstijging op de lange termijn. Onzekerheden op het gebied van de regelgeving en de concurrentie van andere blockchains vormen echter een uitdaging voor de dominantie van Ethereum (ETH). De succesvolle implementatie van deze upgrades en de bredere adoptie van op Ethereum gebaseerde applicaties zouden het markttraject aanzienlijk kunnen beïnvloeden.

Arbitrum (ARB): Verbetering van het ecosysteem van Ethereum

Arbitrum (ARB), een laag 2-schaaloplossing voor Ethereum, heeft tot doel de transactie-efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen. Ondanks een marktdaling in september 2023 heeft Arbitrum (ARB) veerkracht getoond met strategische partnerschappen en ontwikkelingen die zijn ecosysteem versterken. De integratie met The Graph en de anticipatie op de lancering van het mainnet zijn cruciale factoren die het herstel van Arbitrum (ARB) en de toekomstige groei kunnen beïnvloeden.

De Arbitrum (ARB)-prijs bedroeg begin januari 2024 ongeveer $1,80, met voorspellingen voor 2024 variërend van $2,43 tot $4,46. Deze voorspellingen weerspiegelen voorzichtig optimistische vooruitzichten voor Arbitrum, afhankelijk van de succesvolle inzet van zijn mainnet en verdere adoptie binnen het Ethereum-ecosysteem.

De toekomst van Arbitrum (ARB) hangt af van zijn vermogen om de schaalbaarheid en gebruikerservaring van Ethereum te verbeteren. Met 560 miljoen OP-tokens gereserveerd voor toekomstige airdrops, staat Arbitrum (ARB) klaar om deelname te stimuleren en een levendig ecosysteem te bevorderen. Het concurrentielandschap van laag 2-oplossingen en de bredere marktvolatiliteit blijven echter aanzienlijke uitdagingen.

Optimism (OP): Navigeren door hoogte- en dieptepunten

Optimism (OP) heeft onlangs de krantenkoppen gehaald met zijn vierde airdrop, waarbij $41 miljoen aan OP-tokens werd uitgedeeld aan NFT-artiesten, een stap die zijn toewijding aan het ondersteunen van digitale makers onderstreept. Ondanks een daling van bijna 12% ten opzichte van het hoogste punt ooit, weerspiegelen Optimism (OP)-initiatieven om gemeenschapsbetrokkenheid te belonen en groei te bevorderen een strategische benadering voor het opbouwen van zijn ecosysteem.

De Optimism (OP) prijs kende een aanzienlijke fluctuatie en bereikte een hoogtepunt van $4,10 voordat hij met een neergang te maken kreeg. Deze volatiliteit benadrukt het speculatieve karakter van de cryptomarkt en de impact van strategische ontwikkelingen op het beleggerssentiment.

Het traject van het Optimism (OP) zal waarschijnlijk worden beïnvloed door zijn vermogen om het momentum in zijn airdrop-strategie te behouden en verder te integreren met het Ethereum-ecosysteem. Hoewel het groeipotentieel bestaat, vooral met voortdurende innovatie en betrokkenheid van de gemeenschap, vormen de marktdynamiek en de concurrentie van andere schaaloplossingen uitdagingen voor de positie op de lange termijn.

Algorand (ALG): Baanbrekende toekomstige financiën

Algorand (ALG), ontworpen als een ‘Ethereum Killer’, biedt een platform voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicaties met hogere snelheden en efficiëntie. Ondanks uitdagingen, waaronder een aanzienlijke prijsdaling na aantijgingen van de SEC, heeft Algorand (ALG) blijk gegeven van veerkracht. Zijn betrokkenheid bij projecten als de OpenWallet Foundation en de uitgifte van een digitale euro op zijn platform onderstreept zijn potentieel voor diverse toepassingen.

Met een prijsvoorspelling voor 2024 variërend van $0,2465 tot $0,53 lijken de marktvooruitzichten van Algorand (ALG) voorzichtig optimistisch. Deze voorspellingen suggereren een geloof in het herstel en groeipotentieel van Algorand (ALG), aangedreven door technologische vooruitgang en toegenomen adoptie.

De toekomst van Algorand (ALG) hangt af van zijn vermogen om hindernissen op regelgevingsgebied te overwinnen en te profiteren van zijn technologische innovaties. De beweging van het netwerk naar een meer gedecentraliseerde architectuur en de introductie van consensusstimulering zijn stappen in de goede richting. Het vermogen van Algorand (ALG) om gebruikers en ontwikkelaars aan te trekken, in combinatie met gunstige marktomstandigheden, zal echter cruciaal zijn voor het succes op de lange termijn.

Conclusie

Een marktbrede daling, hoewel een beangstigende gebeurtenis, is echter het perfecte moment om geweldige deals te sluiten, vooral als u voldoende munten in uw portefeuille heeft die ondanks de correctie geld blijven verdienen. Een van die munten zou ScapesMania kunnen zijn. Het casual gaming-project klinkt echt veelbelovend en houders kunnen er elke markt mee aanboren.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcements: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!