Zou je willen dat je Binance Coin (BNB) voor minder dan een dollar kon kopen? Pullix (PLX) is misschien nog beter met 14 cent

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Beleggers halen vaak herinneringen op aan het missen van de eerste kansen, zoals het kopen van Binance Coin (BNB) voor minder dan een dollar. Het is echter belangrijk om positief te blijven en uit te kijken naar de volgende potentiële kans op de markt. Pullix (PLX) zou wel eens die kans kunnen zijn, aangezien de huidige voorverkoopprijs van $0,14 naar verwachting met een factor 100 zal stijgen wanneer deze volgende maand wordt gelanceerd.

Wat is Pullix (PLX)?

Pullix onderscheidt zich in de drukke cryptocurrency-ruimte met zijn innovatieve hybride uitwisselingsmodel dat de beste eigenschappen van gedecentraliseerde (DeFi) en gecentraliseerde uitwisselingen (CeFi) combineert. Het doel is om de hardnekkige problemen aan te pakken die beide systemen al lange tijd beïnvloeden.

Voor handelaren die gefrustreerd zijn door de hoge kosten, lage liquiditeit en veiligheidsproblemen van de huidige beurzen, presenteert Pullix een nieuw alternatief. De 7 miljoen dollar die tot nu toe tijdens de voorverkoop is opgehaald, laat zien dat investeerders geloven in wat Pullix te bieden heeft.

Wat Pullix vooral aantrekkelijk maakt, is de focus op het beantwoorden van belangrijke marktbehoeften zonder concessies te doen aan de autonomie of veiligheid van de gebruiker. Gebruikers hebben te allen tijde controle over hun sleutels en activa, er zijn geen KYC-vereisten en het platform is gebouwd bovenop de bewezen blockchain-technologie van Ethereum.

Terwijl Binance een waardering van meer dan $100 miljard bereikte door ondersteuning te bieden voor crypto-activa, kun je je voorstellen wat Pullix zou kunnen bereiken met zijn plan om handel in forex, ETF’s, grondstoffen, aandelen en meer aan te bieden. Het potentieel is dat Pullix de favoriete keuze wordt voor handelaars en investeerders van alle achtergronden.

De PLX-token- en voorverkoopmogelijkheid

Misschien wel het meest baanbrekende aspect van Pullix is het PLX-token, momenteel verkrijgbaar tegen een voorverkoopprijs van slechts 14 cent. Het PLX-token staat centraal in het Pullix-ecosysteem en biedt gebruikers lagere handelskosten, deelname aan bestuursbeslissingen en exclusieve toegang tot nieuwe platformfuncties.

De meest indrukwekkende implementatie van het team is het ‘Trade-to-Earn’-programma dat gebruikers beloont met een deel van de winst van het platform, simpelweg voor het handelen. Pullix is de eerste beurs die een dergelijk programma aanbiedt, en heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop handelaren worden beloond voor hun activiteiten.

De opwinding rond Pullix weerspiegelt de begindagen van de Binance ICO die BNB introduceerde op slechts $0,15 voordat deze in 2021 naar $600+ zou stijgen. Analisten kunnen voorzien dat de prijs van $0,14 het komende jaar zal groeien naar $10 naarmate de markt het potentieel van Pullix en zijn PLX beseft.

Kan Binance Coin (BNB) terugvechten in 2024?

In 2021 verzekerde Binance zijn positie als leidende beurs toen crypto FOMO de reguliere nieuws- en sociale-mediaplatforms overspoelde. Na het bereiken van een symbolische prijs van $690 en een marktkapitalisatie van $109 miljard, heeft Binance Coin zich de afgelopen maanden teruggetrokken in de strijd tegen juridische uitdagingen en toegenomen concurrentie.

De meest opvallende uitdaging kwam van het Amerikaanse ministerie van Justitie, dat Binance een boete van $4 miljard oplegde wegens het overtreden van meerdere wetten. Hoewel de boete een klap is, is misschien wel de grootste zorg voor Binance het verlies van de CEO van Binance, Changpeng Zhao, die in de VS strafrechtelijk wordt vervolgd.

Binance moet nu vechten om zijn positie als topbeurs te herwinnen en opkomende concurrenten zoals Pullix af te weren. De nieuwe CEO moet Pullix nauwlettend in de gaten houden, omdat het unieke hybride model en de innovatieve beloningsprogramma’s een reële bedreiging vormen voor de dominantie van Binance.

Ondanks de huidige uitdagingen zijn veel analisten van mening dat Binance Coin de komende jaren nog steeds een sterk groeipotentieel heeft. De gevestigde gebruikersbasis biedt een solide basis voor het nieuwe team om voort te bouwen op het Binance-ecosysteem en het uit te breiden.

Technische analyse van de Binance-grafiek laat zien dat de zone van $350 – $360 de weerstand is die moet worden omgedraaid als Binance Coin zijn hoogste niveau ooit wil herstellen. Er is sterke steun te zien in de range van $250 – $260 en bij $200 mocht dat niveau mislukken.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!