Solana koers pumpt 6% in 24u – 379% sinds februari 2024: Kan Solana 1000 euro worden in nieuwe crypto rally?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Solana (SOL), de vijfde grootste crypto ter wereld, is grote stappen aan het maken. Het lijkt erop dat de blockchain zich voorbereidt om mee te groeien tijdens de volgende crypto rally. In de afgelopen weken is er erg veel nieuws geweest over dit platform, wat de algemene mening over Solana ten goede heeft gedaan. 

In dit artikel zullen we de belangrijkste ontwikkelingen rondom het platform bespreken en vanuit die informatie zullen we een Solana koers verwachting opstellen. Wij zullen hierbij antwoord proberen te geven op de vraag: Kan Solana 1000 euro worden?

Solana koers verwachting – Stijgingen door crypto rally?

Laten we eerst een nadere blik werpen op de Solana koers. Sinds december 2023 is de Solana koers gestaag gestegen. 2023 was dan ook een rustig jaar voor het platform, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Zo begon 2024 met een kleine domper, want de koers daalde eind januari naar onder $90. Sindsdien is Solana echter alleen maar gestegen, op het moment van schrijven wordt het zelfs boven de belangrijke weerstand van $110 verhandeld.

De stijging van de Solana koers heeft te maken met een aantal redenen. Allereerst is Solana hard aan het werk om het eigen platform te verbeteren. Daarnaast heeft marktbrede aankomende crypto rally natuurlijk ook invloed gehad op de Solana (SOL) koers.

Deze crypto rally is het gevolg van de stijgingen van de Bitcoin (BTC) koers. Uit het verleden kunnen we vernemen dat altcoins veel stijgen op het moment dat Bitcoin (BTC) het goed doet. Dit was in 2021 ook het feit nadat Bitcoin de belangrijke weerstand van $50K oversteeg, wat een aantal weken geleden wederom gebeurde. 

Solana koers verwachting – Is een nieuwe crypto rally aanstaande?

De stijging van de Solana koers komt ook duidelijk terug in de data. De Total Value Locked (TVL) van de blockchain is namelijk aan het stijgen richting de $2 miljard. Op het moment dat deze belangrijke mijlpaal wordt bereikt, zou dit ongetwijfeld veel goeds betekenen voor SOL. 

Volgens de gegevens van CoinCodex kan Solana $123,03 bereiken op 25 februari 2025. Dit zou vanaf het huidige punt een stijging van 12% betekenen. Hierna zou de Solana naar beneden vallen tot onder $110 door de resulterende verkoopdruk van het behalen van een belangrijke mijlpaal. Daarna gaat Solana weer rallyen volgens CoinCodex.

Changelly bevestigt deze getallen met hun eigen voorspellingen. Het platform geeft ook aan dat Solana (SOL) kan stijgen tot $127 op 25 februari, en dat het in maart onder $110 kan komen. Changelly geeft echter ook aan dat Solana dit jaar waarschijnlijk niet boven $150 kan uitkomen. Dit zou volgend jaar april pas gebeuren. 

Technische updates van het Solana netwerk

Zoals eerder benoemd is Solana (SOL) ook hard bezig met ontwikkelingen binnen het platform. Zo kondigde Filecoin afgelopen vrijdag aan dat het zou gaan samenwerken met Solana. Hierdoor kan de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de blockchain groeien.

Solana gaat namelijk de gedecentraliseerde opslag van Filecoin op zich nemen. Het doel hiervan is het verbeteren van de gegevensredundantie, schaalbaarheid en het optimaliseren van de beveiligingsprotocollen. Filecoin is een gedecentraliseerd opslag netwerk.

Volgens Alex Krüger, een bekende econoom en crypto analist, zou Solana een sterke rivaal zijn van Ethereum. Volgens hem wordt Solana zelfs ondergewaardeerd op dit moment. In een recent interview bij de Verified podcast vertelde Krüger dat Solana een ecosysteem heeft met meer potentie dan Ethereum. Hij verwacht dan ook meer stijgingen in de toekomst.

Solana wint voornamelijk op het gebied van meme coins dat wordt gelanceerd op het netwerk.  Zo heeft DogWhifHat (WIF) ongeveer 40 tot 50 miljoen dollar aan dagelijks handelsvolume op Solana. Dit levert zo’n $100.000 dollar aan transactiekosten op. Zulke cijfers zijn voor geen enkele meme coin te vinden op Ethereum.

Storingen zorgen voor onzekerheid

Het netwerk van Solana blijft echter wel last hebben van storingen. Zo lag op 6 februari de blockchain vijf uur lang uit de lucht. In de afgelopen 10 jaar is het netwerk al 10 keer eerder uitgevallen. De oorzaak hiervan is onbekend, maar het is wel belangrijk dat het bedrijf deze problemen op zal moeten lossen. 

Al met al zal de Solana koers wel gaan groeien dit jaar. Zoals eerder besproken verwachten wij ook een retracement op het moment dat de Solana koers de $130 benadert. Dit zal waarschijnlijk door de resulterende verkoopdruk komen. Daarna heeft Solana weer vrij spel om verder te groeien.

Maar kan Solana 1000 euro worden op de korte termijn? Nee, niet in de nabije toekomst. Het netwerk heeft een goede schaalbaarheid en het kan ontzettend snel transacties verwerken. Er is zeker potentie, maar zo’n grote groei verwachten wij niet op de korte termijn. 

Welke nieuwe crypto gaan stijgen tijdens aankomende crypto rally?

Sommige investeerders willen liever wel veel winst op de korte termijn. Ze zijn op zoek naar crypto die x100 of zelfs meer kan gaan in de aankomende crypto rally. Crypto die dit doel kunnen bereiken zijn vaak wat nieuwere crypto. Sommigen zitten zelfs nog in de presale fase. Wij hebben een top 5 opgesteld met nieuwe crypto die zeker gaan groeien in de aankomende crypto rally. 

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – Nieuwe crypto met innovatief cloud mining protocol

Sinds de eerste crypto rally van de Bitcoin (BTC) koers, is het minen van Bitcoin een populaire activiteit geworden. Tegenwoordig is het echter alleen lastig om dit als particulier te doen. Bitcoin mining wordt momenteel voornamelijk uitgevoerd door grote mining pools. Dit zijn bedrijven die grote getallen van de benodigde hardware bezitten om bitcoin te minen met grote winsten. 

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) wil deze centralisatie tegengaan. Dit doen ze met het innovatieve tokenised cloud mining protocol. Met dit protocol zet Bitcoin Minetrix zich in voor de particulier zodat deze groep weer winst kan maken met bitcoin mining. Het draait hier allemaal om een nieuw Stake-To-Mine mechanisme. Dit mechanisme werkt als volgt:

Gebruikers kopen $BTCMTX en die kunnen ze staken. Hiermee krijgen ze cloud mining credits. Dit zijn niet verhandelbare ERC-20 tokens die geburned kunnen worden voor ‘Bitcoin cloud mining power’. Door het staken van $BTCMTX krijgen gebruikers naast het standaard passief inkomen dus ook een aandeel in het minen van Bitcoin.

Het is duidelijk dat veel investeerders interesse hebben in dit project. Er is namelijk al meer dan $11 miljoen opgehaald in de huidige presale. Dit betekent ook dat de presale waarschijnlijk ontzettend snel zal aflopen. Wij adviseren dus om snel in te stappen voordat het project zal gaan stijgen. 

Koop Hier $BTCMTX 

Smog ($SMOG) – Misschien wel de beste crypto tijdens crypto rally?

De Smog ($SMOG) token is een nieuwe Solana meme coin op de Jupiter Dex. De ontwikkelaars van deze nieuwe token willen het landschap van meme coins graag innoveren met een nieuwe campagne. Houders van de token kunnen hieraan meedoen, hierdoor wordt de token ook aantrekkelijk op de lange termijn.

De token zal voornamelijk draaien op een crypto airdrop campagne. Zo willen de ontwikkelaars graag de successen van andere Solana break-out lanceringen herhalen. Dit zijn bijvoorbeeld de successen van Myro, Bonk en Dogwhifhat.

Houders van de $SMOG token krijgen toegang tot de ‘Dragons Court’. Dit is een verborgen community waarin gebruikers airdrop punten scoren voor het staken van $SMOG. SMOG-houders kunnen zich ook kwalificeren voor een deel van de community bounty dat door de campagne wordt gegenereerd. 

De passie voor de airdrop campagne wordt duidelijk uit de tokenomics van het project. Maar liefst 35% van de token voorraad wordt beschikbaar gesteld voor de airdrop. 50% zal ook naar marketing gaan, wat ook een groot belangrijk punt is van dit project. 

Investeerders kunnen $SMOG kopen door het verbinden van een crypto wallet die werkt op Solana. Vervolgens kan SOL, USDT of BONK gewisseld worden voor $SMOG op Jupiter Dex of Birdeye. Wij denken dat deze meme coin hard kan gaan rallyen door dit innovatieve airdrop systeem. 

Koop Hier $SMOG

Meme Kombat ($MK) – Nieuwe meme crypto met veel utility

Meme coins staan erom bekend dat ze vaak alleen maar stijgen als ze genieten van online populariteit. Dit komt doordat meme coins vaak geen utility hebben. De ontwikkelaars van Meme Kombat ($MK) pakken dit anders aan, want ze hebben een meme coin ontworpen met ontzettend veel utility. 

Dit hebben de ontwikkelaars gedaan op drie verschillende manieren. Allereerst hebben ze de Meme Kombat Battle Arena ontworpen. In deze speciale arena zullen bekende crypto meme personages gevechten tegen elkaar uitvoeren. Gebruikers kunnen wedden op de uitkomst van deze gevechten met $MK. Alle uitslagen zijn random en transparant, aangezien ze gegenereerd zijn door AI.

Gebruikers kunnen ook hun gekochte of gewonnen $MK staken voor een passief inkomen. Momenteel staat de APY op 150%. Als laatste is het project ook aan het werk om hun eigen NFT’s te ontwikkelen. Deze kunnen verhandeld worden met $MK tokens. Door het toevoegen van utility aan een andere standaard meme coin geloven we dat Meme Kombat een ontzettend lucratief project kan zijn voor investeerders. 

De token is nu nog te koop tijdens de presale. Hier is al $9,2 miljoen van de beoogde $10 miljoen opgehaald, waardoor investeerders nog maar beperkte tijd hebben om $MK tokens te kopen tegen een lage prijs.

Koop Hier $MK

eTukTuk ($TUK) – Duurzame crypto zorgt voor nieuw veelbelovend concept 

Tegenwoordig is de klimaatcrisis een veelbesproken onderwerp, eTukTuk ($TUK) probeert hier perfect op in te spelen. Het project wil namelijk dit probleem graag aanpakken, en ze doen dit zelfs in combinatie met ontwikkelingshulp.

Het project is ontworpen rondom een nieuwe elektrische tuktuk. Dit voertuig zou de tuktuk kunnen vervangen in ontwikkelingslanden. In deze landen is dit voertuig, met vervuilende tweetaktmotor, namelijk het meest gebruikte vervoermiddel. Het gebruik van een elektrische variant zou de uitstoot dus verminderen. 

Het team van eTukTuk zal de landen waar het voertuig verkocht zal worden ook op andere manieren ondersteunen. Dit doen ze door het organiseren en financieren van de oplaadinfrastructuur voor de eTukTuks. De $TUK token zal hier centraal staan. Het wordt namelijk het betalingsmiddel binnen de oplaadinfrastructuur.

Door het investeren in de $TUK token kan dus een passief inkomen verdiend worden wanneer de token wordt gebruikt. Daarnaast is er ook een dynamisch staking mechanisme voor de token. Voor een goede investering op lange termijn verwijzen we investeerders naar dus naar dit duurzame project. 

Koop Hier $TUK

Scotty the AI ($SCOTTY) – Nieuwe crypto die inspeelt op huidige technische ontwikkelingen

De ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie gaan tegenwoordig in snelvaart. De ontwikkelaars van Scotty the AI ($SCOTTY) spelen hier perfect op in met hun nieuwe meme coin. Ze combineren namelijk AI en blockchaintechnologie. Dit kan investeerders helpen bij het opsporen en verhandelen van veelbelovende crypto. 

Het project is gebaseerd op het analyseren van transacties. Zo kan een investeerder geholpen worden met het optimaliseren van zijn eigen trades. Maar het systeem kan ook mogelijk verdacht gedrag en frauduleuze activiteiten opsporen. 

Zodat de meme coin bestand is tegen koersschommelingen is er ook extra functionaliteit ontwikkeld voor de token. De token zal centraal staan in een robuust ecosysteem met drie verschillende pijlers. Dit zijn de Scotty Chat, Scotty Staking en Scotty Swap. 

In de Scotty Chat hub kunnen gebruikers hun mening en ervaringen delen over verschillende crypto’s, wat zal helpen bij het opbouwen van de community. Scotty Staking is ontworpen tegen pump-and-dump scenario’s. Het protocol biedt een passief inkomen tegen een tarief van 82,4 $SCOTTY per ETH blok. Met Scotty Swap kunnen AI gedreven tokens gewisseld worden. Hier worden de transacties geoptimaliseerd voor maximale winst.

De ontwikkelaars van Scotty the AI gebruiken de nieuwste technologie en ze zetten ook in op de lange termijn. AI zal steeds sneller integreren in de gemeenschap dus we denken dat het zeker lucratief kan zijn om te investeren in AI-gebaseerde projecten. 

Koop Hier $SCOTTY

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!