Chainlink (LINK) en Sui (SUI) investeerders kopen in Pushd (PUSHD) voorverkoop terwijl de voorverkoop stijgt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In cryptocurrency richten Chainlink (LINK) en Sui (SUI) investeerders hun aandacht op de snelgroeiende voorverkoop van Pushd (PUSHD) tokens. Omdat zowel Chainlink (LINK) als Sui (SUI) fluctuaties in hun wekelijkse prijzen ervaren, heeft het vooruitzicht om deel te nemen aan de Pushd (PUSHD) voorverkoop aanzienlijke belangstelling gewekt onder enthousiastelingen.

Chainlink (LINK) ervaart een lichte daling van de wekelijkse prijs, terwijl Sui (SUI) een bescheiden stijging vertoont. Tegen deze marktachtergrond komt Pushd (PUSHD) naar voren als een veelbelovend alternatief, terwijl de voorverkoop ervan enorm stijgt en een transformerende oplossing biedt voor de uitdagingen waarmee traditionele e-commerceplatforms worden geconfronteerd.

Chainlink (LINK) heeft een lichte daling van de wekelijkse prijs ervaren, variërend tussen $19,90 en $20,32, wat een daling betekent van 2,47%. Ondanks deze recente dip was Chainlink (LINK) eind januari getuige van een aanzienlijk prijsherstel. Binnen slechts één maand steeg Chainlink (LINK) met 28%, van het ondersteuningsniveau van $13,6 naar een piek van $20,85.

Het tegenkomen van weerstand op deze piek resulteerde echter in een prijscorrectie, waardoor de prijs daalde tot ongeveer $19,3, in lijn met het Fibonacci-retracementniveau van 23,6%. Op de 4-uurgrafiek van Chainlink (LINK) duidt de ontwikkeling van een vlagformatie op een tijdelijke pauze voor Chainlink (LINK)-kopers om hun kracht te consolideren.

Sui (SUI) prijsanalyse: bullish momentum en potentiële weerstand

Sui (SUI) heeft veel aandacht getrokken omdat de wekelijkse prijs tussen de $1,76 en $1,78 ligt, wat een bescheiden stijging van 0,97% betekent. Sui (SUI) werkt op een slim contractplatform dat wordt onderhouden door een groep validators en legt de nadruk op netwerkbeveiliging en functionaliteit. De 24-uurs grafiek van vandaag geeft een prijsomkering aan, waarbij $1,80 een sterke ondersteuning vormt voor Sui (SUI).

Hoewel de oscillatoren overwegend een opwaartse trend vertonen, zijn er aanwijzingen voor een potentiële bearish omkering als de huidige Sui (SUI)-trend aanhoudt. Verkopers hebben momenteel de overhand, waarbij elke poging om de $1,70 te overschrijden waarschijnlijk zal leiden tot een bearish uitbraak.

Beleggers massaal naar Pushd (PUSHD) voorverkoop nu de vraag stijgt

In het domein van online handel dat wordt gedomineerd door platforms als eBay en Amazon, worstelen traditionele verkopers met exorbitante vergoedingen, waardoor vaak hogere productprijzen nodig zijn om deze kosten te compenseren. Bovendien zijn gebruikers getuige van stressvolle Know Your Customer (KYC)-processen, waarbij PayPal geld tot 90 dagen na aankoop vasthoudt, wat liquiditeitsproblemen voor verkopers met zich meebrengt.

Pushd (PUSHD) komt op het toneel als een transformerende kracht, waardoor de noodzaak voor gebruikersidentificatie wordt geëlimineerd en onmiddellijke vrijgave van fondsen na transacties wordt gegarandeerd. Deze op de gebruiker gerichte aanpak biedt verkopers niet alleen gemoedsrust, maar pakt ook cashflowproblemen aan die veel voorkomen op conventionele platforms, waardoor transacties op de blockchain naadloos, snel en transparant worden.

Terwijl de mondiale e-commercesector verwacht dat de marktwaarde van $6 biljoen in 2024 zal worden overschreden, positioneert Pushd (PUSHD) zichzelf als ’s werelds eerste gedecentraliseerde online marktplaats die op de blockchain is gebouwd. Pushd (PUSHD) biedt verbeterde beveiliging, transparantie en gedecentraliseerd bestuur en onderscheidt zich door aanzienlijk lagere kosten in vergelijking met traditionele marktplaatsen.

Met de voortdurende voorverkoop in fase 5, met een tokenprijs van $0,094 en een beperkt aanbod van Pushd (PUSHD)-tokens, doen investeerders, waaronder Chainlink (LINK) en Sui (SUI)-enthousiastelingen, gretig mee. De succesvolle audit, team token lock-up voor 700 dagen en liquiditeit vergrendeld voor 20 jaar onderstrepen de toewijding van Pushd (PUSHD) aan duurzaamheid op de lange termijn.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!