Top crypto’s om uw portefeuille te diversifiëren voor een stormloop

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt toont momenteel veerkracht te midden van bredere financiële onzekerheden, waarbij Bitcoin zijn positie boven de grens van $50.000 handhaaft, wat aanzienlijke belangstelling van investeerders trekt. Deze stabiliteit komt op een moment dat traditionele overheidsactiva naar verwachting op korte termijn met dalingen te maken zullen krijgen als gevolg van de verslechterende marktomstandigheden, wat een verschuiving van investeringen naar cryptocurrencies zal veroorzaken.

Nu de verwachtingen voor een renteverlaging door de Federal Reserve naar juli verschuiven, zal de aantrekkingskracht van cryptocurrencies waarschijnlijk toenemen, vooral omdat traditionele staatsobligaties waarde verliezen als gevolg van de lagere rentetarieven. Er wordt verwacht dat deze verschuiving een bull run op de cryptomarkt zal veroorzaken en wat veel mensen niet begrijpen over een potentiële bull run is het feit dat hiervoor een diverse portefeuille nodig is. Op die manier heeft u een grotere kans om op de stijgende marktgolf in te spelen, in plaats van dat u erdoor wordt meegesleurd. In de tekst van vandaag gaan we enkele van de munten noemen die volgens ons het meeste voordeel bieden op de korte en lange termijn.

🚀 ScapesMania in opkomst! 🚀

Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest voor ScapesMania. Het cryptoproject heeft al de nodige fondsen verzameld om zichzelf op de markt te begeven, klaar voor uitbreiding. Hoewel meer dan $6.000.000 verzameld in totaal of meerdere $20.000+ stortingen van crypto-walvissen er op papier indrukwekkend uitzien, zijn dit slechts cijfers. De echte hartslag van het succes van het project is de levendige en gepassioneerde gemeenschap van meer dan 60.000 mensen.

Het gaat niet alleen om het kolossale potentiële rendement; het gaat om de gedeelde visie, actieve participatie en DAO-bestuur. Het zijn altijd de handen van de houder geweest en zullen altijd de macht hebben.

Ontwikkelen in de bloeiende casual gaming-ruimte

De toekomst ziet er uitzonderlijk rooskleurig uit, vooral gezien de veelbelovende casual gaming-niche van ScapesMania. Volgens Statista zal de grens naar verwachting in 2027 de verbazingwekkende grens van $19,12 miljard overschrijden, en raad eens? ScapesMania zal voorop lopen in de zich snel ontwikkelende niche.

Via DAO en verschillende andere functies nodigt ScapesMania Web3-enthousiastelingen uit om de groeimogelijkheden binnen de sector te benutten, aangezien deze naar verwachting vóór het einde van het jaar met bijna 9% zal groeien. Er komt een TGE aan die u niet wilt missen, dus zet deze in uw agenda: 26 februari 2024 – 9 maart 2024.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Naast de bovengenoemde voordelen kunt u uw rendement mogelijk ook verhogen dankzij de volgende voordelen:

  • Geweldige marketingstrategie voor post-listing om voortdurende betrokkenheid van de gemeenschap en een grotere vraag te garanderen.
  • Solide tokenbeheerplan om hopelijk stabiliteit en groeipotentieel op lange termijn voor elke tokenhouder te garanderen.
  • TGE over de beste marktomstandigheden voor een maximaal potentieel rendement binnen het kortste tijdsbestek.
  • Beperkt aantal tokens, wat betekent dat schaarste de tokenwaarde in de loop van de tijd ernstig zou kunnen verhogen.

Het uitbreiden van de portefeuille van de houder met nieuwe projecten. Diversificatie kan zeer nuttig zijn.
Goed uitgebalanceerde tokenomics met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema voorkomt token-dumping en zorgt voor een stabiel evenwicht tussen vraag en aanbod.

Binnenkort vermeld op DEX, met CEX-vermeldingen in de maak. Toegang tot beurzen biedt liquiditeit en toegankelijkheid, wat betekent dat u direct van elke gelegenheid kunt profiteren.

Beste deel over ScapesMania

Maar dit is het beste: als u de voorverkoop of openbare verkoop heeft gemist, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit is nog maar het begin van de succesvolle reis van dit project. Maak uw crypto-portemonnee klaar om verbinding te maken, want zodra ScapesMania op de lijst staat, krijgt u de kans om deel te nemen aan het project en te genieten van het potentiële rendement.

In feite kan deelname op dit moment zelfs voordeliger zijn dan tijdens de eerdere verkopen. Waarom? Omdat je op een punt komt waarop de visie duidelijker is, het momentum sterker en het potentieel groter dan ooit tevoren.

Stap in of mis het

Waarom nog langer aarzelen? Mis uw kans deze keer niet: klik op de onderstaande link om u aan te melden voor aankondigingen en deel te nemen aan een mogelijk eenmalig project.

>> Ontvang vermeldingswaarschuwingen – Mis uw kans niet <<

Celestia (TIA): Een nieuwe dageraad in Blockchain-efficiëntie

Celestia (TIA) heeft sinds de lancering in oktober 2023 een aanzienlijke impact gehad en is qua marktkapitalisatie snel gestegen naar de top 50 van cryptocurrencies. Begin 2024 handelde Celestia (TIA) rond de $13,50, wat een veelbelovende start na de lancering laat zien. De prijsvoorspellingen voor Celestia (TIA) zijn optimistisch, met voorspellingen die suggereren dat de prijs in 2024 $33,67 en in 2025 mogelijk $47,14 zou kunnen bereiken.

Pyth Network (PYTH): Een revolutie in realtime gegevens voor DeFi

Pyth Network (PYTH) onderscheidt zich als een gedecentraliseerd orakelnetwerk dat realtime marktgegevens levert over meer dan 40 blockchains. De samenwerking met grote handelsfirma’s en beurzen heeft het bedrijf gepositioneerd als een belangrijke speler bij het verbeteren van de gegevensbetrouwbaarheid en snelheid van het DeFi-ecosysteem.

De groeiende acceptatie van het netwerk en de toevoeging van meer dan 380 snelle prijsfeeds duiden op een versterkende aanwezigheid op de markt. De waarde van het netwerk hangt nauw samen met het nut en de acceptatiegraad ervan in de DeFi-sector.

Ondo (ONDO): Baanbrekende tokenized real-world activa

Ondo (ONDO) heeft snel grip gekregen met de lancering van het Ondo (ONDO)-token, waarbij de nadruk ligt op liquiditeitsoplossingen van institutionele kwaliteit voor tokenized real-world activa. De strategische expansie in de APAC-regio en een mondiaal marktaandeel van 40% in tokenized Real World Assets (RWA’s) onderstrepen de groeiende invloed ervan.

Na de lancering steeg Ondo (ONDO) naar $0,30 voordat er een terugval plaatsvond. De prijsvoorspellingen voor 2024 zijn optimistisch, met verwachtingen van $0,53 en een potentiële stijging naar $0,61 in 2025.

Osmose (OSMO): Navigeren door volatiliteit naar stabiliteit

Osmosis (OSMO) beleefde een volatiel 2023, maar sloot het jaar op een hoge toon af, met een verdubbeling in waarde. Een herwerking van de tokenomics en het toenemende sociale volume duiden op een groeiende interesse in het platform.

Er wordt voorspeld dat Osmosis (OSMO) in 2024 een waarde van $4,54 zal bereiken, terwijl een verdere groei naar verwachting $6,15 zal bedragen in 2025. Deze voorspellingen weerspiegelen het vertrouwen in het herstel van Osmosis (OSMO) en het toekomstige groeipotentieel.

Conclusie

Elk van de bovengenoemde cryptocurrencies brengt unieke waardeproposities en innovaties met zich mee. Hun collectieve potentieel in een bullmarkt onderstreept het belang van strategische diversificatie.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!