3 must-have crypto’s om te kopen voordat Ethereum ETF-goedkeuring plaatsvindt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Cryptofondsen hebben een recordhoogte in wekelijkse instroom gezien, een trend die wordt aangewakkerd door de toegenomen belangstelling voor spot-Bitcoin ETF’s. Nu de wereld van digitale activa zich snel uitbreidt, ligt de goedkeuring van Ethereum ETF in het verschiet. Het momentum neemt toe, waardoor het een cruciaal moment is om je te verdiepen in de onmisbare crypto’s die klaar staan om omhoog te schieten vóór deze baanbrekende gebeurtenis. De snelgroeiende ETF-marktplaats zal het cryptolandschap veranderen, waardoor het belang van strategische investeringsbeslissingen verder wordt vergroot.

BlastUP komt naar voren als een gamechanger in het DApp-lanceringslandschap

BlastUP is een uniek lanceerplatform gebaseerd op Blast, een legendarische Layer 2-blockchain die de krantenkoppen domineerde met zijn duizelingwekkende start en in slechts één maand tijd meer dan $1 miljard TVL veiligstelde. De impact van BlastUP kan enorm zijn, omdat de innovatieve oplossingen voor het lanceren van DApps met een compleet pakket Web3- en AI-tools een hit zullen worden voor startups.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang, en als je er nu in investeert, zou dit hetzelfde kunnen zijn als het kopen van Ethereum voor een paar dollar in 2017. Met elke nieuwe voorverkoopfase zullen BlastUP-tokens in waarde stijgen. De prijs in de eerste fase is vastgesteld op $0,03, terwijl de prijs bij de aanbieding $0,1 zal zijn. Dit is het perfecte moment om BlastUP-tokens te kopen tegen de beste prijs met 70% korting.

>> Beleef een echte gamechanger: koop NU BlastUP-tokens met 70% korting <<

Houders van BlastUP-tokens krijgen toegang tot vele voordelen, van prioritaire tokenverkoop tot exclusieve loyaliteitsbeloningen in IDO’s. Houders kunnen ook rente verdienen door BlastUP-tokens in te zetten en te profiteren van de Seed Staking-functie, die gratis tokens van ondersteunde projecten biedt.

BlastUP is niet zomaar een cryptoproject, het heeft een sterke basis om de loyaliteit van een breed publiek te winnen. Door een uitgebreide reeks tools aan te bieden, wil dit lanceerplatform de toetredingsdrempels voor blockchain-startups verlagen, zodat ze vanaf het begin alles hebben om te slagen.

De gedetailleerde routekaart van BlastUP loopt tot 2026 met plannen om een AI IDO-screener, AI Startup Team Tools en de Community Marketplace te introduceren. BlastUP maakt zich op om het volgende grote ding in de crypto-ruimte te worden, dus je kunt maar beter opschieten en op de kar springen voordat het te laat is.

>> Klaar om weg te schieten? Koop nu BlastUP-tokens en katapulteer uw investeringen <<

Solana-Filecoin-integratie kan een opwaartse trend stimuleren, met een potentiële weerstand van $136
De integratie van Solana met Filecoin biedt aanzienlijke kansen die mogelijk een opwaarts trendmomentum kunnen aanwakkeren. Deze samenwerking zou de prijs van het actief kunnen katapulteren, richting het hoogste weerstandsniveau van $136, op voorwaarde dat het boven de directe weerstand van $116,41 kan blijven. De optimistische visie maakt gebruik van de positiviteit van de Relative Strength Index (RSI), de Stochastics en de Moving Average Convergence and Divergence (MACD), die allemaal neigen naar een koop-neutrale call.

Hoewel het huidige integratienieuws een gevoel van optimisme met zich meebrengt, is voorzichtigheid geboden vanwege de inherente marktschommelingen. Solana, die momenteel wordt verhandeld op $112,26, heeft een lager ondersteuningsniveau tussen $78,22 en $59,45, wat een rol zou kunnen spelen als het marktsentiment omkeert. Vanuit een langetermijnperspectief nodigt de 100-daagse SMA, die $86,39 bedraagt, ook uit tot voorzichtigheid, terwijl het een aankoop adviseert. Daarom zou een beleid van waakzaamheid gecombineerd met strategische actie de moeite waard kunnen zijn.

Sei’s potentiële groei te midden van weerstands- en steunniveaus in de cryptosector

Sei’s huidige prijs van bijna $0,95 nadert het eerste weerstandsniveau van $1,11, wat wijst op potentieel voor verdere groei. Gezien de onderneming in gedecentraliseerde AI is een stijging naar het volgende weerstandsniveau van $1,27 haalbaar, vooral als de markt positief op deze innovatie reageert. Vooruitzichten op de lange termijn omvatten het handhaven van boven het 100-dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde van $0,50, waar aanzienlijke steun aanwezig is.

Ondanks bemoedigende prognoses is voorzichtigheid geboden in de cryptosector. Een consolidatie onder de grens van $0,95 zou Sei kunnen blootstellen aan neerwaartse risico’s op de korte termijn, waardoor de steunniveaus op $0,45 en mogelijk $0,25 kunnen worden getest. Bovendien duidt het huidige verkoopadvies van de RSI op een potentiële overwaardering, wat erop wijst dat traders voorzichtig moeten zijn. Het bereiken van een evenwicht tussen deze diverse indicatoren zal zorgvuldige marktobservatie vereisen.

Conclusie

In de aanloop naar de goedkeuring van Ethereum ETF’s duiden andere crypto’s zoals Solana en Sei op groeipotentieel, waarbij factoren als Filecoin-integratie en gedecentraliseerde AI respectievelijk hun opwaartse trends aanwakkeren. Binnen het Blast-ecosysteem komt BlastUP echter naar voren als een gamechanger, die een meer opmerkelijke investeringsmogelijkheid biedt. De baanbrekende oplossingen voor de lancering van DApp en de toekomstplannen tot 2026 onthullen een veelbelovend potentieel, vergelijkbaar met de opkomst van Ethereum in 2017. Het valt niet te ontkennen dat BlastUP een sterke concurrent is in het zich ontwikkelende cryptolandschap.

Website: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!