Waarom houders van Solana (SOL) en Ethereum (ETH) KangaMoon (KANG) accumuleren?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Wie zou niet willen investeren in een meme-munt met veelbelovend potentieel? Dat is precies wat beleggers in Ethereum (ETH) en Solana (SOL) doen. Ze herkenden het potentieel van een nieuw token, KangaMoon (KANG). Er wordt zelfs verwacht dat de symbolische prijs in het vierde kwartaal van 2024 20x hoger zal worden.

Solana (SOL) wordt opgeroepen door opmerkelijke experts; het token wordt verhandeld tegen $113,95

Iedereen weet hoe Solana (SOL) onlangs vijf uur lang is gesloten. Hoewel Solana (SOL)-houders daar misschien vanaf zijn gegaan, zijn crypto-experts dat niet. In feite noemde de Bitcoin-expert, Max Keiser, Solana (SOL) gecentraliseerde rotzooi. Alsof deze opmerking nog niet beledigend genoeg was, wierp Beanie ook schaduw op Solana (SOL).

Beanie is een voormalige DeFi-stier en NFT-verzamelaar. Verder benadrukten experts dat Solana (SOL) minuten nodig had om transacties toe te voegen in plaats van milliseconden. Bovendien noemden ze ook de risicovolle positie van Solana (SOL) in geval van een 51%-aanval.

Het is dus duidelijk dat de storing de waarde van het Solana (SOL)-token heeft verminderd. Daarom zoeken investeerders naar nieuwe en betere tokens. Het SOL-token wordt verhandeld tegen $113,95, een stijging van 5,41% in de afgelopen 24 uur.

Ethereum (ETH) kan binnenkort spotregistraties krijgen; het token bereikt een prijs van $2.670,72

Een vermogensbeheerder, Franklin Templeton, heeft onlangs een aanvraag ingediend voor Ethereum (ETH) ETF. De term ‘spot’ verwijst naar een aanvraag bij de SEC. Franklin heeft ook een aanvraag ingediend voor BTC ETF. Maar veel succes kon hij niet boeken. Hij heeft echter hoge verwachtingen van de Ethereum (ETH) ETF.

Experts zeggen dat de SEC mogelijk niet meteen goedkeuring geeft aan Ethereum (ETH) ETF. Bovendien heeft de SEC altijd beslissingen genomen over alles wat met Ethereum (ETH) ETF te maken heeft.

Bovendien suggereert JP Morgan een kans van minder dan 50% op goedkeuring van de financiering van Ethereum (ETH). Hij voorspelt echter dat de goedkeuring vóór mei kan plaatsvinden. Bovendien wedden Polymarket-handelaren dat Ethereum (ETH) tegen 31 mei goedkeuring zal krijgen. Interessant genoeg schatten ze slechts een kans van 50% op een positieve uitkomst in.

Toch blijven Ethereum (ETH)-handelaren investeren in het token. Momenteel wordt het verhandeld tegen $2.670,72, een sprong van 6,34% binnen een dag.

Maak kennis met KangaMoon, de toekomstige leider op het gebied van meme coins

KangaMoon creëert een levendige gemeenschap van meme-liefhebbers en zorgt voor een spannende ervaring voor handelaren. Het combineert sociale Fi- en play-to-earn-functies, waarbij gebruikers kunnen deelnemen aan leuke activiteiten en wedstrijden om beloningen te verdienen.

Gebruikers kunnen dus KANG-tokens en waardevolle beloningen verzamelen via het sociale-fi-model. Bovendien maken de P2E-mogelijkheden van KangaMoon het onderdeel van een sector die groeit met een CAGR van 21,3%!

Spelers die de wedstrijden winnen, deelnemen aan speciale evenementen en uitdagende missies voltooien, maken kans op voordelen. Deze omvatten het verdienen van virtuele valuta en verhandelbare in-game items. Bovendien kunnen spelers hun personages samenstellen en wereldwijd strijden in toernooien. Het primaire doel van het platform is het cultiveren van een actieve en dynamische gemeenschap.

Bovendien zullen de inkomsten voor KANG-voorverkoopinvesteerders vóór de lancering beginnen. Hoe? Het platform biedt wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse uitdagingen, naast speciale weggeefacties. Degenen die niet geïnteresseerd zijn in vechten hebben echter ook iets om mee bezig te zijn: wedden op wedstrijden om prijzen te winnen!

Bovendien wil KangaMoon de grootste gelijkgestemde gemeenschap creëren. De opwinding rond de voorverkoop laat zien dat het platform op weg is naar zijn doel. Bovendien is het token verkrijgbaar voor slechts $0,005. Experts zeggen dat dit percentage kan oplopen tot 220% naarmate de voorverkoop vordert. Het is ongetwijfeld de beste investering in 2024.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/
Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!