Bitcoin correctie op komst!? + Altcoin pick van de week!

Allereerst willen we Daan618 bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hem niet op Twitter te volgen via: www.twitter.com/daan618crypto.

Wie onze voorspellingen de afgelopen tijd heeft gevolgd weet dat we positief zijn geweest over de price-action van Bitcoin en de charts hebben ons laten zien dat dat terecht was. Laten we echter kijken wat ons nu te wachten staat. Daarnaast geef ik nog een altcoin pick weg die de komende tijd kan stijgen.

12-uur-grafiek (BTC/USDT)

Op de 12-hours chart zien we dat we nog steeds in een sterke uptrend zitten en dat de kleine dips van de afgelopen dagen snel zijn opgekocht, wat een bullish teken is. Verder zien we dat de afgelopen 3 candles in combinatie zijn geweest met toegenomen volume, ook een bullish teken.

Op de RSI bevinden we ons in de overbought zone en het lijkt er langzaam maar zeker op dat de kopers moe beginnen te worden, alhoewel de huidige trend wel heel sterk is. 

3-daagse-grafiek (BTC/USDT)

Wanneer we uitzoomen zien we dat deze zone een key resistance is op de hogere timeframes. Ook zien we dat er een mooie CUP&HANDLE pattern aan het uitspelen is, waar we ons nu in de laatste fase van bevinden, namelijk de retest na de break-out en dan een continuation. 

Voorspelling komende tijd BTC/USDT:

De komende tijd verwachten we in principe het scenario wat op de charts is getekend. Misschien nog een kleine pumpje richting de $55k en dan een correctie richting de $47000, dat is dan de zone wanneer $BTCUSDT onze aandacht weer zal hebben. Mochten we toch nog doorzetten omhoog en een 3daily candle close maken boven de $54.000, dan zullen we de situatie herevalueren.

De aankomende tijd is onze focus meer op de $ALTS, aangezien ik denk dat altcoins een mooie stijging zullen doormaken. Hieronder geef ik jullie dan ook mijn altcoin pick voor de komende tijd.

ALTCOIN van de week: $CGPT vervolg + upcoming project $BEOBLE

De #ALTCOIN van de week van onze vorige analyse was $CGPTUSDT heeft een mooie stijging van 80% meegemaakt sinds onze entry zone. ChainGPT is een geavanceerd AI-model dat ondersteunt bij alles wat te maken heeft met Crypto en Blockchain-technologie. Als je de boot hebt gemist is de $0.20 een mooi gebied om een positie te starten. fundamenteel gezien is ChainGPT nog steeds goed bezig.

Zij hebben ook een zeer succesvol launchpad, genaamd “ChainGPT Pad”, waarop je mee kan doen interessante IDO’s die vooral zijn gerelateerd aan AI.

De IDO die binnenkort uitkomt en op mijn radar is, is het project $BEOBLE (www.beoble.io). Beoble is de Whatsapp van de Web3 waarmee je je Decentralized wallet connect en zo meteen kan chatten met anderen. Zij hebben een bekwaam team en solide investeerders zoals SamsungNEXT en HashKey capital. Uiteraard is dit geen financieel advies maar ik denk dat het een leuke play kan zijn voor de aankomende tijd. 

Wil je meer analyses en voorspellingen? Check dan ook Daan’s Telegram kanaal via https://t.me/Daan618tradingroom. Daan’s uitzonderlijke trackrecord is tevens te bekijken via: www.tinyurl.com/daan618results.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!