Whales richten zich op deze altcoins voor grote winsten tijdens de bull markt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Tijdens een baanbrekende gebeurtenis steeg de marktkapitalisatie van Bitcoin tot boven de $1 biljoen. Ondertussen, nu bulls centraal staan op de cryptocurrency-markten, lijkt het erop dat bepaalde altcoins het doelwit zijn van crypto-whales voor aanzienlijke winsten. Dit financiële ballet is een voorbeeld van de voortdurende kenmerkende dynamiek binnen de snel evoluerende crypto-sfeer. We zullen onderzoeken welke digitale activa op het punt staan in waarde te stijgen tijdens deze aanstaande crypto-bullmarkt.

BlastUP komt naar voren als een gamechanger in het DApp-lanceringslandschap

BlastUP is een uniek lanceerplatform gebaseerd op Blast, een legendarische Layer 2-blockchain die de krantenkoppen domineerde met zijn duizelingwekkende start en in slechts één maand tijd meer dan $1 miljard TVL veiligstelde. De impact van BlastUP kan enorm zijn, omdat de innovatieve oplossingen voor het lanceren van DApps met een compleet pakket Web3- en AI-tools een hit zullen worden voor startups.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang, en als je er op dit moment in investeert, zou dit hetzelfde kunnen zijn als het kopen van Ethereum voor een paar dollar in 2017. Met elke nieuwe voorverkoopfase zullen BlastUP-tokens in waarde stijgen. De prijs in de eerste fase is vastgesteld op $0,02, terwijl de prijs bij de aanbieding $0,1 zal zijn. De ROI van 800% klinkt echt geweldig, dus nu is het perfecte moment om BlastUP-tokens te kopen tegen de beste prijs met 80% korting.

>> Beleef een echte gamechanger: Koop NU BlastUP-tokens met 80% korting<<

Houders van BlastUP-tokens krijgen toegang tot vele voordelen, van prioritaire tokenverkoop tot exclusieve loyaliteitsbeloningen in IDO’s. Houders kunnen ook rente verdienen door BlastUP-tokens in te zetten en te profiteren van de Seed Staking-functie, die gratis tokens van ondersteunde projecten biedt.

BlastUP is niet zomaar een cryptoproject, het heeft een sterke basis om de loyaliteit van een breed publiek te winnen. Door een uitgebreide reeks tools aan te bieden, wil dit lanceerplatform de toetredingsdrempels voor blockchain-startups verlagen, zodat ze vanaf het begin alles hebben om te slagen.

De gedetailleerde routekaart van BlastUP loopt tot 2026 met plannen om een AI IDO-screener, AI Startup Team Tools en de Community Marketplace te introduceren. BlastUP maakt zich op om het volgende grote ding in de crypto-ruimte te worden, dus je kunt maar beter opschieten en op de kar springen voordat het te laat is.

>> Klaar om weg te schieten? Koop nu BlastUP-tokens en katapulteer uw investeringen <<

De adoptie van bijna-protocollen zou voor een stijging kunnen zorgen, ondanks potentiële risico’s
Het aanzienlijke acceptatiepercentage van de zelfbewarende portemonnee van Near Protocol, die in tien dagen tijd meer dan een miljoen gebruikers trekt, biedt potentiële voordelen. Gezien de huidige prijs van NEAR van $3,32, zorgt een opleving ervoor dat de weerstandsniveaus van $3,95 en $5,08 worden uitgedaagd, waarbij een potentiële stijging verder wordt onderschreven door ‘Koop’-adviezen van MACD en zowel 10- als 100-daagse Simple Moving Averages.

Omgekeerd brengt de adoptie op een veelbelovende schaal risico’s met zich mee. Een substantiële toename van het aantal gebruikers zou kunnen leiden tot onvoorziene technische problemen, die, als ze zich voordoen, verkoopdruk zouden kunnen veroorzaken. In dit opzicht zou het NEAR-protocol zich kunnen terugtrekken richting de steunniveaus van $2,07 en $1,32. Het neutrale karakter van de RSI- en stochastische indicatoren duidt ook op een voorzichtige houding.

De innovatie van de toegangscodes van Aptos kan de APT-prijs verder beïnvloeden dan de weerstandsniveaus

De innovatie van Aptos op het gebied van toegangssleutels voor het aanmelden bij transacties kan de APT-prijs boven de weerstandsniveaus van $10,79 en $12,76 brengen. Dit beveiligingskenmerk zou kunnen leiden tot een groter vertrouwen in het platform en op de langere termijn kunnen bijdragen aan een gestage groei, waardoor de prijs mogelijk dichter bij het 100-dagen Simple Moving Average van $8,53 komt.

Aan de andere kant zou de implementatie van wachtwoordsleutels kunnen leiden tot complicaties die tijdelijke instabiliteit in de waarde van APT veroorzaken. Prijsschommelingen op de korte termijn, die mogelijk dalen naar ondersteuningsniveaus van $7,18 of zelfs $5,54, kunnen niet buiten beschouwing worden gelaten. De neutrale RSI- en Stochastic RSI Fast-waarden, de positieve MACD en het 10-daagse SMA-sentiment duiden er echter op dat een herstel op handen zou kunnen zijn.

Conclusie

Hoewel de zelfbewarende portemonnee van Near Protocol en de innovatie van Aptos op het gebied van wachtwoordsleutels perspectief bieden, heeft het BlastUP-platform ook een groot potentieel in deze bullmarkt. De baanbrekende tools en oplossingen, opererend binnen het succesvolle Blast-ecosysteem, beloven een transformerende ervaring voor DApp-startups. Terwijl de cryptosfeer evolueert, maakt BlastUP de weg vrij voor moeiteloze lanceringen van blockchain-projecten, die enorme waarde bieden aan de tokenhouders.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!