Bonk koers stijgt door geruchten omtrent Revolut vermelding – Nieuwe meme crypto rally ontketend?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bonk, de op Solana opererende meme coin, is in de afgelopen dagen een veelbesproken onderwerp. Er gaan speculaties rond dat het op een nieuwe exchange gelist zou worden. Hierdoor heeft de Bonk koers direct een pomp meegemaakt. Veel investeerders vragen zich af of de meme crypto rally nu dan ook is begonnen. 

Met het nieuws dat Bitcoin zojuist een grote weerstand heeft doorbroken, maakt de crypto sector zich klaar voor grote winsten. In dit artikel zullen we het nieuws rondom Bonk uitvoerig bespreken en zullen we enkele crypto bespreken die mogelijk het voorbeeld van Bonk kunnen volgen op de korte termijn.

Bonk (BONK) – Listing bij groot fintech platform?

De speculaties rondom de listing van Bonk op een nieuwe exchange gaan over Revolut. Dit is een van de grootste Europese fintech bedrijven. Het heeft meer dan 38 miljoen gebruikers en is actief onder een banklicentie in meer dan 50 landen. Dit bedrijf bezit daarnaast nog een handelsplatform.

Volgens een rapport van Coindesk zou Revolut van plan zijn om Bonk te listen op zijn handelsplatform. De informatie komt vanuit iemand bij Coindesk die erg bekend zou zijn met het onderwerp. 

De Decentralized Autonomous Organization (DOA) van Bonk heeft eerder al een voorstel gedaan om de token te lanceren op het handelsplatform. Het doel van dit voorstel is om 500.000 nieuwe houders te werven. Dit zou gedaan worden met een ‘Learn-to-Earn’ campagne. Voor deze campagne werden 93 miljard bonk tokens en $1,2 miljoen dollar beschikbaar gesteld. 

De ‘Learn-to-Earn’-campagne is goed uitgedacht en het is het grootste strategische uitgangspunt van de DAO om de listing op Revolut te verzilveren. De campagne bestaat uit twee fases. In de eerste fase zou de Bonk token gelanceerd worden en hier wordt dan 1-2 maanden gewacht op de organische groei van de token op het platform. In de tweede fase wordt het leerproces voor nieuwe gebruikers geïnitieerd. Hier wordt het begrip van de Bonk token vergroot onder een specifieke doelgroep. Met dit plan zou het aantal houders vergroot kunnen worden, wat weer positief is voor de Bonk koers. 

Mogelijke Bonk crypto airdrop

Naast de geruchten rondom de listing zijn er extra speculaties over een mogelijke crypto airdrop. De DAO zou namelijk zelf meer dan $158 miljoen aan Bonk tokens bezitten. Als het voorstel van DAO wordt goedgekeurd, zou dit worden gevierd met een airdrop voor de gebruikers van Revolut. 

Dit nieuws had ook direct een effect op de Bonk koers, want deze steeg binnen 24 uur met 15%. Het handelsvolume steeg naar $121,5 miljoen, wat aangeeft dat de interesse in bonk direct toenam na dit nieuws. De RSI steeg hierbij naar 57,34, wat ook een teken is voor een toenemend momentum.

Als we even naar de geschiedenis kijken, gaan we terug naar december 2023. Tijdens de gekte rondom Solana meme coins wist bonk toen met 19.000% te stijgen in zes weken. Hierdoor werd het de 12de beste debuut token op Coinbase met een handelsvolume van $238 miljoen. 

Welke altcoins kunnen profiteren van meme crypto rally?

Het is duidelijk dat er iets groots aankomt in de crypto wereld. De Bitcoin (BTC) koers is langs een belangrijke weerstand geschoten en alle andere crypto’s lijken alleen maar te groeien. De veelbesproken rally staat op het punt om dan echt te beginnen. 

Gelukkig is het voor investeerders nog niet te laat om mee te genieten van de vruchten van deze crypto rally. Wij hebben een lijst opgesteld met kleine meme crypto die ongetwijfeld zullen groeien in de komende periode. 

Smog ($SMOG) – Meme crypto met innovatieve campagne

Sindskort is de nieuwe Smog ($SMOG) token live en verkrijgbaar op de Jupiter Dex. Dit is een op Solana gebaseerde meme coin met een nieuwe en verfrissende campagne om zoveel mogelijk houders te betrekken. De token is ontworpen om de successen van andere beak-out lanceringen op Solana te herhalen. Denk aan Myro, Bonk en Dogwhifhat.

De $SMOG token zal de wereld van de meme coins innoveren met een unieke crypto airdrop campagne. Het team achter de token gaat dan ook all-in op dit project. 35% van de tokens wordt bijvoorbeeld beschikbaar gesteld voor de airdrop. Het participeren aan de airdrop kan dus ontzettend veel winst opleveren voor investeerders. Deelnemen werkt als volgt:

Investeerders kunnen $SMOG tokens kopen en ze vervolgens staken. Vervolgens krijgen ze toegang tot een expert crypto community genaamd ‘Dragons Court’. Deze verborgen community is speciaal ontworpen rondom de airdrop campagne. Stakers van $SMOG tokens krijgen hier airdrop punten. Als je meer tokens voor een langere periode vastzet, verdien je ook meer tijdens de airdrop campagne.

Daarnaast kunnen $SMOG tokenshouders zich ook kwalificeren voor een deel van de community bounty, die door de campagne wordt gegenereerd. Dit zorgt weer voor extra stimulans voor nieuwe investeerders en meer betrokkenheid van de community. 

$SMOG tokens kunnen gekocht worden door het verbinden van een crypto wallet die het netwerk van Solana ondersteunt. Vervolgens kan SOL, USDT of BONK gewisseld worden voor $SMOG via de Jupiter Dex of Birdeye. Door deze nieuwe airdrop campagne raden we het zeker aan om $SMOG in je portfolio te hebben.

Koop Hier $SMOG

Sponge V2 ($SPONGEV2) – Mogelijk 100x winsten tijdens crypto rally?

Het succesverhaal van de Sponge token is zeer bekend in de crypto sector. De op SpongeBob SquarePants gebaseerde meme coin heeft vroege investeerders in 2023 winsten van x100 opgeleverd. Het team achter deze meme coin is grote stappen aan het zetten met hun nieuwe en verbeterde Sponge V2 ($SPONGEV2).

Na het succesvol afronden van een bridge en het lanceren van de token op Polygon, blijft Sponge V2 stijgen in populariteit. Investeerders kunnen de nieuwe meme coin daardoor nu kopen via Uniswap, maar daar zullen nog meerdere exchanges bijkomen. Het team is druk bezig om Sponge V2 beschikbaar te stellen op meerdere exchanges. Dit zal de koers dan ook zeker te goede doen. 

Het Sponge ecosysteem heeft met de nieuwe token een mooie upgrade gekregen. Allereerst is het staken van de token een stuk verbeterd. Het nieuwe protocol berust op een dynamisch systeem voor het bepalen van de APY. De APY is afhankelijk van de hoeveelheid vastgezette tokens en de periode van staken. Momenteel staat de APY al op 245% en dit kan nog veel hoger worden.

De nieuwe Sponge V2 token heeft daarnaast extra utility gekregen. Sponge V2 wordt namelijk de native token van een nieuwe Play-to-Earn racegame. Spelers strijden in dit spel om een plek op een wereldwijde ranglijst. De leiders van deze ranglijst ontvangen beloningen in de vorm van Sponge V2. Wij verwachten dat Sponge V2 erg groot kan worden in de toekomst en heeft zeker de potentie om de eerste versie te evenaren, dan wel te overtreffen.

Koop Hier $SPONGEV2

Meme Kombat ($MK) – Crypto meme met veel utility

Meme coins staan erom bekend dat ze vaak alleen kunnen stijgen op het moment dat ze genieten van online populariteit. De ontwikkelaars van Meme Kombat ($MK) willen dit stereotiepe doorbreken met dit innovatieve project. Ze hebben een meme coin ontwikkeld met maar liefst drie verschillende utilities.

Laten we beginnen met de Meme Kombat Battle Arena. Dit is een online arena waar gevechten uit worden gevochten tussen bekende meme crypto personages. Alle gevechten worden gegenereerd door AI, hierdoor zijn alle uitkomsten random en transparant. Gebruikers kunnen met $MK wedden op deze gevechten, als ze winnen krijgen ze grote beloningen. 

Gebruikers kunnen hun $MK tokens ook staken voor een passief inkomen. Dit gaat tegen een APY van maar liefst 150%. Al laatst is het project ook druk bezig met het ontwikkelen van eigen NFT’s. NFT’s kunnen verhandeld worden met $MK tokens.

Zo hebben de ontwikkelaars van Meme Kombat zichzelf dus overtroffen met het toevoegen van utility aan hun meme coin. Wij denken dat dit project ontzettend veel toekomst heeft, en we zijn niet de enigen. De presale van Meme Kombat heeft namelijk al meer dan $8,8 miljoen opgehaald van het doel van $10 miljoen. Dit is tevens ook de laatste fase dus wij adviseren om snel te handelen. 

Nu naar Meme Kombat

Scotty the AI ($SCOTTY) – Is dit de beste token tijden de meme crypto rally?

Scotty the AI ($SCOTTY) is een nieuwe meme coin die waarde toevoegt met een duidelijk doel. In een markt van hype en speculaties wil $SCOTTY zich onderscheiden door middel van geavanceerde blockchain- en AI-functionaliteiten, die helpen bij het traden en vinden van veelbelovende crypto. 

Het project achter $SCOTTY heeft een meme coin ontworpen die ook nuttig is op de lange termijn. Ze hebben een duurzaam bedrijfsmodel dat gebaseerd is op het analyseren van transacties om verdacht gedrag te identificeren en frauduleuze activiteiten op te sporen.

Het project runt op drie verschillende pijlers. Allereerst de Scotty Chat, dit is een online meeting hub voor Web3 fans en gebruikers. Hier kunnen beginners en experts hun mening en ervaringen delen over verschillende cryptocurrencies. De hub zal ervoor zorgen dat er een grote en trouwe community zal ontstaan.

Daarnaast is er nog Scotty Staking. Hiermee wil het project pump-and-dump scenario voorkomen. Het systeem zal de vraag naar tokens vergroten door een passief inkomen aan te bieden tegen een tarief van 82,5 $SCOTTY per ETH blok. 

Als laatste heeft het team ook Scotty Swap ontworpen. Scotty Swap maakt het mogelijk om AI aangedreven tokens te wisselen. Het programma wil ook transacties optimaliseren voor maximale winst. Op dit platform zullen de transacties exclusief met $SCOTTY tokens uitgevoerd worden. 

Wij denken dat Scotty the AI een ontzettend innovatief project is dat inspeelt op huidige technologische thema’s. AI wordt steeds groter en de toepassingen in het dagelijkse leven worden steeds omvangrijker. Projecten zoals Scotty the AI zullen dus een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Investeer daarom nu nog in $SCOTTY voor de laagst mogelijke prijs.

Koop Hier $SCOTTY

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!