ADA koers pumpt 11% deze week, kan Cardano 100 euro worden in nieuwe crypto rally?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Cardano (ADA) is ontzettend druk met het ontwikkelen van de blockchain. Dit kan ook gezien worden in de koers. Na een rustig 2023 is de Cardano koers gestaag aan het stijgen in het huidige jaar. Veel analisten verwachten dan ook dat de Cardano koers mee zal stijgen in de aankomende crypto rally. 

Veel investeerders vragen zich daardoor af: kan Cardano 100 euro worden? Hier gaan we in dit artikel naar kijken, en we bespreken ook nog een aantal andere interessante crypto’s tijdens de huidige crypto rally. 

Wat gaat er gebeuren tijdens een crypto rally?

Laten we beginnen bij de vaak genoemde crypto rally. Dit is een fenomeen binnen de crypto sector waarbij bijna alle cryptomunten stijgen. Dit komt vaak door bullish marktsentiment rondom groot nieuws, waardoor meer investeerders naar de crypto markt toe komen. 

November 2021 is een goed voorbeeld van een crypto rally. De Bitcoin (BTC) koers steeg naar een all-time high van $68.000. Veel altcoins konden meeliften op dit succes en stegen zelf ook naar recordhoogtes. Dit lijkt op dit moment weer te gebeuren.

Volgens veel analisten staan we momenteel namelijk weer aan de voorgrond van een crypto rally. Bitcoin heeft de belangrijke weerstand van $50.000 overtroffen en de speculaties zijn dat de stijgingen nog door zullen gaan. Dit is dus goed nieuws voor alle andere cryptomunten, alleen is het wel belangrijk om goed te bepalen welke crypto’s gaan stijgen tijdens de aankomende rally.

Cardano (ADA) koers verwachting – Hoe hoog gaat ADA stijgen?

Cardano is na een rustig 2023 grote stappen aan het maken dit jaar. Op het moment van schrijven staat de koers op $0,6058, wat een stijging is van 2,48% in de afgelopen 24 uur. Het lijkt er dus op dat ADA momentum aan het verzamelen is. Cardano is namelijk bezig met grote ontwikkelingen en updates op de blockchain. 

Allereerst zet Cardano grote stappen in Decentralized Finance (DeFi). Ze hebben hier twee updates voor ontwikkeld, Indigo en Minswap. Indigo is een gecentraliseerd tokenization platform en Minswap is een leidende gecentraliseerde exchange (DEX). Deze beide ontwikkelingen hebben Cardano op een concurrerende positie gezet binnen het DeFi landschap.

Daarnaast probeert Cardano extra succes te vinden in stablecoins. Dit is ze ook gelukt, wat blijkt uit het laatste rapport van Messari. De waarde van stablecoins heeft een jaar-op-jaar groei van wel 673%. Dit succes laat zien dat de technologische ontwikkelingen van Cardano wel degelijk krachtig zijn. Hierdoor is Cardano klaar om grotere instellingen in het financiële landschap uit te dagen.

Verder heeft Cardano ook een toename gezien in smart contracts. In deze maand zijn er al 6000 Plutus smart contracts bij gekomen op Cardano. Plutus is ontwikkeld met Haskell als basis en het biedt de tools om complexe smart contracts te ontwikkelen op de Cardano blockchain. Hierdoor zullen steeds meer ontwikkelaars geïnteresseerd raken in Cardano.

Total Value Locked op Solana netwerk stijgt

Het succes van Cardano blijkt ook uit een ander recent rapport van Messari. De Total Value Locked (TVL) van Cardano heeft een stijging meegemaakt van 166% per kwartaal. Dit gaat in combinatie met een stijging van 693% per jaar. Deze exponentiële groei is het resultaat van sterke technologische ontwikkelingen binnen de blockchain. 

De oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, is ook positief over het bedrijf. Hij verwacht zelfs dat Cardano op weg is om Ethereum (ETH) te overtreffen. Hij benoemt voornamelijk dat Cardano beter is op het gebied van DeFi en blockchaininnovatie. 

De vraag is nu wat het effect van deze ontwikkelingen is op de Cardano koers. Crypto analist Ali Martinez is hier zeer positief over. Hij verwacht dat Cardano (ADA) in 2025 tot $8 zal kunnen stijgen. Het ziet er dus nog niet naar uit dat Cardano 100 euro gaat worden, maar toch zou dit al een mooie groei zijn.

Welke nieuwe crypto gaan stijgen tijdens crypto rally?

Tijdens de crypto rally wordt er dus verwacht dat meerdere crypto’s zullen genieten van stijgingen. Het is echter lastig om uit te zoeken welke dit precies zullen zijn. Gelukkig hoef je daarvoor niet verder te zoeken, wij hebben drie goedkope crypto met potentie uitgezocht die veel winst kunnen opleveren tijdens de aanstaande crypto rally. 

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – Bitcoin mining terug bij de particulier

Bitcoin mining kan een erg lucratieve activiteit zijn. Dit is dan ook niet onopgemerkt gebleven bij grotere bedrijven. Deze bedrijven hebben in de afgelopen jaren grote investeringen gemaakt in materialen om zo vele mogelijk Bitcoin te minen. Het resultaat hiervan zijn gecentraliseerde bitcoin mining pools. De ontwikkelaars van Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) willen centralisatie tegengaan met hun nieuwe tokenised cloud mining protocol.

Bitcoin Minetrix zet zich in voor de particulier. Door het decentraliseren van bitcoin mining middels cloud mining kan de particulier weer aandeel krijgen in deze activiteit. Dit zal mogelijk gemaakt worden met een nieuw cloud mining platform. Op dit platform staat een nieuw Stake-to-Mine mechanisme centraal. Het systeem werkt als volgt: 

Gebruikers kopen $BTCMTX en die kunnen ze staken. Hiermee krijgen ze cloud mining credits. Dit zijn niet verhandelbare ERC-20 tokens die geburned kunnen worden voor ‘Bitcoin cloud mining power’. Door het staken van $BTCMTX krijgen gebruikers naast het standaard passief inkomen dus ook een aandeel in het minen van Bitcoin. Door dit innovatieve idee kunnen veel particulieren weer winst maken met Bitcoin mining, wat mogelijk veel gebruikers naar het platform gaat trekken. Daardoor is dit een zeer veelbelovend project.

eTukTuk ($TUK) – Nieuwe crypto voor duurzaamheid

De klimaatcrisis is in onze huidige maatschappij een heersend probleem. De ontwikkelaars van eTukTuk ($TUK) willen dit probleem bestrijden met de ontwikkeling van hun nieuwe project. Ze zullen dit ook combineren met ontwikkelingshulp waardoor het project ook een filantropische boodschap heeft. 

Het project zal berusten op de elektrische tuktuk. Dit is een voertuig dat de vervuilende tuktuk in ontwikkelingslanden kan gaan vervangen. De tuktuk is in deze landen het meest gebruikte voertuig, maar het heeft een vervuilende tweetaktmotor. Met de eTukTuk zal de uitstoot in deze gebieden dus onmiddellijk verminderd worden. 

Het project zal de ontwikkelingslanden waar de eTukTuk ook ondersteunen. Dit doen ze door de oplaadinfrastructuur te financieren en te helpen bij het ontwerpen ervan. De $TUK token zal centraal staan in dit ecosysteem. Chauffeurs moeten namelijk betalen met de $TUK wanneer ze hun voertuig opladen. 

De $TUK token zal winstgevend worden voor investeerders als ze gebruikmaken van het stakingmechanisme. Dit mechanisme wordt gefinancierd met de winst vanuit de oplaadinfrastructuur. Het project heeft al veel interesse van investeerders, dit kan gezien worden aan de lopende presale. Er is al meer dan $1 miljoen opgehaald. Wij adviseren de $TUK als een sterke investering op de lange termijn. 

Koop Hier $TUK

Scotty the AI ($SCOTTY) – Misschien wel de beste token tijdens crypto rally

Scotty the AI ($SCOTTY) is een nieuwe meme coin met een duidelijk doel. Het project wil de meest geavanceerde technologie van dit moment, kunstmatige intelligentie, samenvoegen met crypto. Ze doen dit door AI te combineren met blockchain technologie. Dit kan investeerders helpen bij het opsporen en handelen van veelbelovende crypto. 

Het bedrijfsmodel is gebaseerd op het analyseren van transacties. Zo kan een investeerder geholpen worden met het optimaliseren van de crypto trading. Ook kan het systeem mogelijk verdacht gedrag en frauduleuze activiteiten opsporen. 

Het project heeft drie verschillende functionaliteiten: een chat hub, Scotty Staking en Scotty Swap. In de chat hub kunnen investeerders hun ervaringen en meningen delen over verschillende cryptomunten. Dit zal helpen bij het opbouwen van een community

Scotty Staking is ontworpen om een pump-and-dump scenario te bestrijden. Het protocol biedt een passief inkomen aan tegen een tarief van 82,4 $SCOTTY per ETH blok. Als laatste is Scotty Swap ontworpen om AI aangedreven tokens te wisselen. Het programma zal transacties optimaliseren voor maximale winst. 

Aangezien Scotty the AI gebruikmaakt van state of the art technologieën, zien we dit als een potentieel lucratief project. AI wordt steeds groter en de toepassingen in het dagelijkse leven worden steeds omvangrijker. Projecten zoals Scotty the AI zullen dus een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Investeer daarom nu nog in $SCOTTY voor de laagst mogelijke prijs.

Koop Hier $SCOTTY

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!