TOP 3 altcoins onder $1 met bullish potentieel in februari

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt is getuige geweest van een aanzienlijke heropleving, waarbij Bitcoin rond de $52.000 schommelde na een brede rally waarbij ook Ether, de op één na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, zich herstelde naar het niveau van vóór de ineenstorting van de stablecoin van TerraUSD. Deze rally heeft de marktkapitalisatie van digitale activa voor het eerst sinds april 2022 weer boven de grens van 2 biljoen dollar gebracht. De winst van 22% sinds het begin van het jaar voor Bitcoin heeft in belangrijke mate bijgedragen aan deze stijging, ondersteund door sector- specifieke factoren zoals het debuut van Amerikaanse exchange-traded funds (ETF’s) gewijd aan Bitcoin, die netto 3,9 miljard dollar hebben aangetrokken sinds ze op 11 januari begonnen te handelen. Bovendien is de verwachting van de halvering van Bitcoin in april, die die naar verwachting het aanbod van het grootste digitale bezit zal verminderen, wordt door velen gezien als een positieve drijfveer voor de prijzen, op basis van historische precedenten.

De huidige marktsituatie schept gunstige voorwaarden voor veel munten, maar er schuilt een bijzondere waarde in altcoins die momenteel voor $1 worden verhandeld. Ze beschikken niet alleen over alle juiste hulpmiddelen om een enorme potentiële sprong te maken, maar ze zijn ook nog eens spotgoedkoop vergeleken met hun groeipotentieel.

🚀 ScapesMania in opkomst! 🚀

Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest voor ScapesMania. Het crypto-gamingproject heeft al de nodige fondsen verzameld om zichzelf op de markt te begeven, klaar voor uitbreiding. Hoewel meer dan $6 miljoen verzameld in totaal of meerdere $20.000+ stortingen van crypto-walvissen er op papier indrukwekkend uitzien, zijn dit slechts cijfers. De echte hartslag van het succes van het project is de levendige en gepassioneerde gemeenschap van meer dan 60.000 mensen.

Het gaat niet alleen om het geld; het gaat om de gedeelde visie, actieve participatie en DAO-bestuur. Het zijn altijd de handen van de houder geweest en zullen altijd de macht hebben.

Ontwikkelen in de bloeiende GameFi-ruimte

De toekomst ziet er uitzonderlijk rooskleurig uit, vooral gezien de veelbelovende GameFi-niche van ScapesMania. Er wordt voorspeld dat in 2030 de grens van $614,91 miljard zal zijn overschreden, en raad eens? ScapesMania zal voorop lopen in de zich snel ontwikkelende niche.

Omdat er elke dag zoveel veelbelovende kansen opduiken binnen deze markt, zal ScapesMania nooit rusten en altijd op zoek zijn naar meer mogelijkheden om uit te breiden en te ontwikkelen. Er komt een TGE aan die u niet wilt missen, dus zet deze in uw agenda: 26 februari 2024 – 9 maart 2024.

Beste deel over ScapesMania

Maar dit is het beste: als u de voorverkoop of openbare verkoop heeft gemist, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit is nog maar het begin van de succesvolle reis van dit project. Maak uw crypto-portemonnee klaar om verbinding te maken, want zodra ScapesMania op de lijst staat, krijgt u de kans om deel te nemen aan het project en de potentiële beloningen te plukken.

In feite kan deelname op dit moment zelfs voordeliger zijn dan tijdens de eerdere verkopen. Waarom? Omdat je op een punt komt waarop de visie duidelijker is, het momentum sterker en het potentieel groter dan ooit tevoren. Bovendien kunnen uw mogelijke rendementen exponentieel stijgen, omdat het gemakkelijker is om een groter bedrag in te zamelen voor een beursgenoteerd project dan voor een voorverkoopproject.

Stap in of mis het

Waarom nog langer aarzelen? Mis uw kans deze keer niet: klik op de onderstaande link om uw portemonnee te koppelen, meld u aan voor aankondigingen en sluit u aan bij een mogelijk eenmalig project.

>>> Meld je nu aan op de officiële website! <<<

Iota (IOTA): Een blik in de toekomst

Iota (IOTA) navigeert door een reeks ups en downs, gekenmerkt door een belangrijke gebeurtenis op 30 augustus toen Binance de schrapping van de notering aankondigde, om het later opnieuw op de markt te brengen. Desondanks kende Iota (IOTA) op de dag van de aankondiging een lichte waardestijging. De munt heeft blijk gegeven van veerkracht en aanpassingsvermogen, met een opmerkelijke uitbreiding naar Abu Dhabi en de oprichting van de IOTA Ecosystem DLT Foundation met meer dan $100 miljoen aan Iota (IOTA) tokens.

Beginnend met een neerwaartse trend in 2024 bereikte Iota (IOTA) op 23 januari 2024 $0,2055, met een totaal aanbod van 3,1 miljard MIOTA, resulterend in een marktkapitalisatie van $635,4 miljoen. Dit positioneert Iota (IOTA) als de 89e grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. De prijsanalyse suggereert dat als Iota (IOTA) een waarde boven de $0,20 kan behouden, deze het potentieel heeft om zelfs $0,58 te bereiken.

Pyth Network (PYTH): Het pad voor de toekomst in kaart brengen

Pyth Network (PYTH), gelanceerd in november 2023, heeft zich snel gevestigd als een opmerkelijk cryptoplatform met een marktkapitalisatie van ongeveer $540 miljoen. De focus van het platform op het verstrekken van nauwkeurige marktgegevens rechtstreeks van handelaren en beurzen onderscheidt het platform. Ondanks de recente toetreding tot de markt heeft Pyth Network (PYTH) de aandacht getrokken, waarbij de prijs en marktkapitalisatie een veelbelovende start weerspiegelen.

De prijsvoorspellingen voor Pyth Network (PYTH) lopen uiteen, waarbij schattingen suggereren dat de prijs in 2024 $0,85 zou kunnen bereiken en in 2025 zou kunnen stijgen naar $2,89. Deze voorspellingen onderstrepen het potentieel voor aanzienlijke groei op de middellange tot lange termijn.

Conclusie

De robuuste heropleving van de cryptocurrency-markt, benadrukt door de indrukwekkende rally van Bitcoin en het herstel van Ether, heeft een positieve achtergrond geschapen voor altcoins met een aanzienlijk groeipotentieel. Hiervan kwam ScapesMania naar voren als een opvallende performer, allemaal dankzij het opmerkelijke groeipotentieel, de perfect geselecteerde niche en de successen uit het verleden.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!