Ripple koers verwachting: XRP ADTV stijgt 68%, passeert $1 miljard mijlpaal – Kan Ripple 1 euro worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ripple (XRP) is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp. De nog steeds lopende rechtszaak met de SEC werpt volgens veel analisten roet in het eten. Sommige analisten beweren ook het tegenovergestelde en ze zien veel potentie in Ripple. Verschillende derivaten van Ripple doen het namelijk erg goed de laatste tijd. 

In dit artikel behandelen we het recentste nieuws over Ripple om vervolgens een Ripple koers verwachting op te stellen. Wij zullen hierbij antwoord geven op de vraag ‘kan Ripple 1 euro worden?’ 

Ripple koers verwachting – Wat is het recente nieuws?

Volgens recente data van CoinGlass is er recent een opmerkelijke toename geweest in de handel van derivaten van Ripple. Op het moment van schrijven heeft er in de afgelopen 24 uur een stijging van 68,2% plaatsgevonden. Als we dit samenvoegen met de gegevens van CoinMarketCap, die een 24 uurs handelsvolume van meer dan 860 miljoen aangeeft, dan wordt deze stijging bevestigd. 

Dit nieuws wordt echter niet bepaald weerspiegeld in de Ripple koers. Die bungelt namelijk al een tijdje onder de weerstand van $0,553. In de afgelopen maanden heeft Ripple het erg lastig gehad. Sinds 21 januari is de Ripple koers onder het niveau van $0,55 gezakt en het is hier sindsdien nog niet bovenuit gekomen. We kunnen dus stellen dat, ondanks de toename in handelsactiviteit voor Ripple derivaten, de omstandigheden van de Ripple koers zelf bearish zijn. 

Bron: CoinGecko

Er is wel meer positief nieuws voor Ripple (XRP). De bekende analist EGRAG heeft laatst een analyse over de Ripple koers gemaakt. EGRAG voorziet grote stijgingen in de toekomst voor Ripple. De token zou met wel 10.000% kunnen stijgen. Dit is lastig om te zien als er gekeken wordt naar het huidige neerwaartse momentum. Wij zullen daarom de mening van EGRAG uitleggen. 

Allereerst voorziet hij dat de Ripple koers eerst nog verder zal dalen met nog eens 40-70%, tot een koerswaarde van liefst $0,25. EGRAG gelooft dat deze daling juist nodig is om de Ripple koers in de toekomst naar grotere hoogtes te brengen. De dieptepunten zullen een heropleving kunnen veroorzaken wat opwaarts momentum met zich mee zou brengen. 

Dit komt door de Fibonacci 1 zone. Hier liggen verschillende weerstanden samen in de Fibonacci retracement. Het nieuwe dieptepunt zou op 1 lijn liggen met de vorige all-time high van $3,31, en het volgende punt zou dan $8,34 zijn. Als dit ook nog doorbroken wordt, zou de Ripple koers zelfs op $26,9 kunnen uitkomen. 

XRP Koers Grafiek/ bron: EGRAG Crypto

Daarbij heeft er onlangs ook een opmerkelijke transactie plaatsgevonden. Deze transactie werd uitgevoerd door een van de grootste whales in het XRP-netwerk, waarbij bijna 26 miljoen XRP-tokens zijn verplaatst naar Binance. Op het moment van schrijven had dit een dagwaarde van ongeveer $13,5 miljoen.

Deze transactie is opvallend omdat de Ripple koers zelf dus geen signalen van leven heeft vertoond in de afgelopen weken. Daarom wordt er gespeculeerd dat er misschien wat achter zit of misschien zit er wat aan te komen wat wij niet weten. 

Ripple vs SEC: Editie 2024

Tot slot is het belangrijk dat we de lopende rechtszaak van Ripple met de SEC bespreken. De crypto wereld is al tijden bezig met speculaties over een mogelijke schikking in deze zaak. De zaak gaat in de kern over het feit of de XRP token beoordeeld moet worden als een security (effect).

Vorig jaar kwam er in de zomer voor het eerst een doorbraak in de zaak. De rechter Torres oordeelde dat XRP niet als effect gezien mag worden. Dit zorgde voor een plotselinge stijging in de Ripple koers van 72%. Dit duurde echter niet heel lang want de SEC ging in hoger beroep. 

Momenteel zijn we nog steeds aan het wachten op de uitkomst. Veel speculaties komen uit op een schikking dit jaar. Toch kan het ook nog uitlopen. Ripple en de SEC zouden na de komende uitspraak alsnog in beroep mogen gaan, dan zou de rechtszaak uitgerekt kunnen worden tot 2026. 

We hebben beloofd om antwoord te geven op de vraag: kan Ripple 1 euro worden? Wij denken momenteel van niet. Ondanks het positieve nieuws rondom Ripple derivaten verwachten we dat Ripple zelf niet de mogelijkheid heeft om op de korte termijn te groeien.

Andere altcoins met veel potentie

Aangezien het onwaarschijnlijk is dat de Ripple koers zal stijgen in de komende periode, zijn investeerders op zoek naar andere altcoins met potentie. Dit zijn vaak nieuwere altcoins die nog aan de voorgrond van hun grote stijgingen staan. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want we hebben hier namelijk een top 3 van de meeste veelbelovende nieuwe altcoins samengesteld. 

Smog ($SMOG) – Solana meme coin met innovatief plan

Afgelopen week is er een nieuwe Solana meme coin live gegaan. De nieuwe Smog ($SMOG) token is sinds 7 februari verkrijgbaar op de Jupiter Dex. De token is ontworpen om de successen van andere break-out lanceringen op Solana te herhalen. Denk aan Myro, Bonk (BONK) en Dogwhifhat. Het team achter de token wil ook graag het landschap van de meme coins innoveren met hun nieuwe plan voor de token.

De $SMOG token onderscheidt zich middels een unieke crypto airdrop campagne. Het is nog nooit voorgekomen dat een meme coin zoveel inzet op een dergelijke campagne. Maar liefst 35% van de tokenvoorraad wordt beschikbaar gesteld voor de airdrop. Meedoen aan de airdrop kan dus ontzettend lucratief zijn voor investeerders. Het werkt als volgt:

Houders van de $SMOG token krijgen toegang tot een expert crypto community genaamd ‘Dragons Court’. Deze verborgen community is ontworpen rondom de spannende en interactieve crypto airdrop campagne.

$SMOG tokenhouders kunnen deze vervolgens staken voor airdrop punten. Daarnaast kunnen $SMOG tokenshouders zich ook kwalificeren voor een deel van de community bounty, die door de campagne wordt gegenereerd. Dit zorgt weer voor extra motivatie voor nieuwe investeerders en meer betrokkenheid van de community. 

Investeerders kunnen $SMOG tokens kopen door een crypto wallet te verbinden die het netwerk van Solana ondersteunt. Daarna kunnen ze SOL, USDT of BONK inwisselen voor $SMOG via de Jupiter Dex of Birdeye. Wij verwachten dat deze token in de toekomst veel kan gaan groeien door het innovatieve plan.

Koop Hier $SMOG

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – Beste opkomende crypto met innovatieve cloud mining protocol

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) is de pionier van tokenized cloud mining. Dit protocol is ontworpen om Bitcoin mining weer terug te brengen bij de particulier. Door de jaren heen is Bitcoin mining namelijk steeds meer gecentraliseerd, doordat verschillende Bitcoin mining pools ontzettend veel hash rate bezitten. Hash rate is een mate van snelheid voor het minen van Bitcoin. 

Bitcoin Minetrix zet zich in voor de particulier. Door het cloud mining protocol hoeft de particulier geen eigen mining tools te kopen of een mining pool te beginnen. Zo kan een investeerder met een lager startkapitaal ook participeren in het minen van Bitcoin.

Dit gedecentraliseerde cloud mining protocol zal berusten op een Stake-to-Mine mechanisme. Met dit systeem kunnen particulieren een aandeel verdienen in het minen van Bitcoin. Het systeem werkt als volgt: 

Investeerders schaffen $BTCMTX aan om de tokens vervolgens te staken op het platform. Hiervoor krijgen ze cloud mining credits. Dit zijn niet verhandelbare ERC-20 tokens die geburned kunnen worden voor ‘Bitcoin cloud mining power’. Het staken van $BTCMTX levert dus naast een passief inkomen ook een aandeel in Bitcoin mining op. Door deze dubbele functionaliteit zien we Bitcoin Minetrix als een potentieel lucratieve investering. 

Koop Hier $BTCMTX 

eTukTuk ($TUK) – Duurzaam en filantropisch crypto initiatief 

In de huidige moderne wereld heersen er een paar maatschappelijke problemen. Twee hiervan zijn de klimaatcrisis en financiële ongelijkheid in de wereld. De ontwikkelaars van eTukTuk ($TUK) slaan twee vliegen in één klap met hun revolutionaire initiatief. 

Het project heeft een elektrische tuktuk ontwikkeld. Dit voertuig zal de vervuilende tuktuks vervangen in ontwikkelingslanden. De tuktuk zorgt met zijn tweetakt dieselmotor voor een aanzienlijk deel van de CO2-uitstoot in deze landen. Door het introduceren van een elektrische vervanging zal de uitstoot van de transportsector dus verminderd worden en de luchtkwaliteit verbeteren. 

Het team zal ook de ontwikkelingslanden waar de eTukTuk wordt geïntroduceerd ondersteunen. Dit doen ze door het financieren en ontwerpen van de oplaadinfrastructuur voor de voertuigen. De oplaadinfrastructuur zal aangestuurd worden door de $TUK token. Chauffeurs moeten namelijk de token gebruiken om te betalen voor het opladen. 

Investeerders die de $TUK token aanschaffen ondersteunen dus een duurzaam en filantropisch initiatief. Daarnaast kan de $TUK token gestaked worden voor een dynamisch APY. Er is al zeer veel interesse voor dit project. Het huidige presale doel van $1 miljoen is ontzettend dichtbij aangezien er al meer dan $970K is opgehaald. Wij adviseren dus om snel te handelen. 

Koop Hier $TUK

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!