Bitcoin (BTC) stijgt opnieuw boven de $48.000, maar Bitcoin Cash (BCH)-investeerders stappen over op Kelexo (KLXO)-voorverkoop

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De koning van de crypto is weer goed op dreef nu de prijs van Bitcoin (BTC) op 12 februari 2023 boven de $48.000 uitkomt. Dit betekent een winst van 12,4% voor Bitcoin (BTC) in de afgelopen maand, nu het bullish sentiment terugkeert op de markt.

Verschillende factoren zorgen voor het hernieuwde momentum van Bitcoin. Sommige hiervan zijn:

 • Toegenomen institutionele investeringen, waarbij grote bedrijven als BlackRock zich in crypto verdiepen.
 • Toenemende adoptie nu betaalbedrijven zoals PayPal digitale activa integreren.
 • Schaarste, aangezien er ooit slechts 21 miljoen Bitcoin (BTC) zullen bestaan.
 • De macro-economische onzekerheid maakt het beperkte aanbod van Bitcoin (BTC) tot een inflatieafdekking.

Met deze samenloop van bullish factoren lijkt Bitcoin (BTC) klaar om zijn vroegere recordhoogte van ongeveer $69.000 uit te dagen. Sommige investeerders kijken nu echter voorbij Bitcoin (BTC) naar nieuwe kansen. De OG-crypto wordt geconfronteerd met schaalbeperkingen en nieuwe netwerken streven ernaar het Bitcoin-model (BTC) te verbeteren. Een startende onderneming die interesse heeft is Kelexo (KLXO), dat momenteel een voorverkoopaanbod houdt voorafgaand aan de officiële lancering.

De afnemende aantrekkingskracht van Bitcoin Cash (BCH)

Ondertussen is Bitcoin Cash (BCH) er niet in geslaagd gelijke tred te houden met de hernieuwde opwaartse trend van Bitcoin. Bitcoin Cash (BCH) wordt grotendeels op de markt gebracht als een sneller en goedkoper alternatief voor Bitcoin (BTC) voor betalingen. De relevantie ervan is echter afgenomen omdat concurrenten als Litecoin (LTC) dezelfde problemen effectiever oplossen.

Hier zijn enkele van de uitdagingen waarmee de adoptie van Bitcoin Cash (BCH) wordt geconfronteerd:

 • Weinig grote verkopers accepteren Bitcoin Cash (BCH), terwijl de meeste Bitcoin (BTC) integreren.
 • De ontwikkeling stagneert vergeleken met meer innovatieve projecten.
 • De kosten blijven hoog.
 • Merkverwarring met Bitcoin (BTC) zorgt voor aarzeling bij nieuwe investeerders.

Met matige prestaties en minimaal gebruik in de echte wereld zijn beleggers nu op zoek naar groenere weiden. Deze exodus omvat migratie naar Kelexo (KLXO), wat veel meer nut biedt.

Introductie van Kelexo (KLXO) – De toekomst van DeFi-leningen

Kelexo (KLXO) onderscheidt zich van oudere crypto’s door het oplossen van belangrijke problemen die de adoptie van blockchain tegenhouden. Als toestemmingsloze marktplaats voor leningen gebruikt Kelexo (KLXO) smart contracts om leners en kredietverstrekkers wereldwijd met elkaar te verbinden via blockchain-technologie. Dit elimineert tussenpersonen en stelt gebruikers in staat rechtstreeks transacties uit te voeren in crypto of fiat.

Enkele van de kenmerken die Kelexo (KLXO) tot een potentiële Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin (BTC) killer maken, zijn onder meer:

 • Sneller lenen tegen lagere kosten: Geen commissies van kredietverstrekkers of verborgen kosten, wat de kosten aanzienlijk verlaagt.
 • Toegang voor alle leners: degenen die leningen van banken worden geweigerd, krijgen een tweede kans via P2P-leningen.
 • Transparant en veilig: Blockchain-records creëren één enkele bron van waarheid voor het oplossen van geschillen.

Zoals bewezen ontgrendelt Kelexo (KLXO) snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit die verder gaat dan wat Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin (BTC) kunnen bieden. Dit veelzijdige kredietplatform bevindt zich op de goede plek tussen decentralisatie en echt zakelijk nut.

Beleggers stappen over op Kelexo (KLXO) voorverkoop

Samenvattend worden zowel Bitcoin (BTC) als Bitcoin Cash (BCH) geconfronteerd met beperkingen die hen ervan weerhouden de mondiale P2P-betalingsnetwerken te worden die ze graag willen zijn. Problemen als hoge kosten, langzame transacties en ontoereikende schaalbaarheid blijven bestaan.

Kelexo (KLXO) biedt echter een nieuw alternatief voor het oplossen van deze pijnpunten via gedecentraliseerde financiering. Terwijl het venster nog open is, zouden verstandige beleggers moeten overwegen om in te kopen in de Kelexo (KLXO) voorverkoop.

Vroege migratie naar Kelexo (KLXO) biedt een uniek opwaarts potentieel in de aanloop naar de bull run in DeFi. De voorverkoopfase zal echter niet eeuwig duren. Bekijk Kelexo (KLXO) voordat de prijs stijgt!

Lees meer over de Kelexo (KLXO) voorverkoop door de website hier te bezoeken

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!