SHIB nadert 1,3 mld resistance – Kan Shiba Inu 1 euro worden in nieuwe crypto breakout?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Shiba Inu koers is momenteel een kritiek punt aan het benaderen. De meme coin staat op het punt om een belangrijke weerstand te doorbreken die de laatste tijd de groei heeft geblokkeerd. 

We kennen deze meme coin onder meer van zijn gigantische community en van het Shibburn project, wat heeft geholpen bij het toenemen van het bullish marktsentiment van de token. Nu lijkt het eindelijk zo ver, want Shiba Inu staat klaar voor nieuwe grote hoogtes.

In dit artikel zullen we een analyse maken over de koers van Shiba Inu: kan Shiba Inu 1 euro worden? Ook zullen we enkele nieuwe crypto bespreken die ongetwijfeld zullen groeien tijdens de komende crypto break-out. 

Shiba Inu heeft te maken met een ‘Profitability Cluster’

De Shiba Inu koers schommelt momenteel tussen $0,00001 en $0,000009. Dit is een erg belangrijke zone, want het is namelijk een zogenaamd ’profitability cluster’. De profitability cluster staat voor een prijsrange waarin eerder een groot volume tokens werd verkocht. Als de koers later weer terugkomt in deze range, is er een kans dat veel houders hun tokens willen verkopen. 

Dit is logisch aangezien de houders hun tokens het liefst niet met verlies willen verkopen. Veel houders zijn dan in het verleden teleurgesteld en ze wachten dan ten minste totdat ze quitte kunnen spelen.

Het profitability cluster is dus voornamelijk een psychologisch koerspunt dat veel invloed kan hebben op de verkoopdruk van de token. Voor Shiba Inu geldt dat 1,3 triljoen SHIB zich in deze zone bevinden op het moment van schrijven. Dit aantal zal echter niet eeuwig hetzelfde blijven. Analisten wijzen namelijk op een afname van tokens binnen het cluster, wat ervoor zorgt dat de verkoopdruk afneemt. Een afname is op zijn beurt weer een bullish teken voor de SHIB koers. 

Bron: IntoTheBlock

Shiba Inu koers verwachting – Kan Shiba Inu 1 euro worden?

Er zijn een aantal aspecten die de toekomst van de Shiba Inu (SHIB) koers kunnen beïnvloeden. Allereerst zou het doorbreken van het psychologische cluster ervoor kunnen zorgen dat de interesse in de token kan terugkeren. Dit zou het bullish sentiment rondom Shiba Inu kunnen aanwakkeren. Het is dan wel ontzettend belangrijk dat de koers de aankomende verkoopdruk van het cluster kan overwinnen. 

Volgens recente data van IntoTheBlock is er ook een grote toename van investeringen van whales geweest in SHIB. Ze hebben namelijk een gigantisch aantal van 2,31 triljoen tokens gekocht. Dit laat zien dat de grote spelers toenemende interesse hebben voor de token, en dat kan weer voor een rally kan zorgen. 

Daarnaast loopt ook het ShibBurn project nog steeds door. Dit is het eerste grote burn project in de crypto wereld. Hiermee wil het project ervoor zorgen dat de koers van de token zal stijgen naarmate de voorraad afneemt. Op het moment van schrijven zijn er volgens de gegevens van SHIBBURN.com al meer dan 410 biljoen tokens geburned uit de initiële voorraad.

Het lijkt erop dat Shiba Inu momentum aan het opbouwen is, het zou zomaar een erg goed jaar kunnen worden voor de token. Naast de bovengenoemde aspecten heeft Shiba Inu ook een paar extra sterke steunpilaren zoals een goede community, listings op grote exchanges en het ShibaSwap ecosysteem. 

Er moet echter nog veel gebeuren voordat Shiba Inu 1 euro kan worden. Dit zou namelijk een stijging van wel 1000x zijn in vergelijking met de huidige koers. Zeker op de korte termijn lijkt zo’n stijging vrijwel onmogelijk.

Nieuwe crypto voor grote winsten tijdens aankomende crypto breakout

Een x1000 stijging is hetzelfde als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Toch hebben sommige cryptomunten wel x100 rendementen opgeleverd voor investeerders. Dit gebeurde voornamelijk bij nieuwe crypto met veel potentie die explodeerden na de eerste listings bij crypto exchanges. Wij hebben hieronder drie veelbelovende opties geselecteerd die deze potentie hebben. 

Smog ($SMOG) – Nieuwe crypto met grootste airdrop

Afgelopen week is er een nieuwe Solana meme coin gelanceerd op Jupiter Dex. De bekendmaking komt vlak voor een aankomend AirDrop evenement. De nieuwe Smog ($SMOG) token is daarbij ontzettend interessant voor JUP-houders op de vernieuwde Jupiter Dex.

Het team achter dit project wil de successen van andere recente break-out lanceringen op Solana herhalen, zoals Myro, Bonk (BONK) en Dogwhifhat. De ontwikkelaars hebben zelfs iets toegevoegd om de $SMOG token nog sterker te maken.

Houders van de $SMOG token krijgen namelijk toegang tot een expert crypto community genaamd ‘Dragons Court’. Deze verborgen community is ontworpen rondom de spannende en interactieve crypto airdrop campagne. 

$SMOG tokenhouders kunnen deze vervolgens staken voor airdrop punten. Daarnaast kunnen SMOG houders zich ook kwalificeren voor een deel van de community bounty, die door de campagne wordt gegenereerd. Dit zorgt weer voor extra motivatie voor nieuwe investeerders en meer betrokkenheid van de community. 

De ontwikkelaars van dit project zijn ontzettend toegewijd aan het succes van de AirDrop campagne. Maar liefst 35% van de total token supply zal beschikbaar worden gesteld voor deze campagne. Dit betekent dat meedoen aan de AirDrop ontzettend lucratief kan zijn voor investeerders. 

Investeerders kunnen $SMOG token kopen door een crypto wallet te verbinden met de website die Solana ondersteunt. Vervolgens kunnen SOL, USDT of BONK geswapt worden voor $SMOG via de Jupiter Dex of Birdeye. Door dit nieuwe en innovatieve airdrop systeem verwachten we dat $SMOG een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.

Koop Hier $SMOG

Sponge V2 ($SPONGEV2) – Nieuwe crypto meme met mogelijk 100x winsten

Iedereen in de crypto wereld is bekend met het succesverhaal van de Sponge token. De op SpongeBob SquarePants gebaseerde meme coin wist in 2023 zijn vroege investeerders winsten van x100 op te leveren. Het team achter dit project wil dit succes gaan herhalen met de nieuwe en verbeterde Sponge V2 ($SPONGEV2).

Sponge V2 was alleen verkrijgbaar via een succesvol Stake-to-Bridge mechanisme, maar onlangs gelanceerd op Polygon. Hierdoor kunnen investeerders de V2 tokens nu kopen via een crypto exchange, waaronder Uniswap. Het team van Sponge is momenteel hard aan het werk om de token op nog meer grote exchanges te listen. 

Sponge V2 is dus een verbeterde versie zijn van de Sponge token. Hiervoor heeft het team twee updates uitgevoerd. Allereerst is er een lucratief stakingmechanisme toegevoegd. Dit nieuwe protocol betaalt een APY uit van maar liefst 245%. Deze hoeveelheid hangt af van de hoeveelheid tokens in de staking pool en door de periode van staken. Hierdoor zou de APY zelfs nog hoger kunnen worden. 

Daarnaast is er utility toegevoegd aan de nieuwe token. Sponge V2 wordt namelijk de native token van een nieuwe Play-To-Earn racegame. In dit spel strijden spelers om een plek op een wereldwijde ranglijst. De leiders van deze ranglijst zullen beloningen ontvangen in de vorm van $SPONGEV2. Deze nieuwe verbeteringen voegen alleen maar toe aan het feit dat Sponge V2 potentieel x100 of zelfs hoger kan gaan. 

Koop Hier $SPONGEV2

Meme Kombat ($MK) – Nieuwe crypto met echte utility

De ontwikkelaars van Meme Kombat ($MK) hebben een bekend stereotype met verbluffend resultaat doorbroken. Het gaat om het stereotype rondom meme coins. Ze staan er namelijk om bekend dat ze alleen kunnen stijgen als ze genieten van veel online populariteit. De ontwikkelaars hebben dit gedaan door ontzettend veel utility te geven aan deze nieuwe crypto.

Laten we beginnen met de Meme Kombat Battle Arena. In deze speciale arena zullen bekende crypto meme personages tegen elkaar strijden in door AI-gegenereerde gevechten. Door het gebruik van AI zijn alle uitkomsten random en transparant. Gebruikers kunnen vervolgens met $MK wedden op de uitkomsten van deze gevechten en mogelijk grote beloningen winnen. 

De gewonnen $MK tokens kunnen daarbij gestaked worden voor een passief inkomen, tegen een APY van maar liefst 150%. Het project is ook nog bezig met het ontwikkelen van hun eigen NFT’s, die eveneens verhandeld kunnen worden met $MK tokens.

Op deze manier hebben de ontwikkelaars van Meme Kombat op drie verschillende manieren utility gegeven aan een meme coin. Wij denken daarom dat dit een opkomende crypto is met ontzettend veel potentieel zowel op de korte als lange termijn. Er is momenteel al $8,6 miljoen opgehaald van het doel van $10 miljoen in de presale. Wij adviseren daarom om snel te handelen.

Nu naar Meme Kombat

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!