De top 5 crypto gems van 2024: Deskundige voorspellingen waar je nu op moet reageren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl de markt voor crypto zich opmaakt voor de Bitcoin (BTC) halving en de verwachte bull run, zijn experts druk bezig met het identificeren van de beste crypto coins voor enorme winsten in 2024. Memeinator staat bovenaan de lijst met een opwindend verhaal, uitstekende tokenomics en ongelooflijke prestaties in de presale. Omdat er nog maar 129,310,345 tokens over zijn nu de ICO zijn einde nadert, dringt de tijd voor investeerders om het meeste uit de huidige prijs van $0,022 te halen.

Met Memeinator bovenaan de lijst staat van digitale tokens die je in 2024 kunt kopen, zijn dit de top 5 crypto coins die je dit jaar voor enorme winsten kunt pakken.

1. Memeinator (MMTR): Meme coin rebellen met een doel

Memeinator is een meme coin als geen ander die momenteel op de markt te vinden is. Dit nieuwe ICO project doorbreekt de vorm van wat meme coins moeten aanbieden aan degenen die investeren. Dit door een overtuigend verhaal, uitstekende utility en uitstekende tokenomics te bieden. Memeinator bevindt zich momenteel in de fase 15 van zijn snel verkopende ICO en zoekt naar ondermaatse concurrenten die voorgoed naar de crypto vuilnisbak moeten worden verwezen.

Het project wordt ondersteund door een agressieve marketingcampagne en een door Game-Fi beïnvloede first-person shoot-em-up game, Meme Warfare. Memeinator is vanuit het jaar 2077 gestuurd om de sector voor meme coins voorgoed op te schonen en het landschap te verlossen van no-Mark coins die nu de markt overspoelen.

Het team streeft naar een marktkapitalisatie van minimaal $1 miljard. Een deel van die strategie ligt in de sterke tokenomics van Memeinator en 45% APY beloningen voor het staken in liquiditeitspools. 15% van de 1 miljard MMTR tokens is bestemd voor marketing en lanceringen op exchanges, terwijl er 10% overblijft om de voortdurende ontwikkeling te ondersteunen.

Bovendien zijn de driemaandelijkse deflatoire token verbrandingen al begonnen, en zijn er al meer dan 129 miljoen presale tokens, gelijk aan zes presale fasen, verbrand. Memeinator is een project met een spannende missie om het meme coin genre te transformeren.

Met toekomstige ontwikkelingen, waaronder een NFT release in beperkte oplage exclusief voor investeerders en weggeefacties in de presale, zoals een reis van $250.000 naar de ruimte met Virgin Galactic, is het geen wonder dat Memeinator een topkeuze is als de beste optie om te investeren in crypto voor 2024.

2. Solana (SOL): Blockchain favoriet zal in 2024 sterk stijgen

Solana (SOL) is een gerenommeerd digitaal token dat de afgelopen jaren verschillende uitdagingen heeft overwonnen om stevig in de top 5 qua marktkapitalisatie van altcoins te blijven staan. Solana werd al getroffen door het FTX schandaal van 2022 en kreeg onlangs nog een tegenslag toen het werd gehackt voor $4 miljoen, waardoor meer dan 4.000 wallethouders werden getroffen.

Dit high-cap project, dat op het moment van schrijven werd gewaardeerd op ruim $44 miljard, heeft blijk gegeven van een opmerkelijk uithoudingsvermogen. Na een dip naar $80,51 op 21 januari 2024 is het sentiment bullish geworden toen Solana begin februari opnieuw door de $100 barrière brak.

Het bullish sentiment dat de heropleving van deze crypto coin aanstuurde, werd veroorzaakt door de toewijding van Solana om het ecosysteem te diversifiëren in plaats van op zijn lauweren te rusten. Verwacht innovaties in 2024 terwijl Solana (SOL) momentum opbouwt voorafgaand aan de Bitcoin halving en de verwachte bullmarkt later dit jaar.

3. Avalanche (AVAX): Een nieuwe geplande schaaloplossing zou een revolutie teweeg kunnen brengen in dit layer-1 platform

Avalanche (AVAX) is een toonaangevend layer-1 blockchain platform dat snelheid en schaalbaarheid prioriteit geeft boven andere, minder flexibele opties, zoals Ethereum (ETH). Het ‘Snowman’ smart contract protocol maakt gebruik van het proof-of-stake consensusmechanisme om transacties snel en goedkoop uit te voeren.

Avalanche is ook compatibel met de Ethereum Virtual Machine (EVM), waardoor ontwikkelaars hun op Ethereum gebaseerde apps kunnen porten naar het netwerk van Avalanche.

Ava Labs, het brein achter de voortdurende ontwikkeling van het ecosysteem van Avalanche, heeft plannen aangekondigd voor een nieuwe schaaloplossing, Vryx, die de capaciteit van het platform zou kunnen vergroten om tot een ongekende 100.000 transacties per seconde te verwerken. Indien succesvol zou deze nieuwe ontwikkeling Avalanche in de stratosfeer kunnen lanceren, waardoor het digitale AVAX token dit jaar kan stijgen van de huidige waarde van $36,15 tot boven de $50.

4. Mina Protocol (MINA): Zero-knowledge blockchain zou in 2024 enorm kunnen groeien

Mina Protocol (MINA) is een nieuwe crypto coin die de blockchain sector zou kunnen herdefiniëren voor huidige en toekomstige generaties ontwikkelaars. Door gebruik te maken van zero-knowledge technologie blijft de blockchain van Mina altijd slechts 22 kilobytes groot.

Met Mina Protocol kunnen zero-knowledge apps (zkApps) worden ontwikkeld. Met deze apps kunnen gebruikers bewijzen dat ze eigenaar zijn van hun gegevens, zonder details over de gegevens te verstrekken aan de partij waarmee ze communiceren. Bovendien gebruiken zkApps gegevens privé van elke website, waardoor ontwikkelaars toegang hebben tot gegevens uit de echte wereld in plaats van tot complexe Oracle systemen.

Nu zk-technologie in de toekomst waarschijnlijk een cruciaal onderdeel van de blockchain sector zal worden, krijgt Mina Protocol een voorsprong op de concurrentie. Het zal waarschijnlijk een leidende rol spelen in de ontwikkeling van de zk-crypto industrie.

5. Toncoin (TON): Voormalige crypto coins van Telegram die steeds sterker worden

Toncoin (TON) was een blockchain platform dat oorspronkelijk werd ontworpen door het ontwikkelingsteam achter online communicatie gigant Telegram. Telegram werd gedwongen het project te staken vanwege problemen met de regelgeving in de VS, maar nu, onder leiding van de TON Foundation, wordt Toncoin steeds sterker.

Hoewel het niet officieel geassocieerd is met Telegram, heeft de online berichten-app toegang tot TON Space wallets. Ondertussen is Toncoin een digitaal token dat toegang biedt tot een schaalbare blockchain met behulp van het PoS consensusmechanisme.

Veel analisten zien Toncoin als een ‘dark horse’. Het bedrijf is echter druk bezig met ontwikkelingen, waaronder Tonnel Network, een zk-privacyproject, en de ShareON mini-app, die gebruikers beloont wanneer ze online content delen op sociale media.

Is Memeinator een van de beste crypto coins om dit jaar in te investeren?

De markt voor crypto is in opkomst in de aanloop naar de Bitcoin halving en de verwachte bull run, waarbij verschillende crypto coins een enorm rendement kunnen opleveren voor degenen die in crypto investeren. Hoewel iedere coin op deze lijst een uitstekende kans heeft om dat te bereiken, is Memeinator het digitale token dat het beste lijkt te zijn.

Met een meeslepend verhaal, een agressieve marketingcampagne, een samensmelting van AI en gaming technologie en uitstekende deflatoire tokenomics kunnen beleggers genieten van een enorm utility en waarde terwijl ze profiteren van de voordelen van de agressieve deflatoire aanpak van Memeinator.

Evenzo ziet de markt voor meme coins er momenteel veelbelovend uit. Met een waarde van meer dan $20 miljard – vergelijkbaar met de AI- en big data-crypto niche – bevinden meme coins zich in een sterke positie om te profiteren van de komende bull run. Bovendien hebben veel meme coins de laatste tijd beter gepresteerd dan meer gevestigde coins, waarbij Bonk eind 2023 ruim 4000% winst boekte en, eerder dit jaar, Dogwifhat in slechts een paar weken tijd met meer dan 600% steeg ten opzichte van het laagste punt ooit.

Dus als je een belegger bent en op zoek naar een crypto coin die in 2024 waarschijnlijk minstens 50x rendement zal opleveren, zorg dan dat je de resterende Memeinator presale tokens in handen krijgt zolang de voorraad strekt en voordat ze in het eerste kwartaal op de exchanges worden gelanceerd. 

Bezoek de officiële website van Memeinator om Memeinator (MMTR) te kopen.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!