Top 5 opkomende crypto’s februari – Heeft deze nieuwe crypto meme de meeste potentie?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De wereld van crypto kan soms misschien overweldigend overkomen. Van Bitcoin en Ethereum tot stablecoins en meme coins, de keuze is gigantisch. Voor beginnende investeerders kan het dan soms ook lastig zijn om te bepalen welke crypto de beste keuze is. Daarom hebben we een top 5 crypto opgesteld. Deze opkomende crypto met de meeste potentie zien wij als goede keuzes om veel winst te maken met het investeren in crypto. 

1. Smog ($SMOG) – Is dit de nieuwe crypto meme voor grote winsten?

Tijdens een bijzonder lancering voor de Jupiter Dex, een gedecentraliseerde crypto exchange (DEX), is een nieuwe Solana meme coin gelanceerd. De bekendmaking komt precies voor een aankomend AirDrop event.

Dat is voornamelijk interessant voor JUP-houders op de vernieuwde Jupiter Dex. De nieuwe Smog ($SMOG) token belooft een nieuwe richting voor meme coins op Solana door de ambitieuze AirDrop campagne.

De Smog token pool is live gegaan op 7 januari, 16:00 UTC. Het wil doorgaan met het succes van de recente break-out lancering op Solana. Dit zijn de successen van Myro, Bonk en Dogwhifhat.

Achter deze crypto meme zit een innovatieve gedachte om houders aan te trekken en ze te houden. Houders van de $SMOG token krijgen toegang tot een expert crypto community genaamd ‘Dragons Court’.

Deze verborgen community is ontworpen om de onweerstaanbare virale potentie van de meme coin samen te laten gaan met de belofte van een spannende, interactieve en stabiele crypto AirDrop campagne om de gebruikservaring te vergroten. 

Als je $SMOG tokens aanschaft en vervolgens staked, kun je punten voor de AirDrop genereren. Daarnaast kunnen SMOG-houders zich ook kwalificeren voor een deel van de community bounty dat door de campagne wordt gegenereerd. Dit zorgt voor een extra stimulans voor nieuwe investeerders en betrokkenheid van de community.

Daarbij laten de tokenomics van dit project duidelijk zien dat het team ontzettend is toegewijd aan het succes van de AirDrop campagne. 50% van de tokens zullen gebruikt worden voor marketing en maar liefst 35% van de tokens zullen beschikbaar worden gesteld voor de AirDrop campagne. Het blijkt dus dat de AirDrop van deze meme coin ontzettend lucratief kan zijn voor investeerders. 

Het project bevat ook een uitgebreide roadmap met spannende mijlpalen. Een daarvan is de lancering van een staking model dat een hint geeft van de Airdrop plannen voor de toekomst. Er is ook bericht van een mogelijk token ‘burningsysteem’ wat nog meer waarde aan de munt zal geven in de toekomst. 

Investeerders moeten een crypto wallet verbinden met de website die compatibel is met Solana, om mee te doen aan de Smog AirDrop. Daarna kun je SOL, USDT of BONK swappen voor $SMOG via de Jupiter Dex of Birdeye. Door het innovatieve AirDrop systeem denken we dat Smog een investering is die veel winsten kan opleveren voor slimme investeerders. 

Koop Hier $SMOG

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – Opkomende crypto met de meeste potentie

De invoerder van tokenized cloud mining, Bitcoin Minetrix ($BTCMTX), heeft al meer dan $10 miljoen weten op te halen via vroege investeerders. De hele crypto community loopt warm voor het unieke verkooppunt van deze nieuwe crypto. Door het tokeniseren van cloud mining wil Bitcoin Minetrix het minen van Bitcoin weer decentraliseren en terugbrengen bij de particuliere investeerder. 

De recente schommelingen in de Bitcoin (BTC) koers laten zien hoe onvolwassen en speculatief de markt is. De crypto wereld heeft behoefte aan producten die waarde creëren door ook daadwerkelijk nuttig te zijn. Bitcoin Minetrix wil dit doen door de wereld van Bitcoin mining open te stellen aan de particulier die graag in de wereld van de toekomst van crypto wil zitten.

Zo maakt deze nieuwe crypto cloud mining toegankelijk en efficiënt

Bitcoin Minetrix zal zich inzetten als mining bedrijf voor de particulier. Zo hoeft een investeerder niet de moeite te doen om eigen mining tools te kopen en een bedrijf te beginnen. Dit is voornamelijk goed voor de investeerder, aangezien ze met lage instapkosten wel kunnen deelnemen aan Bitcoin mining. 

Het project wil dit doen door het ontwikkelen van een nieuw gedecentraliseerd cloud mining platform. Op dit platform zal een nieuw Stake-To-Mine mechanisme centraal staan. Met dit systeem kunnen gebruikers een aandeel krijgen in het minen van Bitcoin. Het systeem werkt als volgt: 

Gebruikers kopen $BTCMTX en die kunnen ze staken. Hiermee krijgen ze cloud mining credits. Dit zijn niet verhandelbare ERC-20 tokens die geburned kunnen worden voor ‘Bitcoin cloud mining power’. Door het staken van $BTCMTX krijgen gebruikers naast het standaard passief inkomen dus ook een aandeel in het minen van Bitcoin. Door dit innovatieve idee staat Bitcoin Minetrix zeker in onze lijst van top 5 crypto met de meeste potentie. 

Koop Hier $BTCMTX 

Sponge V2 ($SPONGEV2) – Nieuwe crypto meme kan 100x winst opleveren

Het succesverhaal van de Sponge token is bij iedereen in de crypto wereld bekend. Sponge is een op SpongeBob SquarePants gebaseerde meme coin en wist in 2023 vroege investeerders x100 winsten op te leveren. Nu wil het team met de nieuwe en verbeterde Sponge V2 ($SPONGEV2) dit succes herhalen. Sommige analisten zijn er zelfs van overtuigd dat Sponge V2 het succes kan overtreffen.

Sponge V2 was eerder alleen verkrijgbaar via het Stake-to-Bridge systeem dat deze week is afgesloten. Alle V1 tokens zijn dus afgelopen week gebridged naar V2 tokens. Investeerders kunnen nog wel V2 tokens kopen via een crypto exchange. Het team achter Sponge is momenteel hard aan het werk om Sponge V2 op zoveel mogelijk exchanges te listen. Als dit lukt, zou de meme coin misschien x100 kunnen gaan. 

Sponge V2 is namelijk een verbeterde versie van Sponge V1 token. Dit komt door twee nieuwe updates. Ten eerste geld voor de V2 token geldt een nieuw staking model. Daarnaast krijgt de token extra utility, omdat het de native token wordt van een nieuwe Play-to-Earn racegame. In dit spel strijden spelers om een plek op een wereldwijde ranglijst. De leiders van deze ranglijst zullen beloningen in de vorm van $SPONGEV2 tokens krijgen. 

Het nieuwe staking model is ook veel genereuzer dan de vorige. Het protocol betaalt momenteel een APY uit van maar liefst 245%. Deze hoeveelheid wordt bepaald door de hoeveelheid tokens in de staking pool en door de periode van staken. Daarom zou de APY zelfs nog hoger kunnen uitvallen. Wij denken daarom dat $SPONGEV2 een crypto meme is die investeerders heel rijk kan maken. 

Koop Hier $SPONGEV2

Meme Kombat ($MK) – Crypto meme met de ware essentie van utility

Meme coins stijgen vaak alleen maar als ze genieten van veel online populariteit. Dit komt doordat ze geen utility hebben. De ontwikkelaars van Meme Kombat willen deze standaard doorbreken met hun nieuwe crypto meme. 

De ontwikkelaars hebben op drie verschillende manieren utility toegevoegd aan deze meme coin. Laten we beginnen met de Meme Kombat Battle Arena. In deze speciale arena zullen crypto meme personages gevechten tegen elkaar uitvoeren. Alle gevechten worden gegenereerd door AI, zo is geen gevecht hetzelfde en zijn alle uitslagen transparant. Gebruikers kunnen tegen elkaar of tegen het spel wedden op de uitkomsten van deze gevechten. De winsten zullen uitgekeerd worden in $MK.

Daarnaast kunnen gebruikers hun $MK ook staken voor een passief inkomen. Dit gaat met een APY van maar liefst 150%. Het project is ook nog bezig met het ontwikkelen van hun eigen NFT’s. Deze NFT’s kunnen verhandeld worden met $MK tokens.

Zo hebben de ontwikkelaars van Meme Kombat extra veel utility gegeven aan hun meme coin. Dit is misschien wel de opkomende crypto met de meeste potentie. Dit blijkt uit de cijfers van de lopende presale. Momenteel is er al meer dan $8,4 miljoen opgehaald van het doel van $10 miljoen. Wij adviseren dus om snel te handelen. 

Koop Hier $MK

eTukTuk ($TUK) – Opkomende nieuwe crypto voor duurzaamheid

In een wereld waar klimaatcrisis een van de meest besproken problemen is, komt eTukTuk ($TUK) op het perfecte moment. Met dit project willen de ontwikkelaars de klimaatcrisis aanpakken in combinatie met ontwikkelingshulp. Zo worden er eigenlijk twee maatschappelijke problemen in één klap opgelost.

Het project draait om een elektrische tuktuk, die de vervuilende tuktuk vervangen in ontwikkelingslanden. De tuktuk is namelijk op die plekken het meest gebruikte voertuig, maar ze hebben vaak een vervuilende tweetaktmotor. Door het introduceren van de eTukTuk zal de uitstoot van de transportsector dus verminderd worden. 

Het team van eTukTuk zal de ontwikkelingslanden waar de voertuigen worden geïmplementeerd ook ondersteunen. Dit doen ze door het financieren en ontwerpen van de oplaadinfrastructuur. De $TUK token zal centraal staan in dit ecosysteem. Chauffeurs zullen het opladen van hun eTukTuk betalen met de $TUK token. 

Investeerders in het project zullen een passief inkomen krijgen via het stakingmechanisme dat gefinancierd wordt met winst uit het oplaadsysteem. Er is al veel interesse van investeerders, wat te zien is aan de lopende presale waar bijna $1 miljoen is opgehaald. Voor een goede langetermijninvestering adviseren we dus om te kijken naar dit duurzame project. 

Koop Hier $TUK

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!