Nu de cryptomarkt ontwaakt, het is beter om deze crypto’s in de gaten te houden

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl de cryptomarkt ontwaakt, ontvouwt zich een aanzienlijke rally, vooral onderstreept door de indrukwekkende opkomst van Bitcoin. Bitcoin is onlangs voor het eerst in bijna een maand boven de $46.000 gestegen, wat een winst van bijna 10% voor de week betekent. Deze rally beperkt zich niet alleen tot de cryptocurrencies zelf, maar heeft ook een positieve invloed gehad op gerelateerde aandelen. Bedrijven hebben allemaal opwaartse bewegingen in hun aandelenkoersen gezien tijdens de pre-market-handel.

Deze heropleving van de cryptomarkt is een duidelijke indicator van het groeiende vertrouwen en de interesse van beleggers in digitale activa en de daaraan gerelateerde industrieën. De rally reikt verder dan Bitcoin, zoals blijkt uit de algemene prestaties van de markt voor digitale activa, waarbij de CoinDesk 20 Index met ongeveer 2,6% steeg. Mijnbouwaandelen worden een aandachtspunt voor beleggers die op zoek zijn naar blootstelling aan Bitcoin, vooral met de komende halveringsgebeurtenis die de beloning voor het delven van nieuwe munten met 50% zal verminderen.

Op dit moment begint de markt op verschillende manieren te ontwaken: ze wordt zich bewust van het potentieel van altcoins en is ook klaar om grotere rendementen te gaan genereren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Met dit in gedachten hebben we een lijst met crypto’s opgesteld die, naar onze mening, echt een verschil kunnen maken als je op relatief goedkope wijze kwaliteitsbeleggingen wilt opbouwen.

🚀 ScapesMania in opkomst! 🚀

Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest voor ScapesMania. Het crypto-gamingproject heeft al de nodige fondsen verzameld om zichzelf op de markt te begeven, klaar voor uitbreiding. Hoewel meer dan $6 miljoen verzameld in totaal of meerdere $20.000+ stortingen van crypto-walvissen er op papier indrukwekkend uitzien, zijn dit slechts cijfers. De echte hartslag van het succes van het project is de levendige en gepassioneerde gemeenschap van meer dan 60.000 mensen.

Het gaat niet alleen om het geld; het gaat om de gedeelde visie, actieve participatie en DAO-bestuur. Het zijn altijd de handen van de houder geweest en zullen altijd de macht hebben.

>>> Meld je nu aan op de officiële website! <<<

Ontwikkelen in de bloeiende GameFi-ruimte

De toekomst ziet er uitzonderlijk rooskleurig uit, vooral gezien de veelbelovende GameFi-niche van ScapesMania. Er wordt voorspeld dat in 2030 de grens van $614,91 miljard zal zijn overschreden, en raad eens? ScapesMania zal voorop lopen in de zich snel ontwikkelende niche.

Omdat er elke dag zoveel veelbelovende kansen opduiken binnen deze markt, zal ScapesMania nooit rusten en altijd op zoek zijn naar meer mogelijkheden om uit te breiden en te ontwikkelen. Er komt een TGE aan die u niet wilt missen, dus zet deze in uw agenda: 26 februari 2024 – 9 maart 2024.

Ook schetste de CEO van het project in een recente AMA de strategie voor het bouwen van een geavanceerd blockchain-gaming-ecosysteem. Geen enkel detail zal over het hoofd worden gezien in het proces – van het initiële concept tot het eindproduct, inclusief het testen met doelgroepen, het analyseren van resultaten en het aanbrengen van stapsgewijze wijzigingen. Dit, in combinatie met terugkoop-, burn- en staking-mechanismen, kan het token naar de maan duwen.

Het beste deel van ScapesMania

Maar dit is het beste: als u de voorverkoop of openbare verkoop heeft gemist, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit is nog maar het begin van de succesvolle reis van dit project. Maak uw crypto-portemonnee klaar om verbinding te maken, want zodra ScapesMania op de lijst staat, krijgt u de kans om deel te nemen aan het project en de potentiële beloningen te plukken.

In feite kan deelname op dit moment zelfs voordeliger zijn dan tijdens de eerdere verkopen. Waarom? Omdat je op een punt komt waarop de visie duidelijker is, het momentum sterker en het potentieel groter dan ooit tevoren. Bovendien kunnen uw mogelijke rendementen exponentieel stijgen, omdat het gemakkelijker is om een groter bedrag in te zamelen voor een beursgenoteerd project dan voor een voorverkoopproject.

Stap in of mis het

Waarom nog langer aarzelen? Mis uw kans deze keer niet: klik op de onderstaande link om uw portemonnee te koppelen, meld u aan voor aankondigingen en sluit u aan bij een mogelijk eenmalig project.

Xai (XAI): De reis van een gaming-cryptocurrency

Xai (XAI), een cryptocurrency ontworpen met gamers in gedachten, werkt op het Arbitrum Layer-2-platform en belooft snelle en efficiënte transacties voor de handel in in-game items. Sinds de lancering op 9 januari 2024 heeft Xai (XAI) een prijsstijging gekend, met een piek boven de $1,20, voordat er een lichte retracement plaatsvond. De munt heeft tot doel echte economieën binnen videogames te faciliteren, waardoor het bezit en de uitwisseling van in-game items mogelijk wordt zonder traditionele crypto-portefeuilles.

De voorspellingen voor de prijs van de Xai (XAI) zijn optimistisch, waarbij voorspellingen wijzen op een stijging naar $1,62 binnen het jaar en een potentiële groei naar $1,88 in 2025. Deze projecties zijn gebaseerd op verschillende factoren, waaronder het marktsentiment, nieuws en de fundamenten van de munt. Het is echter van cruciaal belang om deze voorspellingen met voorzichtigheid te benaderen vanwege de inherente volatiliteit van de cryptocurrency-markt.

De vooruitzichten voor Xai (XAI) zijn afhankelijk van de acceptatie ervan onder gamers en de ontwikkeling van zijn netwerk. Als Xai (XAI) een belangrijke positie in de game-industrie kan veiligstellen en kan blijven innoveren, zou het een substantiële vraag en prijsstijging kunnen zien. Uitdagingen zoals marktconcurrentie en de behoefte aan brede acceptatie onder gamers kunnen echter hindernissen vormen voor de groei ervan.

Immutable X (IMX): Maakt web3-gaming mogelijk

Immutable X (IMX) is een toonaangevend Web3-gamingplatform dat NFT’s en in-game transacties mogelijk maakt voor titels als Gods Unchained en Guild of Guardians. Het platform heeft projecten van andere ketens aangetrokken, waardoor het ecosysteem wordt versterkt. De introductie van een zero-knowledge Ethereum Virtual Machine (zkEVM) in januari 2024 ondersteunt ontwikkelaars verder, waardoor de bruikbaarheid en aantrekkingskracht van Immutable X (IMX) mogelijk wordt vergroot.

De prijsvoorspellingen voor Immutable X (IMX) zijn bullish, met verwachtingen van $4,92 in 2024 en een stijging naar $6,89 in 2025. Deze voorspellingen weerspiegelen het vertrouwen in de Immutable X (IMX)-technologie en de strategische partnerschappen daarvan, zoals die met Ubisoft en Amazon Web Services. . Zoals bij elke voorspelling moeten deze cijfers als speculatief worden beschouwd, gezien de onvoorspelbare aard van de cryptomarkten.

De toekomst van Immutable X (IMX) lijkt veelbelovend, met zijn zkEVM-platform klaar om een revolutie teweeg te brengen in Web3-gaming. Als Immutable X (IMX) zijn momentum kan behouden, wijdverspreide adoptie kan bevorderen en strategische partnerschappen kan blijven veiligstellen, zou dit een aanzienlijke impact kunnen hebben op de gaming- en NFT-markten. Desalniettemin blijven er uitdagingen zoals hindernissen op het gebied van regelgeving en marktvolatiliteit bestaan, die een zorgvuldige navigatie vereisen.

Conclusie

De heropleving van de cryptomarkt is een bewijs van het groeiende vertrouwen en de interesse van investeerders in digitale activa en de daaraan verbonden sectoren. Nu Bitcoin voorop loopt door de grens van $46.000 te overschrijden, een stijging van bijna 10% binnen een week, is het rimpeleffect over de hele linie voelbaar, wat een positieve impact heeft op gerelateerde aandelen en de bredere markt voor digitale activa. Deze rally, die verder reikt dan Bitcoin en een stijging van de CoinDesk 20 Index met ongeveer 2,6% omvat, benadrukt het dynamische karakter van de markt en de groeiende mogelijkheden daarbinnen.

Te midden van dit ontwaken richt de schijnwerpers zich op opkomende cryptocurrencies zoals ScapesMania. Dit project vertegenwoordigt de voorhoede van innovatie en potentieel binnen de gerevitaliseerde markt en biedt unieke kansen voor financiers die graag hun portefeuilles willen diversifiëren en willen profiteren van de volgende potentiële golf van groei van digitale activa.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!