Cathie Wood voorspelt dat Bitcoin het goud zal overtreffen, prijsprognoses voor Optimism en KangaMoon

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Cathie Wood, een topinvesteringsfiguur, heeft een bullish standpunt ingenomen over Bitcoin. Ze voorspelde dat de vlaggenschip-cryptocurrency in de toekomst de waarde van goud zal overtreffen. Ondertussen hebben topanalisten bullish prijsvoorspellingen gedaan voor DeFi-munten, Optimism en KangaMoon. Laten we hun voorspelling eens zien.

Bitcoin (BTC) krijgt steun van Cathie Wood

In een recente YouTube-video betoogde Cathie Wood van Ark Invest dat Bitcoin (BTC) op koers ligt om binnenkort beter te presteren dan goud als de beste ‘veilige haven’. Om haar standpunt over Bitcoin ten opzichte van goud te onderbouwen, liet Wood een grafiek zien die het prijstraject van Bitcoin ten opzichte van goud laat zien. De grafiek liet een significante opwaartse trendbeweging zien.

Ze zag dit patroon als een indicatie dat Bitcoin geleidelijk de functie van goud in de beleggingswereld overnam. Bovendien toonde het bovenste cijfer aan dat Bitcoin naar voren is gekomen als een prominent investeringsalternatief en een go-to-optie in tijden van economische onzekerheid.

Wood noemde de regionale bankencrisis in maart 2023, toen de waarde van Bitcoin met 40% steeg. Ze wees erop dat Bitcoin hernieuwde belangstelling trok dankzij de nieuwste Bitcoin ETF.

Optimism (OP) prijsvoorspelling

Optimism (OP) is een van de grootste altcoin-winnaars in de crypto-ruimte, aangezien het een prijsstijging van 3,5% en 20,7% vertoont op de 7-daagse en 14-daagse prijsgrafiek.

Deze Optimism-prijsstijging komt na de recente samenwerking van het platform met Orderly Network. Het partnerschap is bedoeld om de functies ervan te verbeteren en meer gebruikers aan te trekken.

Interessant genoeg leidde de integratie tot een stijging van 800% in het aantal adressen op het Optimism-netwerk. Ondertussen is het sentiment rond de Optimism-altcoin bullish, aangezien deze boven de 50-daagse SMA ($3,22) en 200-daagse SMA ($1,911666) handelt.

Bovendien ligt de Relative Strength Index (RSI) boven de 50 en stijgt richting het overboughtgebied. Met dit bullish momentum zijn analisten optimistisch over meer winst in de toekomst. Ze voorspellen de komende weken een prijsstijging tot $ 4,39.

KangaMoon (KANG) combineert sociale media en meme-munten tot één ecosysteem

KangaMoon (KANG) is in de schijnwerpers gekomen en is uniek als een door de gemeenschap aangestuurde meme-munt. Het introduceert een praktische mix van Social-Fi en play-to-earn (P2E) functies, waarmee een nieuwe standaard wordt gezet voor bruikbaarheid in de meme-muntruimte.

Het doel is om andere meme-munten zoals Pepe, Shiba Inu en Dogecoin te overtreffen. Ook bevordert het KangaMoon-ecosysteem actieve betrokkenheid via zijn Social-Fi-model. Het beloont houders van zijn eigen token, KANG, met verdienmogelijkheden. Ze kunnen deelnemen aan community-uitdagingen en evenementen om meer tokens aan hun portfolio toe te voegen.

Ondertussen dient KANG verschillende doelen in het ecosysteem, waardoor het de beste munt is om in te investeren. Het fungeert als een essentieel in-game bezit en kan worden gebruikt voor aankopen. Bovendien is het de sleutel tot het ontgrendelen van karakterupgrades binnen het KangaMoon-gaming-ecosysteem.

Het geeft houders ook toegang tot de komende KangaMoon NFT-marktplaats om hun digitale verzamelobjecten voor winst te verhandelen. KangaMoon maakt zich op voor de voorverkoop en biedt de KANG-tokens aan voor een initiële prijs van slechts $ 0,005. Marktexperts voorspellen een potentiële waardestijging van 35x na de lancering.

De snelle uitbreiding van de play-to-earn NFT-gamingruimte voedt dit Optimism. Dit potentieel plaatst KangaMoon als de beste munt om in te investeren, omdat het op het punt staat om naar de top van de meme-muntenmarkt te stijgen.

Laatste gedachten

Met het sterke bullish sentiment rond Bitcoin zou de cryptosector getuige kunnen zijn van een stijging, vooral nu institutionele handelaren in beeld komen. Deze optimistische voorspelling zou een enorme rally kunnen ontketenen en KangaMoon, een van de beste DeFi-munten op de markt, naar nieuwe hoogten kunnen stuwen.

Als gevolg hiervan is dit de beste tijd om potentiële munten zoals KangaMoon te verzamelen, voorafgaand aan een toekomstige prijsstijging.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de Kangamoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://kangamoon.com/
Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!