Pullix (PLX) stijgt in prijs vóór de lancering in april, terwijl Cardano (ADA) en Cosmos (ATOM) prijsdalingen navigeren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De prijs van Cardano- en Cosmos-tokens is de laatste tijd om verschillende redenen gedaald, waaronder de algemene marktdaling. Hoewel Cardano onlangs een vlucht maakte naar een nieuwe prijs boven de $0,60, hield het momentum niet stand, aangezien het een paar dagen later kelderde.

Aan de andere kant probeert het Cosmos-token veerkrachtig de steundrempel van $9,7 te doorbreken, net als in de eerste helft van januari. Hoewel Cardano en Cosmos met vergelijkbare prijsdruk te maken krijgen, wordt verwacht dat Pullix de prijzen hoger zal houden, zoals het al sinds het begin van de voorverkoop heeft gedaan.

Cardano (ADA) wint in TVL, maar verliest in prijswaardering

Cardano is misschien wel een van de beste cryptomunten voor winst op de cryptomarkt, dankzij de 8e geplaatste grote marktkapitalisatie van meer dan $17,5 miljard. De marktkapitalisatie van een munt wordt echter niet alleen beïnvloed door hoe volatiel de prijs van de crypto is.

Momenteel ligt de prijs van Cardano in een wekelijks bereik van $0,48 tot $0,52, wat een verlies van 6,31% ten opzichte van de prijs in de afgelopen zeven dagen weerspiegelt. Ter vergelijking: Cardano kwam rond de tweede week van januari in opstand, waardoor de prijs van ADA op $0,64 kwam, een prijsniveau dat het bijna een maand later nauwelijks heeft herzien.

Hoewel Cardano in 2023 niet zo hoog heeft geprijsd, zijn gebruikers van mening dat de stijging boven de $0,60 door Cardano niet zomaar een toevalstreffer is. Gezien de tijd van het jaar zal Cardano deze hoogte zeker terugwinnen of zelfs verdubbelen naarmate het jaar vordert.

Cosmos (ATOM) maakt een veerkrachtige stap om de maandelijkse ondersteuningsdrempel te overwinnen

Cosmos (ATOM) token behoort ongetwijfeld tot de top digitale activa die het overwegen waard zijn als een goede crypto om te kopen. Het onderscheidt zich door de uitdagende aspecten van blockchain-technologie aan te pakken, waaronder de bestrijding van trage, dure en schadelijke protocollen zoals het proof-of-work van Bitcoin.

Uiteindelijk zal Cosmos in de loop van de tijd steeds meer succes ervaren. Het native ATOM-token daalt momenteel echter en verloor in totaal 5,39% in de afgelopen week en in totaal 8,00% in de afgelopen maand. De munt bevindt zich momenteel in een wekelijkse prijsklasse van $9,0 tot $9,6

Cosmos deed op 28, 29 en 30 januari een sterke poging om uit de steunprijs van $9,7353 te breken, maar dat mislukte. Terwijl Cosmos in de eerste dagen van januari boven deze drempel koerste en zelfs een nieuw weerstandsniveau van $10,50 doorbrak, geloven gebruikers dat er hoop is op een herstel.

Pullix (PLX) toont voldoende potentieel om de prijs te verhogen na de lancering in april

Pullix (PLX) is een uniek cryptoproject dat zich onderscheidt door een hybride handelsplatform aan te bieden dat de sterke punten van gecentraliseerde (CEX) en gedecentraliseerde (DEX) beurzen combineert. Het doel is om handelaren over de hele wereld te voorzien van voldoende liquiditeit, een indrukwekkende hefboomwerking van 1000:1 en een zelfbewarend portefeuillebeheersysteem, en tegelijkertijd een uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelservaring te bieden.

De hybride beurs nadert snel een belangrijke mijlpaal nu het de laatste fase van zijn voorverkoop ingaat, met plannen om zijn platform kort daarna te lanceren. Pullix, vergezeld van zijn eigen PLX-token, heeft de aandacht getrokken door tijdens de voorverkoopfase een indrukwekkende $5 miljoen op te halen.

Eén van de belangrijkste factoren die de interesse drijft, is het groeiende gebruikersbestand, dat nu meer dan 15.000 actieve deelnemers telt. Pullix onderscheidt zich door zijn Profit Share Model, dat gebruikers unieke incentives biedt. Het opvallende kenmerk ligt echter in het aanpakken van liquiditeitsproblemen waarmee online uitwisselingen vaak worden geconfronteerd.

Nu het PLX-token momenteel $ 0,10 kost en de lancering binnen ongeveer 70 dagen wordt verwacht, blijft Pullix evolueren. Met nog meer fasen in het verschiet en een dynamisch prijsmodel dat met elke fase toeneemt, is Pullix een project dat het overwegen waard is als cryptomunt om te kopen.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix

Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!