Solana (SOL) handelt in het groen, KangaMoon (KANG) om de volgende 100x memecoin te worden, 50M Injective (INJ) ingezet

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de huidige DeFi-markt ziet Solana (SOL) solide prestaties. Aan de horizon komt KangaMoon (KANG) – een fase 1-voorverkoopster die de volgende 100x meme-munt zou kunnen zijn. Ondertussen haalt Injective (INJ) ook de krantenkoppen met meer dan 50 miljoen INJ-tokens. Laten we al deze ontwikkelingen eens nader bekijken.

De Solana prijs maakt sprong op de maandelijkse grafiek

Onlangs heeft Solana (SOL) een bullish traject gezien. Volgens de gegevens van CoinMarketCap is de Solana-prijs alleen al de afgelopen maand gestegen van $95,31 naar $97,13. Gedurende die tijd is de marktkapitalisatie gestegen van $40,73 miljard naar $42,30 miljard.

Vanuit technisch analyseoogpunt kan deze bullish trend voor de Solana-crypto zich voortzetten. Met andere woorden: ruim 23 technische indicatoren zijn groen. Experts op cryptogebied houden rekening met al deze indicatoren bij het maken van Solana-prijsvoorspellingen. Ze voorspellen dus een potentiële stijging tot $111 in maart 2024 voor deze altcoin.

KangaMoon (KANG): Een door de gemeenschap aangestuurde meme-munt met nut

Ondertussen schitterde KangaMoon (KANG) met zijn crypto ICO-evenement en beloofde het het meme-muntenspeelboek te herschrijven. Dit DeFi-project introduceert een nieuw play-to-earn (P2E)-spel dat sociale-fi-elementen integreert. In dit spel bouwen spelers hun personages en ontwikkelen ze unieke vaardigheden terwijl ze gevechten aangaan, waarbij ze beloningen en in-game items verdienen.

Kangamoon heeft ook een uniek element aan het spel toegevoegd waarmee gebruikers op gevechten kunnen wedden, waardoor hun community meer manieren krijgt om met elkaar te communiceren en te concurreren. Ze geven ook wekelijks, maandelijks en driemaandelijks prijzen weg voor degenen die het KANG-native token bezitten. Dit token dient als de in-game valuta, waardoor het zich onderscheidt van 99% van andere meme-munten.

Met bijna $60.000 opgehaald in fase 1 van de voorverkoop tot nu toe, is het duidelijk dat de vraag naar KANG torenhoog is. Deze door de gemeenschap aangestuurde meme-munt kost slechts $0,005. Het heeft echter banden met de P2E-gamesmarkt, die volgens Research Reports World in 2023 op 885 miljoen dollar werd gewaardeerd. Daarom blijven analisten optimistisch en voorspellen ze een pomp van 100x zodra KANG in het eerste kwartaal van 2024 op de beurs komt.

Injective (INJ): 50 miljoen tokens ingezet

Injective (INJ) zag ook enkele opwindende ontwikkelingen. Injective heeft met name aangekondigd dat meer dan 50% van het totale aanbod nu is ingezet door meer dan 170.000 delegatieleden. Dit positieve Injective-nieuws kan een rally op de prijsgrafieken veroorzaken.

De Injective crypto-waardebeweging schommelde de afgelopen zeven dagen tussen $37,16 en $33,18. De marktkapitalisatie bewoog in die periode ook tussen $3,32 miljard en $2,93 miljard. De technische analyse schetst echter een bullish beeld, aangezien INJ boven zijn 50- en 100-daagse EMA’s handelt. Om deze reden voorspellen experts dat Injective in maart 2024 voor $33,63 zal handelen.

Kan KangaMoon Solana en Injective overtreffen?

Als je naar al deze altcoins kijkt, is het duidelijk dat KangaMoon opvalt. Ter verduidelijking: KANG heeft een lage marktkapitalisatie van $5 miljoen. Met andere woorden: KANG heeft nog maar 5 miljoen dollar nodig om de huidige prijs (en opbrengsten) te verdubbelen. Aan de andere kant zullen Solana en Injective moeite hebben om nieuwe hoogten te bereiken, omdat ze een grote toestroom van nieuwe fondsen nodig hebben. KANG is dus de beste crypto om te kopen.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de Kangamoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/

Voeg je bij onze community: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!