ScapesMania haalt $6M in voorverkoop, maakt zich klaar voor beursnotering

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De voorverkoop van ScapesMania eindigde snel met een indrukwekkende $6,125 miljoen. Opvallend is dat dit bedrag volledig afkomstig was van de crowd/retailbijdragen, zonder steun van grote bedrijven of grote fondsen.

Het project heeft meer dan 60.000 enthousiastelingen verzameld, wat een weerspiegeling is van het sterke vertrouwen van de gemeenschap in het potentieel ervan. Duizenden supporters over de hele wereld kunnen zich niet vergissen!

Kansen benutten: Token Generation Event (TGE)

In een verhelderende AMA-sessie onthulde de CEO van ScapesMania details over de komende TGE die gepland staat op PancakeSwap van 26 februari tot 9 maart. Zodra dit gebeurt, zal het token beschikbaar zijn voor aankoop zonder een verplichte voorverkoopperiode.

Bron: De officiële ScapesMania Telegram-gemeenschap

ScapesMania gaat niet over kopen tijdens de voorverkoop en verkopen na notering, hoewel het een haalbare optie zou kunnen zijn voor handelaren die op zoek zijn naar snellere maar kleinere rendementen. In plaats daarvan gaat het om de systematische ontwikkeling van het project via de middelen die in het White Paper van het project worden beschreven – namelijk strategische marketinginspanningen, gericht op het bereiken van nieuwe prijshoogten in de loop van de tijd.

Waarom lid worden van ScapesMania na de vermelding?

Na de aanbieding kunt u tokens kopen tegen een aantrekkelijke prijs en zonder voorverkoopbeperkingen. Op basis van de voorverkoopregels selecteren houders een wachtperiode van 3 tot 36 maanden, waarbij de eerste ontgrendeling pas plaatsvindt na een wachtperiode van 3 maanden.

Bron: De officiële ScapesMania Telegram-gemeenschap

Deelnemen aan de post-listing van het project is dus een uitgelezen kans voor kieskeurige crypto-enthousiastelingen die op zoek zijn naar projecten met een hoog groeipotentieel. Direct na de notering betrokken raken, biedt een gunstig instapmoment en een kans om uw portefeuille te diversifiëren. Je gaat ook mee op de golf van innovatie en hebt inspraak in een project dat eerder in een bloeiende niche opereerde.

Tokenbeheerplan onthuld

Benieuwd naar wat ons te wachten staat voor $MANIA? Het ScapesMania-team heeft een gedetailleerd plan opgesteld om de voordelen voor houders te vergroten.

Het kopen van $MANIA-tokens gaat niet alleen over het vasthouden ervan. ScapesMania biedt manieren om u betrokken te houden, zoals het terugkopen van tokens, branden en staken. Bovendien krijgt iedereen dankzij het DAO-bestuur inspraak in de richting van het project in de miljardenindustrie.

Van de 4 miljard $MANIA-tokens wordt maar liefst 320 miljoen of 8% toegewezen aan gemeenschapsbeloningen.

Bovendien is de bruikbaarheid van het token uitzonderlijk, waardoor het anders is dan meme-munten die voornamelijk afhankelijk zijn van trends en hypes. Te midden van de ups en downs die bij veel cryptocurrencies te zien zijn, biedt $MANIA een potentieel veelbelovende manier om uw portefeuille te diversifiëren. ScapesMania loopt voorop in de GameFi-golf met zijn innovatieve, op gaming gerichte concept en is voorbestemd voor de maan!

Bron: Whitepaper van ScapesMania

Blijf op de hoogte: Sluit je aan bij de community

Wil je de aanbiedingsdatum niet missen? Blijf verbonden met ScapesMania door lid te worden van de community en u te abonneren op vermeldingsmeldingen. Ga naar de officiële website, vul het formulier op de startpagina in met uw e-mail en Telegram-profiellink, en u zult niets missen.

>>> Schrijf je nu in op de officiële website! <<<

Toekomstplannen en ontwikkelingsstrategie

Tijdens de bovengenoemde AMA-sessie besprak de CEO van ScapesMania de plannen van het project. Het team staat op het punt om over te gaan tot volledige ontwikkeling, wat veel tijd, moeite en expertise vereist. ScapesMania trekt actief talent aan door samen te werken met ervaren game-ontwikkelingsstudio’s en door een intern productteam samen te stellen.

Nadat de voorverkoop was afgelopen en het laatste token was gekocht, begon het meedogenloze werk aan het project. Zorg ervoor dat je lid wordt van het communitykanaal en blijf op de hoogte van de voortgang van de ontwikkeling!

Bron: Whitepaper van ScapesMania

De CEO schetste ook de ontwikkelingsstrategie, die de ontwikkeling van hypothesen, markttesten, analyse en verfijning omvat. Deze aanpak, die zich richt op voortdurende verbetering, is al effectief gebleken.

Bron: De officiële ScapesMania Telegram-gemeenschap

Afstemmen op markttrends

In een wereld waar GameFi domineert, loopt ScapesMania voorop. Dit unieke ecosysteem is geschikt voor zowel casual gamers als cryptoliefhebbers. Spelers genieten van meeslepende game-ervaringen zonder crypto-kennis nodig te hebben, terwijl tokenhouders de richting van het ecosysteem kunnen beïnvloeden via DAO-beheer, ongeacht hun gaming-activiteit.

Naarmate de GameFi-niche groeit, met prognoses die tegen 2031 $90,51 miljard zullen bereiken, sluit ScapesMania zich strategisch aan bij de marktvraag. Deze veelbelovende vooruitzichten, vooral in de huidige marktomstandigheden, duiden op een mooie toekomst voor ScapesMania.

Schrijf je nu in, het is nog maar het begin!

Mis deze keer niet: zorg ervoor dat u uw portemonnee gereed heeft, abonneer u op updates en maak deel uit van wat een uniek project zou kunnen zijn.

Blijf op de hoogte van de aanbieding en onthoud: dit is nog maar het begin van de reis!

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!