Top crypto-tokens om in 2024 in de gaten te houden: Ethereum (ETH), Celestia (TIA) en Pullix (PLX)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Met duizenden cryptocurrencies om uit te kiezen op de cryptomarkt, kan het een beetje lastig zijn om het juiste token te kiezen met een aanzienlijk groeipotentieel. Na uitgebreid onderzoek selecteren interne crypto-analisten echter Ethereum (ETH), Celestia (TIA) en Pullix als enkele van de beste cryptomunten om in 2024 in de gaten te houden. Van het PLX-token zijn al meer dan 80 miljoen tokens verkocht in de voorverkoop. het platform dat de lanceringsdatum van het project aankondigt. Laten we eens kijken waarom u de onderstaande tokens in de gaten moet houden.

Ethereum (ETH) handhaaft een bullish sentiment na een lichte retracement

Als een van de beste cryptomunten op de markt in termen van waarde en marktkapitalisatie, is Ethereum (ETH) altijd een opvallend project geweest. Met name het huidige bullish sentiment van het token maakt het des te aantrekkelijker als beleggingsalternatief. Ter context: Ethereum heeft dit jaar ruim 43% gewonnen. Als we de tijdlijn verkorten, is Ethereum de afgelopen maand ongeveer 4% gestegen, nadat het toezicht had gehouden op een lichte retrace in de prijswaarde.

Ondertussen bevindt het handelsvolume van Ethereum zich sinds vorige week op een positief traject van 10% winst op een dagelijks gemiddelde. Hoewel het misschien onwaarschijnlijk is dat de prijs van Ethereum voorlopig de grens van $3.000 zal bereiken, is er een tastbare kans dat deze in het eerste kwartaal van 2024 waarschijnlijk $2.500 zal bereiken.

Bullish Momentum of Celestia (TIA) verliest stoom, maar desondanks nog steeds bullish

Celestia (TIA) is een van de doorbraaktokens van 2023. Sinds de lancering in oktober vorig jaar heeft het token volgens de gegevens van CoinMarketCap ruim 720% in prijswaarde gewonnen. Onlangs, in januari, bereikte Celestia zijn prijspiek aller tijden van $ 20,26. Hoewel het token sindsdien onder de $20-prijs is gedaald, herbergt Celestia nog steeds een sterk bullish potentieel.

Ondertussen is het handelsvolume van Celestia de afgelopen week met 20% gedaald op dagbasis. Er zijn echter sterke aanwijzingen dat Celestia haar bullish momentum opnieuw zal aanwakkeren om vóór het einde van het eerste kwartaal van 2024 steun boven de $20 te vestigen.

Mogelijkheid om de Pullix (PLX)-voorverkoop te kopen nu de aanstaande lancering van het project dichterbij komt

Pullix (PLX) presenteert een van de belangrijkste kansen om zich in 2024 aan te sluiten bij een potentiële blue-chip crypto. Met nog maar twee voorverkoopfasen te gaan, herbergt het Pullix-project een groot groeipotentieel in de crypto-industrie. Het platform heeft tot nu toe meer dan 15.000 deelnemers aan de voorverkoop geregistreerd en het project zal over minder dan 70 dagen worden gelanceerd. Het PLX-token is vóór de lancering al op CoinGecko genoteerd en het token zal binnenkort op andere platforms worden vermeld.

Ter context: de PLX, een ERC20-token gebouwd op de Ethereum Blockchain, is het native token van het Pullix-platform. Het Pullix-platform is een hybride crypto-uitwisselingsproject dat tot doel heeft de beste eigenschappen van DeFi en CeFi te synergiseren om het ultieme handelsuitwisselingsplatform op de blockchain te creëren.

Bij Pullix kunnen leden meerdere crypto’s verhandelen voor passief inkomen. Met name beloont het platform houders van het $PLX-token met een deel van de inkomsten die op het platform worden gegenereerd als een manier om aan het winstdelingsmodel van het platform te voldoen.

Het platform zal een tokenbrandfunctie implementeren om het $PLX-token in de loop van de tijd waardevol te houden door een percentage van het token te verzamelen en te verbranden, waardoor de circulatie ervan wordt verminderd. Meer in het bijzonder voorspellen experts dat het $PLX-token na de lancering waarschijnlijk meer dan 100x zal winnen.

Als zodanig is het alleen verstandig om de voorverkoop nu te kopen om te positioneren voor de aanstaande prijsstijging. Tegen de huidige prijs van slechts $0,10 vertegenwoordigt PLX een topalternatief voor crypto-investeringen dat de inkomsten van beleggers in de toekomst zal verhogen.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix

Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!