ETH-pomp op komst? Welke crypto volgt?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt heeft onlangs tekenen van een bullish sentiment laten zien, vooral richting Ethereum (ETH), wat duidt op het mogelijke begin van een sterk altseason. Het afgelopen weekend bleef de markt relatief stabiel, waarbij de belangrijkste cryptocurrencies rustig handelden. Ethereum (ETH) heeft echter aanzienlijke kracht en momentum getoond, zelfs te midden van perioden van opwaartse druk. Deze veerkracht heeft het vertrouwen van handelaren in Ethereum (ETH) versterkt, wat heeft geleid tot een aanzienlijke uitstroom van het token uit de beurzen. Volgens gegevens van Glassnode, gedeeld door analist Ali, zijn de afgelopen drie weken bijna 510.000 ETH, ter waarde van ongeveer $1,22 miljard, uit de beurzen gehaald.

Ondanks de algemene zijwaartse trend in de markt blijft de prijs van Ethereum (ETH) binnen een bullish bereik handelen, na de lagere ondersteuning van een stijgend driehoekspatroon. De Relative Strength Index (RSI) handelt vlak, wat duidt op een mogelijke bullish divergentie. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de prijs van Ethereum (ETH) zijn smalle consolidatie zal handhaven voordat hij de top van de driehoek bereikt, gevolgd door een bullish uitbraak gericht op een prijs boven $2400.

Deze optimistische vooruitzichten voor Ethereum (ETH) hebben geleid tot discussies over een naderend altseason, waarbij handelaren optimistisch worden over andere cryptocurrencies. Er zijn ook veel redenen om aan te nemen dat deze munten in de tweede helft van het jaar grotere winsten zullen boeken dan Ethereum (ETH). Veel analisten zeggen dat de bekendere munt nu veel te groot is om te kunnen stijgen zoals vroeger vóór de relatieve stabiliteit op de markt, dus misschien is het het beste om je tot de hieronder genoemde altcoins te wenden als je grotere potentiële winsten wilt.

ScapesMania: Aftellen van de openbare verkoop!

ScapesMania hield onlangs een voorverkoop en bracht al snel meer dan $5 miljoen op. Nu staat de publieke verkoop in de schijnwerpers, waarbij de CEO het Token Generation Event (TGE) in maart aankondigt tijdens een recente AMA-sessie.

Zonder tussenpersonen vindt de openbare verkoop rechtstreeks plaats op de ScapesMania-website, waardoor de beste voorwaarden voor de gemeenschap worden geboden. Dit project opereert binnen de miljarden groeiende markt van casual gaming en weet dat de gemeenschap er het meest toe doet.

Het gaming-ecosysteem blijft groeien en zich in een hoger tempo ontwikkelen en er zijn slechts 80 miljoen tokens ($720.000) beschikbaar in de openbare verkoop. Beweeg snel: tokens met korting verdwijnen als nooit tevoren.

Tijd is van essentieel belang! Omarm ScapesMania vóór de TGE en maak kans om deel uit te maken van het vroege succes, voorafgaand aan zijn debuut en potentiële moonshot. Schiet op, handel nu!

>>> De openbare verkoop is LIVE – Meld je nu aan op de officiële website! <<<

De groeikatalysatoren van ScapesMania

Achter het aanhoudende succes van ScapesMania schuilt een slim marketingplan na de notering. Het project is prominent gepositioneerd op voorverkooptrackers en wordt onderschreven door crypto-beïnvloeders en is klaar voor groei.

Het vasthouden van ScapesMania-tokens is een actieve betrokkenheid en biedt voordelen zoals het terugkopen van tokens, branden, staken en een schat aan bonussen. Introduceer ScapesMania in uw netwerk en scoor verwijzingsbeloningen.

In tegenstelling tot vluchtige mememunten is ScapesMania ontworpen voor blijvende waarde en praktische toepassing. De veerkracht van het token overtreft de kortstondige hype van kleinere tokens en memecoins.

BlockSAFU, een vooraanstaand beveiligingsbedrijf, heeft het slimme contract van ScapesMania gecontroleerd en goedgekeurd. Samen met de winnaar van de BNB Grant van 2023 is ScapesMania op weg naar nog groter succes.

Met een levendige community van meer dan 60.000 volgers ervaart ScapesMania een gestage wekelijkse groei. Het collectieve enthousiasme rond het project vormt een dynamisch knooppunt voor gelijkgestemde enthousiastelingen.

Laatste oproep: Stel uw plek veilig!

Nu de tokenpool kleiner wordt, kan dit je laatste kans zijn om ScapesMania te verwerven vóór zijn epische debuut. Sluit u nu aan bij de gemeenschap van ScapesMania-houders en wees getuige van $MANIA’s reis naar de maan!

Sluit je aan bij ScapesMania en ontgrendel het potentieel voor nog grotere winsten met code JYT279! Verkrijg meer ScapesMania-tokens met hetzelfde budget, dankzij een aanzienlijke bonus van 10%. De aanbieding is slechts enkele dagen geldig sinds de publicatie van het artikel, dus wees er snel bij! Typ JYT279 in een speciaal veld terwijl u tokens koopt in het ledengedeelte van de website.

Ondo (ONDO): Activa uit de echte wereld overbruggen met blockchain

Ondo (ONDO) boekt aanzienlijke vooruitgang in de gedecentraliseerde financiële ruimte (DeFi) door te integreren met de Sui-blockchain. Deze stap introduceert een nieuw rendementdragend stablecoin-alternatief, USDY, dat wordt ondersteund door Amerikaanse staatsobligaties. Deze integratie verbetert niet alleen het Sui-ecosysteem, maar markeert ook een belangrijke stap in de richting van het op de blockchain brengen van real-world assets, waardoor een stabiele en rentedragende optie voor digitale activa wordt geboden.

De introductie van USDY en de integratie met Sui hebben Ondo (ONDO) gepositioneerd als een cruciale speler in het DeFi-landschap. De Total Value Locked (TVL) van het platform heeft een substantiële groei gekend en bereikte $185 miljoen, waarbij meer dan $1 miljard aan governance-token werd verhandeld in de eerste week na lancering eind januari.

De innovatieve benadering van Ondo (ONDO) voor het integreren van reële activa en het bieden van een alternatief voor stablecoin biedt veelbelovende vooruitzichten voor de toekomst. Het vermogen van het platform om kort na de lancering van zijn governance-token aanzienlijke TVL- en handelsvolumes aan te trekken, duidt op een robuuste vraag naar zijn diensten. De uitdaging ligt echter in het behouden van dit momentum te midden van de snel evoluerende DeFi-sector en potentieel toezichthoudend toezicht op tokenized real-world activa.

Xai (XAI): Een nieuwe dageraad voor gamers

Xai (XAI), gebouwd op het Arbitrum Layer-2-platform, is ontworpen om tegemoet te komen aan de gaminggemeenschap door snelle en efficiënte transacties mogelijk te maken. Het gedecentraliseerde karakter ervan maakt participatief bestuur mogelijk, waardoor gamers een aandeel krijgen in de ontwikkeling van het netwerk. Sinds de lancering op 9 januari 2024 heeft Xai (XAI) een veelbelovende waardestijging laten zien, wat wijst op een sterke marktinteresse.

De prijs van Xai (XAI) heeft sinds de lancering een opmerkelijke stijging doorgemaakt en overtrof $1,20, voordat er een retracement plaatsvond. De prijsvoorspellingen voor Xai (XAI) zijn optimistisch, met verwachtingen van $1,88 in 2025. Deze positieve vooruitzichten worden ondersteund door het unieke waardevoorstel van Xai (XAI) voor de gaminggemeenschap en de efficiënte onderliggende technologie ervan.

De toekomst van Xai (XAI) ziet er veelbelovend uit, gezien zijn aantrekkingskracht op de gaminggemeenschap en zijn technologische basis. Het platform staat echter voor de uitdaging om de interesse en acceptatie onder gamers, die bekend staan om hun snel veranderende voorkeuren, te behouden. Bovendien zou de concurrentie van andere op gaming gerichte cryptocurrencies de marktpositie van Xai kunnen beïnvloeden.

Sei (SEI): Navigeren door tokenontgrendelingen

Sei (SEI) maakt deel uit van het bredere gesprek rond het ontsluiten van tokens in de cryptocurrency-ruimte. Tokenontgrendelingen kunnen leiden tot een grotere marktvolatiliteit, omdat ze vaak resulteren in een tijdelijke toename van het tokenaanbod dat beschikbaar is voor handel. Voor Sei (SEI) is het begrijpen van de implicaties van deze ontsluitingen cruciaal voor investeerders en de stabiliteit van het project.

De algemene verwachting in de markt is dat het ontgrendelen van tokens kan leiden tot prijsvolatiliteit. Beleggers en handelaars houden deze gebeurtenissen nauwlettend in de gaten, omdat ze op de korte termijn zowel uitdagingen als kansen kunnen bieden.

De toekomst van Sei (SEI) in de context van het ontsluiten van tokens omvat het navigeren door de potentiële marktvolatiliteit die deze gebeurtenissen kunnen veroorzaken. Hoewel het ontgrendelen van tokens prijsuitdagingen op de korte termijn kan opleveren, bieden ze ook mogelijkheden voor houders op de lange termijn om hun posities te vergroten. De sleutel voor Sei (SEI) zal zijn om de marktpercepties te beheren en duidelijke communicatie rond deze evenementen te bieden.

Aptos (APT): Een test van veerkracht

Aptos (APT) heeft in februari een neergang meegemaakt, met een prijsdaling van 10% ondanks de lancering van de allereerste online hackathon van het netwerk. Deze daling weerspiegelt de bredere uitdagingen waarmee de cryptocurrency-markt wordt geconfronteerd, waarbij de volatiliteit wordt beïnvloed door externe factoren en het marktsentiment.

De bearish trend in de Aptos (APT)-prijs wordt benadrukt door de daling vanaf een hoogtepunt van $9,74 begin februari. Technische indicatoren duiden op de mogelijkheid van verdere dalingen, waarbij de belangrijkste steunniveaus nauwlettend in de gaten worden gehouden door handelaren.

De toekomst van Aptos (APT) hangt af van zijn vermogen om zich te herstellen van de huidige bearish trend en te profiteren van zijn ecosysteemontwikkelingen, zoals het succes van zijn hackathon. Hoewel de vooruitzichten op de korte termijn uitdagend kunnen zijn, kunnen de inspanningen van de stichting om innovatie en betrokkenheid van de gemeenschap te bevorderen de vooruitzichten op de lange termijn versterken. Het navigeren door de volatiliteit van de markt en het behouden van het momentum te midden van een bearish sentiment zullen echter van cruciaal belang zijn voor het succes van Aptos (APT).

Conclusie

Het recente bullish sentiment op de cryptomarkt, vooral ten aanzien van Ethereum (ETH), duidt op een mogelijk altseason dat zich zou kunnen uitbreiden naar andere cryptocurrencies. De kracht van Ethereum (ETH), aangetoond door aanzienlijke terugtrekkingen uit beurzen en de koershandel binnen een bullish bereik, schept een positief precedent voor de markt. Dit optimisme beperkt zich niet alleen tot Ethereum; andere cryptocurrencies zoals ScapesMania staan ook in de belangstelling. Het innovatieve gaming-ecosysteem laat zeer sterke prestaties zien binnen de grenzen van de voortdurende openbare verkoop, wat een indicatie kan zijn van een werkelijk enorm groeipotentieel.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!