ETH koers stijgt naar $2,4k – Wat gaat Ethereum doen en kunnen deze opkomende crypto’s meeliften? 

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Ethereum koers is gisteren flink gestegen en wist de $2,4k te doorbreken. Vanuit dit punt zou de Ethereum koers verder kunnen stijgen, een ontwikkeling die voor opkomende cryptomunten ook erg bullish kan zijn. In deze Ethereum koers verwachting gaan we onder meer behandelen of de ETH koers daadwerkelijk verder kan stijgen.

ETH koers analyse – Wat gaat Ethereum doen?

Op de dagelijkse grafiek van Ethereum is te zien hoe de altcoin in midden januari te maken kreeg met een afwijzing op de weerstand bij $2.700. Dit gebeurde een aantal dagen na de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF. Vanuit daar is de koers gedaald naar het niveau van $2.400 voordat het hieronder is gezakt.

Eind januari is ETH gestopt met dalen en begon het weer richting de $2.300 te trekken. Nu de koers echter weer boven de $2.4k uit is gekomen, zou een stijging naar de $2,7k weer mogelijk zijn om de weerstand hier te testen.

Mocht Ethereum hier dan weer met een afwijzing te maken krijgen, dan kan de koers weer richting de $2.000 zakken. Mocht dit echter niet gebeuren, kan ETH binnenkort boven de $3.000 breken.

Als de ETH koers vervolgens het niveau van $3.000 kan behouden als support, zal de altcoin in een nieuwe trading range terechtkomen en kan deze verder klimmen. Ethereum zou dan binnen enkele maanden naar de $3.500 kunnen klimmen en het jaar kunnen afsluiten boven de $5.000. 

Hierdoor lijkt de koers van Ethereum de komende periode zeer positief en lijkt het dus een interessant moment om in te stappen. Dit lijken verschillende technische indicatoren op TradingView ook aan te geven voor de korte termijn, zoals de Relative Strength Index en vooral de Moving Averages.

Opkomende cryptomunten die kunnen profiteren van stabiliteit Ethereum koers

Onafhankelijk van wat Ethereum de komende tijd gaat doen, kunnen opkomende cryptomunten profiteren van de stabiliteit die de ETH koers momenteel ervaart. Crypto projecten met sterke fundamentals hebben hierdoor een grotere kans van slagen, waardoor hun native tokens veel kunnen stijgen in waarde.

De onderstaande crypto projecten verkeren nog in hun vroege fase. Dit betekent dat je hun native token voor een zeer lage prijs kunt aanschaffen en mee kunt liften als de nieuwe altcoins de lucht in gaan.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Beste opkomende crypto bij stijgende Ethereum koers

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een veelbelovend crypto project dat investeerders de mogelijkheid biedt om Bitcoin te minen, zonder eigen hardware en zonder hoge energiekosten. BTCMTX, de toegangssleutel tot dit ecosysteem, is momenteel in de presale te koop. Tijdens deze presale heeft het project al meer dan $10,3 miljoen opgehaald.

De native token kan worden gebruikt om via de cloud te minen. Dit doe je door de token in de staking pool te vergrendelen voor een bepaalde periode. Hiermee verdien je niet alleen mining credits, waarmee je BTC kunt minen via de cloud, maar ook extra BTCMTX tokens.

Het project zal binnenkort lanceren, waardoor je BTC kunt minen voordat de volgende Bitcoin halving plaatsvindt. Dit geeft je de mogelijkheid om tijdelijk te minen met +100% extra BTC voordat de block rewards gehalveerd zullen worden.

Je kunt BTCMTX in de presale kopen voor een scherpe prijs van $0,0133 per stuk, een prijs die aan het eind van de week zal stijgen voordat de presale afsluit en de token gelanceerd wordt op exchanges. Met de utility die BTCMTX met zich meebrengt, kan dit een van de meest gewilde cryptomunten worden van begin 2024.

Door BTCMTX te kopen in de presale, kun je vroeg toegang krijgen tot staking rewards, waarmee je onder andere Bitcoin kunt minen. Dit betekent dat je met een enkele investering mee kunt liften op de prestatie van de token zelf en die van bitcoin.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 (SPONGE) – Meme coin met veel potentie

Sponge V2 is de opvolger van Sponge (V1) die vorig jaar x100 ging en vroege investeerders rijk maakte. Dit jaar heeft het team Sponge V2 gelanceerd om investeerders een nieuwe kans te geven voor de volgende 100x.

Sponge V2 is beter dan zijn opvolger en kan zo gebruikt worden voor aantrekkelijke staking rewards en in een opkomende crypto game. In deze Play-to-Earn racing game kun je extra SPONGE tokens verdienen of gewoon spelen voor de lol.

Met deze nieuwe game is de kans groter dat Sponge V2 viraal zal gaan. Hierdoor kan ook de koers van deze meme coin ook lucht in schieten na de lancering van de game. 

SPONGE is deze maandag gelanceerd en is tot aan dinsdagmiddag al met bijna +30% gestegen in waarde. Dit is slechts een kleine stijging voor Sponge V2 als we het langetermijnperspectief ook meenemen. Daarom hoeft het nog niet te laat te zijn om SPONGE te kopen en te staken voor een APY van 8.700%.

Sponge V2 is dus pas gelanceerd en heeft een mooie groei meegemaakt. Toch verwachten we dat de echte explosie nog moet komen. Bekijk daarom snel via de website hoe je de Sponge V2 token het beste kunt aanschaffen, en ontdek de ongekende potentie van dit project.

Nu naar Sponge V2

Meme Kombat (MK) – Verdien via meerdere inkomstenstromen

Een opkomende crypto meme die de harten van zo’n 18.000 mensen heeft veroverd, is Meme Kombat (MK). In deze virtuele arena strijden bekende meme personages tegen elkaar, terwijl gebruikers toe kunnen kijken en MK kunnen inzetten op wie er gaat winnen.

In deze AI-gegenereerde battles zullen karakters zoals Shiba Inu, Doge, Pepe, Sponge en nog meer tegen elkaar strijden voor eeuwige roem. Spelers kunnen MK inzetten op deze willekeurige uitkomsten en grote prijzen winnen.

Een andere manier om geld te verdienen met crypto via Meme Kombat is het stakingprogramma, waar je kunt profiteren van een zeer hoge APY.

MK is momenteel in de presale te koop voor $0,279 per stuk en kan vroeg worden gestaked voor een APY van 113%. Na de presale zal de token lanceren en kan MK verder stijgen in waarde.

Door het plaatsen van originele memes die erg herkenbaar zijn, heeft Meme Kombat al veel aandacht gekregen. Na de lancering van zijn platform is de kans groot dat het project viraal gaat, wat een positief effect zal hebben op de waarde van MK.

Nu naar Meme Kombat

eTukTuk (TUK) – Duurzame opkomende crypto met veelbelovend concept

eTukTuk (TUK) is een alternatief vervoermiddel voor mensen in ontwikkelingslanden, die gebruikmaken van vervuilende traditionele tuktuks. Deze driewielige voertuigen rijden op fossiele brandstoffen en kosten veel geld om dagelijks te gebruiken.

De eTukTuk is een duurzaam alternatief voor de Tuktuk die volledig elektrisch rijdt. Gebruikers kunnen dit voertuig aanschaffen en onderhouden dankzij de TUK token. Om te helpen in deze overstap, heeft eTukTuk meerdere partnerschappen, waaronder met de regering van Sri Lanka.

De TUK token is de toegangssleutel tot het ecosysteem van eTukTuk. Terwijl bestuurders de token kunnen gebruiken voor goedkoper en duurzamer vervoer, kunnen investeerders de token staken om passief inkomen te verdienen.

TUK is in de presale te koop voor $0,02625 per stuk en kan direct worden gestaked voor passief inkomen. Na de presale kun je gebruikmaken van een nog krachtigere manier van staking, waarmee je nog meer passief inkomen verdient.

Door te investeren in TUK help je ontwikkelingslanden dus aan beter vervoer en krijg je de mogelijkheid om hier veel geld mee te verdienen. Terwijl bestuurders een goedkoper en schoner alternatief hebben voor de traditionele tuktuk, heb jij een bron van passief inkomen.

Nu naar eTukTuk

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!