Dogecoin koers stuit op $0,08 resistance – Kan Dogecoin 1 euro worden In nieuwe meme crypto rally?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De koers van Dogecoin is weerstand tegengekomen op het $0,08 niveau, ondanks een korte opwaartse uitbraak. Het traject van de meme crypto is niet in vergelijking geweest met de rest van de cryptomarkt. Het netwerk heeft echter groei laten zien in verschillende statistieken. Veel investeerders stellen zichzelf nu de vraag: kan Dogecoin 1 euro worden?

In dit artikel formuleren we antwoord op deze vraag door het actuele nieuws rondom Dogecoin te behandelen en een koersverwachting te maken over de komende jaren. Wij zullen ook wat alternatieven bespreken die waarschijnlijk zullen stijgen tijdens de volgende meme crypto rally. 

Dogecoin ziet verhoogde netwerkactiviteit

Op 9 december maakte de Dogecoin een lokale piek mee, sindsdien is de koers gedaald. Desondanks groeit het aantal crypto wallets die Dogecoin houden met een recordtempo. Dit aantal is namelijk in de tienjarige geschiedenis van de meme coin nog nooit zo hard gegroeid als in de afgelopen weken. 

Volgens een analyse van het on-chain intelligence platform Santiment, zijn er in de afgelopen twee weken bijna 414K nieuwe wallets toegevoegd. Deze bevatten voornamelijk 0,001-1 DOGE.

Het Dogecoin noteerde namelijk een nieuw aantal van 247.240 DOGE-adressen op 29 januari. Hiermee werd een nieuwe piek behaald als het gaat om adressen. Dit is een positieve ontwikkeling en zou op termijn positieve dingen kunnen betekenen voor de Dogecoin koers.

De crypto meme heeft ook verschillende andere meme coins overtroffen in termen van prestaties. Dit wordt aangegeven door de analyse van Intotheblock van het aantal houders met winst. Op dat moment leidde Dogecoin met 46,94%, terwijl SHIB op 27,11% staat, PEPE op 24,81% en FLOKI op 16,11%.

Daarnaast heeft DOGE op dit moment een groot aantal meer houders dan andere grote meme crypto zoals Shiba Inu, Pepe en Floki. Dogecoin blijft echter wel wat achter met het percentage whales. De token had 43,75% vergeleken met 62,42% voor SHIB, 48,01% voor PEPE en 69,00% voor FLOKI. De top twee leiders in dit aspect waren Wojak (WOJAK), met 69,27%, en Akita Inu (AKITA), met 68,01%.

SpaceX accepteert betaling met DOGE

SpaceX heeft ingestemd met Dogecoin (DOGE) als betaling voor het herschikken van de langverwachte DOGE-1 missie naar de maan. Eerder werd Dogecoin al geaccepteerd bij Tesla. Samuel Reid, CEO van Geometric Energy Corporation (GEC), onthulde de transactie en legde uit dat GEC DOGE gebruikte om de missie opnieuw te boeken nadat het oorspronkelijke plan was vertraagd.

De Dogecoin koers ervaart vaak een stijging bij betaling gerelateerde nieuwsberichten over Elon Musk’s bedrijven zoals X, Tesla of SpaceX. Het bleek echter dat deze recente ontwikkeling geen merkbaar effect had op de Dogecoin koers. Dit gebrek aan impact zou kunnen betekenen dat het enthousiasme rond de potentiële adoptie van crypto’s door deze bedrijven is afgenomen na eerdere teleurstellingen.

Dogecoin koers verwachting – Kan Dogecoin 1 euro worden?

Het is niet onmogelijk dat Dogecoin in de toekomst de grens van 1 euro zal bereiken. Op het moment dat de projecten gerelateerd aan Elon Musk’s bedrijven van de grond komen, zal dit zeker positieve invloed hebben op de Dogecoin koers. Dit is echter wel op de langere termijn, dus hoe staat de vlag de komende periode erbij? Kan Dogecoin 1 euro worden op de korte termijn?

Op het moment van schrijven staat de Dogecoin op $0,0783. Dit is nog steeds een stuk lager dan het all-time high van $0,52 in 2021. Of Dogecoin 1 euro gaat worden, hangt compleet af van speculaties en toekomstperspectieven. Het blijft lastig om op de lange termijn correct te voorspellen wat er in de markt gaat gebeuren. Op de korte termijn kunnen we echter wel de richting al bepalen.

De technische indicatoren geven momenteel niet een heel positief beeld, net zoals het afgelopen jaar voor de Dogecoin koers niet erg goed is verlopen. De Relative Strength Index geeft nog wel een neutraal sentiment aan op 45,1, maar beweegt zich naar een bearish regio. Daarnaast geven de moving averages allemaal een verkoopsignaal af.

Het is dus nog maar de vraag of de Dogecoin koers door de $0,08 weerstand kan breken op de korte termijn. Hierdoor kunnen investeerders die op zoek zijn naar snellere winsten beter kijken naar andere veelbelovende crypto. Een goed voorbeeld hiervoor zijn nieuwe cryptomunten en presale crypto, die we zullen bespreken in de volgende sectie.

Welke meme crypto stijgt tijdens de volgende crypto rally?

Handelaren zijn altijd op zoek naar de volgende crypto rally en welke coins dan goed gaan presteren. Hiervoor hoef je niet verder te kijken. Wij hebben namelijk een lijst opgesteld met de meme coins die volgens ons gaan stijgen bij de volgende crypto rally. 

Sponge V2 ($SPONGEV2) – Is dit de volgende meme crypto hype?

De nieuwe en verbeterde versie van Sponge, Sponge V2 ($SPONGEV2), is gisteren gebridged. Dit betekent dat investeerders geen Sponge V1 tokens kunnen bridgen.  Investeerders kunnen wel nog steeds V2 tokens kopen. 

Het project is nu hard aan het werk om Sponge V2 te listen op zoveel mogelijk exchanges. Op het moment dat Sponge V2 live gaat op verschillende exchanges, zal de waarde van de meme coin waarschijnlijk stijgen. Dit heeft met meerdere aspecten te maken. De V1 token wist vroege investeerders winsten tot wel 100x op te leveren. Hierdoor is deze meme coin een ware culthit, wat voor veel online populariteit heeft gezorgd.

Daarnaast is de nieuwe versie ook sterk verbeterd door de extra utility. De update komt met een nieuw herzien staking model voor de token en Sponge V2 zal ook de native token worden van een Play-To-Earn racegame. 

Het nieuwe staking model is veel genereuzer dan het vorige model, want het protocol betaalt momenteel een APY van 245% uit. Dit getal hangt af van hoeveel tokens er gestaked worden en voor hoelang. Daarom zou het percentage nog flink kunnen stijgen.

Het aankomende P2E spel stelt spelers in staat om te strijden tegen elkaar voor een plek op de wereldwijde ranglijst. Het spel keert dan tokens uit aan de leiders van deze ranglijst. Hierdoor heeft Sponge V2 ook toekomstperspectief. Wij zien Sponge V2 daarom als een ontzettend potentieel lucratieve investering. 

Koop Hier $SPONGEV2

Meme Kombat ($MK) – Meme crypto met de ware essentie van utility

Meme coins berusten vaak op online crypto hype voor winsten en beschikken niet altijd over utility. De ontwikkelaars van Meme Kombat willen dit stereotype doorbreken. Ze hebben een meme coin ontworpen die meerdere manieren beschikt over echte utility. Zo wordt de toekomst van de token ook vastgesteld.

Laten we beginnen bij de Meme Kombat Battle Arena. Hier zullen bekende crypto meme personages gevechten uitvoeren. Gebruikers kunnen met hun $MK op deze gevechten wedden en zo meer $MK verdienen bij een goede uitkomst. De gevechten worden gesimuleerd door AI, hierdoor zal geen gevecht hetzelfde zijn en de resultaten zijn ook transparant. 

Gebruikers kunnen hun $MK ook staken voor een passief inkomen. Dit gaat met een APY van maar liefst 150%. Het project is ook bezig met het ontwikkelen van NFT’s, die gekocht kunnen worden met $MK tokens. 

Kortom, de ontwikkelaars van Meme Kombat hebben maar liefst drie verschillende manieren van utility aan hun meme coin gegeven. Dit is ook opgevallen bij de investeerders, kijkend naar de huidige presale. Van het huidige doel van $10 miljoen is namelijk al $8,3 miljoen opgehaald. Wij adviseren dus om snel te handelen. 

Koop Hier $MK

eTukTuk ($TUK) – Duurzaamheid en Filantropie voor Crypto Investeerders

De klimaatcrisis is een bekend probleem in onze huidige maatschappij. Daarnaast wordt er ook veel gesproken over de oneerlijkheid tussen de westerse wereld en verschillende ontwikkelingslanden. De ontwikkelaars van de eTukTuk slaat met hun nieuwe project twee vliegen in één klap. 

Door het ontwikkelen van elektrische tuktuks om de vervuilende tuktuks in ontwikkelingslanden te vervangen, gaat het project deze twee problemen aanpakken. Om het project soepel te laten verlopen, zal het team naast het ontwikkelen van de eTukTuk ook de infrastructuur rondom het voertuig ondersteunen. Dit doen ze door de oplaadstations te financieren en hulp te bieden bij het ontwerpen van de oplaadinfrastructuur. 

De veelbelovende crypto $TUK token staat centraal in dit ecosysteem. Het zal het betaalmiddel worden van chauffeurs bij de oplaadstations. Investeerders die de $TUK token bezitten zullen dus een lucratief passief inkomen ontvangen naarmate het project zal uitbreiden. 

Het is duidelijk te zien dat er al veel interesse voor dit project is. De presale van de $TUK token gaat namelijk razendsnel. Op het moment van schrijven is het doel van $844.058 van de huidige fase bijna bereikt met $825.962 opgehaald. Neem dus snel een kijkje bij dit veelbelovende project door een kijkje te nemen op de website.

Koop Hier $TUK

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!