Chainlink (LINK)-houders stappen over op Kelexo (KLXO) geavanceerde leningen presale, omdat de kortetermijntoekomst van Sui (SUI) somber lijkt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Er zijn een paar saaie momenten in de crypto-industrie als investeerders/handelaren van het ene token naar het andere springen. Chainlink (LINK) en Sui (SUI), twee crypto-activa die de afgelopen maanden goed hebben gepresteerd, zullen een aantal van hun tokenhouders zien diversifiëren naar Kelexo (KLXO), een innovatief Web3-leningsplatform dat de DeFi-ruimte zal transformeren.

Wat maakt Kelexo (KLXO) beter dan Chainlink (LINK) en Sui (SUI)? Laten we dit in dit artikel onderzoeken.

Chainlink (LINK) bereikte op 5 februari een nieuwe mijlpaal na $19,5, de hoogste prijs in een jaar. Als aanvulling op de mijlpalen hebben 8 nieuwe portemonnees gezamenlijk 227.350 Chainlink (LINK)-tokens ter waarde van $4,43 miljoen uit gecentraliseerde beurzen gehaald.

Het afgelopen jaar is Chainlink (LINK) met 178,32% gestegen en zal naar verwachting iets stijgen ten opzichte van het huidige prijsniveau. Hoewel er nog steeds ruimte is voor Chainlink (LINK) om een nieuwe mijlpaal te bereiken, zeggen analisten dat de meeste winst ligt in nieuwe cryptocurrencies zoals Kelexo (KLXO).

Sui (SUI) nadert zijn hoogste punt ooit

Sui (SUI), dat de afgelopen 24 uur een winst van 7,3 boekte nadat de prijs steeg van $1,51 op 4 februari naar $1,62 op 5 februari, sluit op zijn vorige all-time high (ATH). Gevormd door ex-Meta-werknemers die aan het Diem blockchain-project van het bedrijf hebben gewerkt, is Sui (SUI) slechts 6% verwijderd van het overtreffen van de ATH van $1,72 die op 3 mei 2023 werd bereikt.

Analisten hebben voorspeld dat Sui (SUI) door zijn hoogste punt ooit zou kunnen knallen, maar niet veel ruimte zal hebben om zijn prijs op te drijven, aangezien de lokale top erin lijkt te zitten. Als deze stelling klopt, zullen verschillende investeerders/handelaars winst boeken door te verkopen. hun Sui (SUI)-bezit.

De verkoopdruk zou Sui (SUI) naar beneden kunnen trekken en investeerders die de waarde van hun beleggingen willen behouden, springen op de voorverkoop van Kelexo (KLXO), waar ze gegarandeerd grote toekomstige winsten zullen behalen.

Kelexo (KLXO) trekt investeerders aan als een magneet

Kelexo (KLXO) wordt een gedecentraliseerd Web3-leenplatform dat gebruik zal maken van AI- en blockchain-technologie om een veilig en efficiënt leensysteem te bieden. Gebruikers kunnen Kelexo (KLXO) ook gebruiken om passief inkomen te genereren.

Investeerders die de waardepropositie van het project begrijpen, staan in de rij om Kelexo (KLXO)-tokens te scoren tijdens de lopende voorverkoop. Elk Kelexo (KLXO)-token kan tijdens fase 1 voor een lage prijs van slechts $ 0,048 worden gekocht.

Kelexo (KLXO)-tokenhouders zullen niet alleen profiteren van de prijsstijging van het token, maar ook van de verschillende nutsvoorzieningen. Het token zal worden gebruikt om lagere kosten op het platform te betalen en exclusieve toegang te krijgen tot de functies van het platform.

Beleggers die de vroege vogel pakken en Kelexo (KLXO)-tokens kopen, hebben nu de mogelijkheid om een cryptocurrency met een hoog groeipotentieel aan te houden.

Lees meer over de Kelexo (KLXO) voorverkoop door de website hier te bezoeken.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!