Welke altcoin gaat exploderen? De top 3 beste crypto alternatieven voor Bitcoin in februari

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Bitcoin koers zit deze week weer in de lift en is met ongeveer +6% gestegen in de afgelopen 7 dagen. Dit terwijl de crypto markt op vrijdag met +2% is geklommen in de afgelopen 24 uur.

Bitcoin licht echter nog steeds ruim -5% lager dan een maand terug en -13% lager dan zijn recente piek van $49.000 op 11 januari vlak voordat de spot Bitcoin ETF’s goedkeuring kregen van de Securities and Exchange Commission (SEC).

Met de matige prestatie van Bitcoin in de afgelopen weken, kijken we vandaag naar de top 3 beste crypto alternatieven voor Bitcoin in februari.

Top 3 alternatieven Bitcoin – Welke altcoin gaat exploderen in februari?

De onderstaande 3 cryptomunten behoren tot projecten die gloednieuw zijn en kunnen daarom voor een erg lage prijs worden gekocht. 

Binnenkort, wanneer deze tokens gelanceerd worden, kunnen deze tokens een behoorlijke stijging in waarde meemaken. Vroege investeerders kunnen hierdoor rekenen op flinke rendementen op de korte termijn

Met sterke fundamenten en een ervaren team achter elk van deze veelbelovende crypto projecten, profiteren vroege investeerders van een hoge risk/reward verhouding.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Passief inkomen genereren terwijl je Bitcoin mined

BTCMTX van Bitcoin Minetrix is het ultieme alternatief voor Bitcoin, dat met de goede prestaties van de grootste cryptomunt ter wereld kan meeliften. Deze token kan namelijk gebruikt worden als alternatieve manier om Bitcoin te minen, zonder dat je hiervoor hoeft te investeren in hardware.

Bitcoin Minetrix heeft een innovatief concept bedacht waarmee je via de cloud kunt minen, simpelweg door de BTCMTX token te staken. Dit heeft het project het Stake-to-Mine mechanisme genoemd. Door de token te staken bij Bitcoin Minetrix, verdien je passief extra tokens en mining credits waarmee je kunt minen via een cloud provider waarmee het project samenwerkt.

Dit betekent dat je veel kunt verdienen met een investering in BTCMTX token. Je kunt de token namelijk staken om Bitcoins te minen via de cloud of verkopen met potentiële winst op je investering. Het is dankzij deze utility dat de presale, waarin de token wordt verkocht, al meer dan $10 miljoen heeft opgehaald.

Met nog minder dan $5 miljoen te gaan voordat de presale zijn hard cap bereikt, kun je BTCMTX kopen voor $0,0132 per stuk. Na het einde van de presale zal de token gelanceerd worden en op de exchanges belanden, waarbij de prijs van BTCMTX verder kan stijgen.

Met een investering in BTCMTX kun je meeliften op zowel Bitcoin als de nieuwe token zelf. Hierom is Bitcoin Minetrix een erg flexibele investering en heeft het project veel potentie om vroege investeerders rijk te maken. Hiermee speel je tevens ook in op de volgende Bitcoin halving, die in april alle block rewards van Bitcoin zal halveren.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 (SPONGEV2) – Beste crypto meme van dit moment

Sponge V2 zal binnenkort zijn debuut maken als opvolger van een van de beste meme coins van 2023, die vorig jaar tot 100 keer in waarde steeg. De V2 variant van Sponge verwacht dit jaar niet alleen hetzelfde resultaat te behalen, maar zelfs de eerdere prestaties te overtreffen.

Omdat Sponge een aantal holders van meer dan 13.000 bereikte, besloot het team om een vervolg te geven aan de Sponge V1 token . Sponge V2 duikt op als opvolger van Sponge in combinatie met een vermakelijke Play-to-Earn game, die later dit jaar zal lanceren.

Met een nieuwe crypto game gebaseerd op Sponge, heeft het project nog meer potentie om dit jaar viraal te gaan, waardoor een stijging van 100 keer waarschijnlijk niet de limiet is voor deze meme coin.

Sponge V2 kan worden verdiend als exclusieve beloning voor het staken van Sponge (V1) via de website sponge.vip. Zo verdien je passief Sponge v2 tokens al voordat deze officieel gelanceerd wordt, waardoor je de rest van de markt voor kunt zijn en mogelijk profiteert van een explosie in waarde voor de meme coin

Door te investeren in Sponge V2, investeer je in een project met een track record van succes en heb je de kans om een volgende 100x pump mee te maken. Doordat Sponge V2 een volatiele meme coin is, kun je vooral op dag 1 van zijn lancering op grote stijgingen rekenen. Het kan daardoor lonen om zo vroeg mogelijk te investeren in deze beste crypto meme van dit moment.

Nu naar Sponge V2

eTukTuk (TUK) –  Investeer in de beste groene crypto en verbeter de wereld

eTukTuk is een ambitieus project dat als doel heeft om elektrisch vervoer toegankelijk te maken in ontwikkelingslanden. In deze landen wordt veel gebruikgemaakt van het driewielige tuktuk voertuig, waarvan de eTukTuk een elektrische variant is. De eTukTuk gebruikt dus geen fossiele brandstoffen en is ook nog efficiënter in gebruik.

De TUK token van eTukTuk kan door bestuurders worden gebruikt voor het bekostigen van het voertuig en voor het onderhoud van de elektrische tuktuk. Ook kunnen ze de token gebruiken om hun voertuigen op te laden bij een van de eTukTuk laadstation. Investeerders kunnen deze token daarentegen gebruiken om te profiteren van passief inkomen door middel van Power Staking.

TUK token is een klein crypto pareltje dat in de loop van de tijd erg groot kan worden, zo heeft het project al een partnerschap met de overheid van Sri Lanka om de eTukTuk nog toegankelijker te maken.

Vroege investeerders kunnen profiteren van een extra voordelige prijs voor de TUK token, die voor slechts $0,02625 per stuk tijdens de presale. Deze presale heeft al meer dan $740.000 opgehaald en zal binnenkort zijn volgende mijlpaal van $844.000 bereiken.

Door vroeg te investeren in TUK, investeer je in de toekomst van Elektrische Voertuigen (EV’s) in ontwikkelingslanden, wat de komende jaren een behoorlijke industrie kan worden. Als gevolg kun je de tokens extra goedkoop inslaan en staken, terwijl je profiteert van de groei van het project.

Nu naar eTukTuk

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!